Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 121
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

:lol::lol: bağırsaklarını çıkardığında ölmüş olmuyomu zaten katil :devil:

taşyürekli cellat

taş yürek hakikaten taş yürek.. bir insaf be.. adamın zaten bağırsaklarını çıkarmışsın birde boğmaya ne gerek..

Gönderi tarihi:

ne yaparsanız yapın ama kanlı olmasın beni kan tutuyo (ben bu konuyu hatırlıyorum ama neyse..)

kansiz ölümünde tadım olur be.. verelim gazı ölsün böyle mi?

Gönderi tarihi:

en güzeli sanırım bu idam edeceğim kurbanın gözlerinden öperek hadi canım öl bakiim derim kıramaz ölüverir

abi sen manyaksın. bu olaylardan sonra gazete manşetlerini düşün.

"SAPIK CELLAT YİNE İŞ BAŞINDA.. " ya da "cellat kurbanını sex yaptıktan sonra öldürüyor.. "

valla işin zor olur.

Gönderi tarihi:

:) benim kalbim temiz manşetler ne düşünürse düşünsün hem ben gözlerinden dedim dudaklarından demedim

o zaman sorun yok diyorsun..

bir flimde adamı kafasına yangın söndürme tüpünü vurarak dağıtmışlardı. çıkan ses çok etkiliydi. (tan tın tan...)

Gönderi tarihi:

o zaman sorun yok diyorsun..

bir flimde adamı kafasına yangın söndürme tüpünü vurarak dağıtmışlardı. çıkan ses çok etkiliydi. (tan tın tan...)

o filmi malesef ben de izledim. iğreç bir film..başım döndü izlerken zaten konusunu da anlamakta zorlanmıştım..

Gönderi tarihi:

Aranızda kansız,acısız görevini icra edebilecek usta bi cellat varsa bi adım öne çıksın :(

tatlim aradigin kisi beni

bende kan yok ama acisiz olum olmaz karsindakinden ne kadar neret ediyorsan okdar cok aci vercen ki zevkini alasin

mesela ben nasil olururdum bunu eski sevgilime yapmak isterdim once agzini bantlardim cunku cigligini duymak istemem sonra gogsune agda yapsam nasil olur aci verirmi kizlar ha sonra ben boyun kesemem onu bogsam yada disiligi kullanip onu zevkin dorugunda oldursem iste bu aci ve zevkle karisik olurdu bence fena olmazdi sonucta idam hukmu verilcek biri bile olsa son arzusu dinlenmeli

Gönderi tarihi:

tatlim aradigin kisi beni

bende kan yok ama acisiz olum olmaz karsindakinden ne kadar neret ediyorsan okdar cok aci vercen ki zevkini alasin

mesela ben nasil olururdum bunu eski sevgilime yapmak isterdim once agzini bantlardim cunku cigligini duymak istemem sonra gogsune agda yapsam nasil olur aci verirmi kizlar ha sonra ben boyun kesemem onu bogsam yada disiligi kullanip onu zevkin dorugunda oldursem iste bu aci ve zevkle karisik olurdu bence fena olmazdi sonucta idam hukmu verilcek biri bile olsa son arzusu dinlenmeli

hayalet yazını hayretle okudum valla sen neymişsin ya anaaa ben korktum abi bu kızlar bizden manyak :(

Gönderi tarihi:

Aranızda kansız,acısız görevini icra edebilecek usta bi cellat varsa bi adım öne çıksın :(

ablacım sen bakma hayaletin yazılarına iyilik güzellik varken neden uyacaksın şeytana zararın neresinden dönersen kardır herşeyi zamana bırak hiçbirşeyi kafana takma ağlamaya değen insan zaten ağlatmaz oyüzden sana burda benden başka kimse cellatlık edemez ben ise hiç edemem yani sen o işi unut :) hayata gülümse ;):clover:

Gönderi tarihi:

:P

hayalet yazını hayretle okudum valla sen neymişsin ya anaaa ben korktum abi bu kızlar bizden manyak :(

amannnn sende olddur dediniz oldurdumm size yaranilmiyoo ama guzel bir olum sekli degilmi yani olmazmi

seni ole oldureyimmi :P

Gönderi tarihi:

bugün aklıma daha güzeli geldi

kqkirlangici sandalyeye monte ederim kafasını 1 mm bile oynatamayacağı şekilde göz kapaklarını alnına dikerim sonra 5-10 metre yükseklikten gözüne su damlası ayarlarım 10 saniye aralıklı damlayacak şekilde öylece izlerim onu açlıktan ölmesini beklerim

(şimdi polis molis gelip almasın yav tırsmaya başladım :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.