Φ angelflower Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 henüz tanımıyorsun Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 tşk.ediyorum arkadaşım...sağolasın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 aramıza hoşgeldin günışığı görüşmek üzere... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 tşk.ediyorum.... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 bu gün orda da cumartesi mi? sendeeee..beniiiiii benim kadar özledn mi? aynalara bakarken özlenmeyi bekelemek... ne kadar acı ne kadar komik ve ne kadar BANA AİT değil mi? Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 sen şimdi başka kalplerde başka sevdalar senin yüreğinde...bense...... beni anlatmaya yetecek, hiçbirşey yok....şuan sadece bir hiçim.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 reddedip de sinene sarma istersen... unut beni,bir daha görme istersen... aşkını benden al,verme istersen... çilen bile bir hoş.geçemiyorum... n'olursun kara yasa bürütme beni.. dertle veremle çürütme beni... tut elimden kaldır, yerde sürütme beni... CAN SENSİN, CANIMDAN GEÇEMİYORUM.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Işığım nerelerdesin sen kıs Özledim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.