Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 bağırsaklarını çıkartıp ip yerine bağırsaklarını kullanarak boğardım Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 bağırsaklarını çıkartıp ip yerine bağırsaklarını kullanarak boğardım bağırsaklarını çıkardığında ölmüş olmuyomu zaten katil taşyürekli cellat Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 bağırsaklarını çıkardığında ölmüş olmuyomu zaten katil taşyürekli cellat taş yürek hakikaten taş yürek.. bir insaf be.. adamın zaten bağırsaklarını çıkarmışsın birde boğmaya ne gerek.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 abicim ben elektronik bilgisayar işi yapıyorum kablolarla aram iyidir adamı öldürmeden bağırsaklarından yeteri kadar çıkartabilirim ama daha heyecanlısı matkapla kulağından delip öbür kulağından çıkartırdım evet evet bunu mutlaka yapmalıyım Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 ne cevher varmış sende de. pes valla Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 matkap yerine asfalt deliciyle adamın beynini patlatmaya ne dersiniz. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 ay o çok banel yaa Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 ne yaparsanız yapın ama kanlı olmasın beni kan tutuyo (ben bu konuyu hatırlıyorum ama neyse..) Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 ay o çok banel yaa matkapta banal değil mi? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 ne yaparsanız yapın ama kanlı olmasın beni kan tutuyo (ben bu konuyu hatırlıyorum ama neyse..) kansiz ölümünde tadım olur be.. verelim gazı ölsün böyle mi? Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 en güzeli sanırım bu idam edeceğim kurbanın gözlerinden öperek hadi canım öl bakiim derim kıramaz ölüverir Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 en güzeli sanırım bu idam edeceğim kurbanın gözlerinden öperek hadi canım öl bakiim derim kıramaz ölüverir abi sen manyaksın. bu olaylardan sonra gazete manşetlerini düşün. "SAPIK CELLAT YİNE İŞ BAŞINDA.. " ya da "cellat kurbanını sex yaptıktan sonra öldürüyor.. " valla işin zor olur. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 benim kalbim temiz manşetler ne düşünürse düşünsün hem ben gözlerinden dedim dudaklarından demedim Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 benim kalbim temiz manşetler ne düşünürse düşünsün hem ben gözlerinden dedim dudaklarından demedim o zaman sorun yok diyorsun.. bir flimde adamı kafasına yangın söndürme tüpünü vurarak dağıtmışlardı. çıkan ses çok etkiliydi. (tan tın tan...) Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 o zaman sorun yok diyorsun.. bir flimde adamı kafasına yangın söndürme tüpünü vurarak dağıtmışlardı. çıkan ses çok etkiliydi. (tan tın tan...) o filmi malesef ben de izledim. iğreç bir film..başım döndü izlerken zaten konusunu da anlamakta zorlanmıştım.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Aranızda kansız,acısız görevini icra edebilecek usta bi cellat varsa bi adım öne çıksın Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Aranızda kansız,acısız görevini icra edebilecek usta bi cellat varsa bi adım öne çıksın tatlim aradigin kisi beni bende kan yok ama acisiz olum olmaz karsindakinden ne kadar neret ediyorsan okdar cok aci vercen ki zevkini alasin mesela ben nasil olururdum bunu eski sevgilime yapmak isterdim once agzini bantlardim cunku cigligini duymak istemem sonra gogsune agda yapsam nasil olur aci verirmi kizlar ha sonra ben boyun kesemem onu bogsam yada disiligi kullanip onu zevkin dorugunda oldursem iste bu aci ve zevkle karisik olurdu bence fena olmazdi sonucta idam hukmu verilcek biri bile olsa son arzusu dinlenmeli Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 tatlim aradigin kisi beni bende kan yok ama acisiz olum olmaz karsindakinden ne kadar neret ediyorsan okdar cok aci vercen ki zevkini alasin mesela ben nasil olururdum bunu eski sevgilime yapmak isterdim once agzini bantlardim cunku cigligini duymak istemem sonra gogsune agda yapsam nasil olur aci verirmi kizlar ha sonra ben boyun kesemem onu bogsam yada disiligi kullanip onu zevkin dorugunda oldursem iste bu aci ve zevkle karisik olurdu bence fena olmazdi sonucta idam hukmu verilcek biri bile olsa son arzusu dinlenmeli hayalet yazını hayretle okudum valla sen neymişsin ya anaaa ben korktum abi bu kızlar bizden manyak Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Aranızda kansız,acısız görevini icra edebilecek usta bi cellat varsa bi adım öne çıksın ablacım sen bakma hayaletin yazılarına iyilik güzellik varken neden uyacaksın şeytana zararın neresinden dönersen kardır herşeyi zamana bırak hiçbirşeyi kafana takma ağlamaya değen insan zaten ağlatmaz oyüzden sana burda benden başka kimse cellatlık edemez ben ise hiç edemem yani sen o işi unut hayata gülümse Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 hayalet yazını hayretle okudum valla sen neymişsin ya anaaa ben korktum abi bu kızlar bizden manyak amannnn sende olddur dediniz oldurdumm size yaranilmiyoo ama guzel bir olum sekli degilmi yani olmazmi seni ole oldureyimmi Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 e yuh yani.. buda bi bakış açısı tabi saygı duymak lazım Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 benden daha kötüleride varmış dimi piskopat bu kız yaa Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 yyok estağfirullah. senin eline kimse su dökemez. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 bugün aklıma daha güzeli geldi kqkirlangici sandalyeye monte ederim kafasını 1 mm bile oynatamayacağı şekilde göz kapaklarını alnına dikerim sonra 5-10 metre yükseklikten gözüne su damlası ayarlarım 10 saniye aralıklı damlayacak şekilde öylece izlerim onu açlıktan ölmesini beklerim (şimdi polis molis gelip almasın yav tırsmaya başladım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.