Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2010 14 yıl Simdi bir reception=resepsiyon tartismasi almis basini gidiyor.Basbakan ASKER KATILMALIYDI diyor.Onun yardimcisi Manisali Bülent ASKERIN KATILMAMASI YAKISIKSIZ OLDU diyor.Yandas medyayi yazma zahmetine katlanmiyorum cünkü onlarin ne yazdiklarini artik bellegimize kazidik. Asker Cankaya'ya cikmadi cikmamasi yerinde oldu.Ciksaydi o zaman hersey sona ermis olacakti.Cikmadiklari icin yinede icimize bir parca olsun güven duygusu doldu.Demek ki bu gidisten sadece biz degil bu ülkenin bekcileride rahatsizdir.Ha bunu isteyen istedigi gibi veya mesrebine uygun sekilde yorumlayabilir. Yillardir hep ayni kesim yani gerek bölücü,gerek peskesci,gerek anti-Atatürkcü-Anti laik kesim hep ayni sloganlari tekrarladilar.ASKER SIYASETTEN CEKILSIN (Cekilsin ki biz antilaik kesim Türkiye'yi Ilimli Islam ülkesi yapalim)diye.Simdi de asker CANKAYA'YA CIKMADI DIYE HAYIFLANIYORLAR.Bunlar ya tükürdüklerini yalamaktan zevk aliyor veyahutta ne söylediklerini bilmiyorlar.Asker Cankaya'ya cikmamakla ASLINDA SIYASETTEN CEKILMIS OLDUGUNU BELGELEDI.Cünkü Cankaya'da olanlar resmen siyasettir yani TÜRBAN SIYASETIDIR ve ASKER BU SIYASETIN ICINE GIRMEDI. Eger asker Cankaya'ya ciksaydi bunlar asker siyaset yapiyor yerine ASKER TÜRBANA SELAM DURUYOR diyecektiler. Manisali Bülent Kilicdaroglu'na catarak;CHP'nin gözü orduda ve Yargitay Bassavcisinda diyor.Kilicdaroglu'nun Bagdat caddesinde Cumhuriyet Bayramini kutlamasindan gicik kapiyor ve orada yürüyen yarim milyona yakin Türk insanina saygisizlik ederek "KILICDAROGLU SOSYETE ILE KUTLADI BAYRAMI"diyor.Bu ne kindir böyle.Insanlari din ve ALLAH'LA aldatmak farz bunlar icin. Sirf Atatürkcü olduklari ve bunuda o gece haykirmaktan asla rahatsiz olmayan on binlerce insana sosyete diyerek onlari farkli bir kategoriye yerlestirmek ancak utanmazlarin isidir.Bende Bagdat caddesindeydim Cumhuriyetin 87.YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADIM.Ben sosyete degilim olsam ne yazar?Elime aldigim Türk bayragindan asla gocunmadim,gercek niyetimi badem biyiklarimin altina saklayip da elime Türk bayragini alip takiyyede yapmadim.Cankaya Kösküne gidenlerin halini ahvalini kimler olduklarini hep birlikte gördük.Kadin eli sikamayanlar erkek eli sikamayanlar ne ararsan hepsi oradaydi ama ATATÜRKCÜLER YOKTU orada.Askerin öyle bir mekanda isi olamazdi. saygilarla
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2010 14 yıl AKP li başbakan yardımcısı ömer Çelik'e göre, askerlerin türbanlı Hayrinnüsa hanımı tebrik etmemesi emre itaatsizlikmiş. Hatta diğer siyasilerin de türbanı eleştirmeleri hiç te normal değilmiş. Biliyormusunuz, şimdilerde türbanlılar artık türbansızlara sizlerin hakkınızı da bizler ararız, üzülmeyin diyorlarmış. Bunları da duyuyoruz artık. Ne günlere kaldık.
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2010 14 yıl Yazar Cankaya'da oturan adamin hanimi,ülkesini sikayet etmek icin AIHM'ne basvuruyor ama sonra siyaseten önleri acilinca ve AIHM'nin türban karsiti karar verecegi asnlasilinca bu sikayetten vazgeciyor. Anayasa Mahkemesi karari ile türban kamusal alanda yasaklaniyor. Bütün bu gerceklerin isiginda Cankaya'da oturan hanim türbanlidir hemde mahkeme kararlarina ragmen oradadir cünkü vatandas manipüle edilerek ondan EVET oyu alinmis bunun adinada demokrasi denmistir. Yine halk manipüle edilerek daha gecenlerde yapilan referandumda EVET oyu alinmis ve bu da halk böyle istedi diye yutturulmustur. Referendumdan alinan EVET oyu ile önleri artik tamamen acilan AKP'liler bu sefer hemen ise koyulmuslar,önce AKP'nin YÖK Baskani CEMAATCI Yusuf Ziya'ya bir talimat verdirip üniversitelere türbanlilari girebilecegi onlari iceri almayanlar hakkinda yasal kovusturma acilacagi bildirilmis ve tamamen diktaci bir anlayisla HUKUK ayaklar altina alinmistir. Ikinci olarak AKP'nin Cankayada'ki adami yillardir iki defa verdigi resepsiyonu bire indirerek emrivaki yaparcasina o yüce mekana TÜRBANI degil seriati sokmustur.Ilimli Islamin öncüleri Cankayaya bosu bosuna oturmadilar,Yargiyi kucaklarina bosu bosuna almadilar. Bütün bunlara karsi Laik rejimin bu sekilde pervasizca ayaklar altina alinmasini protesto eden asker bu (Recep)tiona katilmayarak "BIZ BU SIYASETIN ICINDE OLMAYIZ"mesajini verdiler.Manisali Bülent aninda hazimsizligini ortaya koyup önce CHP'ye sonra da askere satasti. Ülke dinci bir diktaya dogru hizla yol almaktadir.Türkiye Cumhuriyeti artik Laik degil dinci bir ülkedir. saygilarla
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2010 14 yıl Menemen Manisa'nın ilçesi, aynı zamanda tavada yumurtanın kod adıdır...
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2010 14 yıl Yazar En komik olan ise,tam asker artik avucumuzda dedikleri bir sirada asker AKP'nin (recep)siyonuna katilmiyor.Yüzleri gülsede iclerinden yine avucumuza alamadik diyenlerin imdadina cemaatci ve yandas medya yetisiyor.(GÖREVDEN AL-EMRE ITAATSIZLIK)gibi ciddiyetten yoksun yaklasimlarla kinlerini kusmaya basliyorlar. Ben bu (recep)siyon olayini Atatürk'ün,savasta mecbur kalipta geri cekildikleri icin kendisine saldiran o günkü insanlara "HATT-I MÜDAFAA YOKTUR SATHI MÜDAFAA VARDIR"sözüne benzetiyorum. saygilarla
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2010 14 yıl En komik olan ise,tam asker artik avucumuzda dedikleri bir sirada asker AKP'nin (recep)siyonuna katilmiyor.Yüzleri gülsede iclerinden yine avucumuza alamadik diyenlerin imdadina cemaatci ve yandas medya yetisiyor.(GÖREVDEN AL-EMRE ITAATSIZLIK)gibi ciddiyetten yoksun yaklasimlarla kinlerini kusmaya basliyorlar. Ben bu (recep)siyon olayini Atatürk'ün,savasta mecbur kalipta geri cekildikleri icin kendisine saldiran o günkü insanlara "HATT-I MÜDAFAA YOKTUR SATHI MÜDAFAA VARDIR"sözüne benzetiyorum. saygilarla Bu olay beni de şaşırtmıştı, tam her şey bitti derken çıkmadık candan umut kesilmeyeceği ortaya çıktı.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.