Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl atma atma forum kardeşiyiz şurda. aklına gelmiş miş.. bu çin işkencelerinden biriydi okumuştum biyerlerde polisin kapıya dayanacağına emin olabilirsin. ben emniyette sivil memurum. bu yazılanların sistem tarafından denetlendiğini düşünürsek... kapı çalıyo koş bak bakalım kim gelmiş
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl orda adamın alnına damlatıyordular ama bu yansanayisi o işkencenin gözüne damlatıyorum aklıma demek ordan geldi valla polis molis hiç gelmesin bak şakayı ciddiye döndürürler
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl kem küm öhö öhö anlasildi yani guzel bir sekil olum icin.....héhéhé
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl aman aman çok korktum. ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın emniyetin bütün polisleri az sonra kapında olurlar.bi düşünüyüm belki affederim.
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Mezarımı kızlar kazsın dar olsun Etrafında lale sümbül bağ olsun Alın benim çekmecemden resmimi Ben ölürken duymasınlar sesimi Alın benim çekmecemden kürkümü Ben ölürsem söylesinler türkümü bir taş kalpliyi çekemediniz
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl abi ya kirlangicla tas yurekli siz cok komiksiniz ama senin yontem pekde aci verici degil bence dur ben amateur katil olarak yeni fikir vereyim once bi sandalyeye kurbani baglayalim kurbanin uyanmasini bekleyelim sonra aci vererek bir kolu keseriz sonra digeri derisinidemi yuzsek turk hava kkurumuna bagislariz yaa gerci bu fena kanli oldu sonra parcalara ayirip cesettende kurtuluruzz
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Forumu psikopatlar basmış Başıda Taş Yürekli çekiyor sanırım valla gece yagmuru ben gazi ondan aliyomm o bizim ustadimiz
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Forumu psikopatlar basmış Başıda Taş Yürekli çekiyor sanırım nasıl ? iyi yetiştirebiliyormuyum elemanları hepsini profosyonel katil yapacam ama biraz çok zaman lazım
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl nasıl ? iyi yetiştirebiliyormuyum elemanları hepsini profosyonel katil yapacam ama biraz çok zaman lazım ne zamani bee oldum oldum piskopat hocam ya ilk kurbanlarimda kardeslerim olsa fene olmaz
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Forumu psikopatlar basmış Başıda Taş Yürekli çekiyor sanırım gel gel kaçma sanada bi güzellik yapalım. taş yürekli üstad tut şunu kaçmasın. ne yapalım buna de bakalım..
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl onlarla ilk deneyimini yapacaksın ama biraz daha yetişmen lazım daha öldürme aşamasındasın birde bunun asaiş bölümü var oraya gelemedin henüz çok erken
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl gel gel kaçma sanada bi güzellik yapalım. taş yürekli üstad tut şunu kaçmasın. ne yapalım buna de bakalım.. Taş Yürekli Üstad mı olmuş İşte buna gülünür Hadi orda be sende Sen tavuk bilenem kesemezsin
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Taş Yürekli Üstad mı olmuş İşte buna gülünür Hadi orda be sende Sen tavuk bilenem kesemezsin dur dur.. bi yanlış anlama var. öbür topici okumadan yazdım . birleşip taş yürekliyi öldürürüz istersen. gerçi yinede cellatlık hususunda üstad sayılır. yiğidi öldür hakkını yeme.
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Aman ne yiyecem onun hakkını iyyeeekkk Öldürmeyelim süründürelim
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Taş Yürekli Üstad mı olmuş İşte buna gülünür Hadi orda be sende Sen tavuk bilenem kesemezsin neden üstad olunmazmış neyim var
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Neyin yokki Üstad olamazsın İtirazın mı var ( şaka yapıyoz be sayın cellat )
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl tamam onu ben ustad yaptimm ama bakiyorumki ondan sazan olur oglumm seni katil yaptik burda laf yetistiormee yeni yontemler ssolee bizeee senin adini bundan sonra lapinmi ne koysak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.