Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl geri insanların hazırladığı şeyi ciddiye almayın arkadaşlar .Tabiiki olmayacak şeler yazıyo boş işşşşşşşşşşşş
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl Valla bana hep balıkçı çıkıo Hiç de sevmem balığı hep balıkçı çıkıyor ha? hep aynı adı mı giriyorsun yoksa şaka bir yana benim sektörümü tutturdu ama cinsiyetimi tutturamadı hemşire dedi
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 18 yıl Valla bende devlete bakacakmışım bide yeni mesleğiniz hayırlı uğurlu olsun diyoo.. Nutuk çalışmalarına başlamak gerek
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl teşekkürLer--ya arsız diyo arsız diye mesLek mi oLar? aynı oyunu sen de açmışsın ya gördüm kaçmadı gözümden...ee tanıdı tabi bilgisayarda napsıınn... ondan öle demiştir oo.....
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 18 yıl hep balıkçı çıkıyor ha?hep aynı adı mı giriyorsun yoksa Bak yeni gördüm.. Değişik testlerde denedim yine aynısı cıktı farklı bi isimde daha denedim onda da balıkçı çıkmıştı Geç de olsa cvp vereyim dedim
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl valla bana gazeteci dedi iide oda arkadaşıma çoban çıktı bea yaaa:)):)
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl çok saçma bişey ama insan yine de ne çıkar diye merak ediyor sagol arkadaşım bbana dişçi çktı alakam yoktur yani en son seçecegim mslek sevgilimede popçu onunda alakası yok kendisi agır abidir biraz zaten he he he
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl yazdım yönetici çıktım zaten öyleyim bana bunlarla gelmeyin ben biliyom saten ne halt olduğumu
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl wala bana seyislik çıktı.işim at bakıcılığı peki arkadaşımınki cadı avcısı o ne oluyoki öle bi meslek mi varmış alala????
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 18 yıl Vay beee... Nokta atışı gibi yav... Tam isabet bildi valla... Mesleki olarak eğitim açısından "Tarihçilik" geçiyo... Yukarıdaki de Osmanlıcası...
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl sanırım en güzel meslek benim ARTİST gerçi mimar olmak istesemde çok güzel bir meslek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.