Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl selam Sevgili Birce'ye de söylediğim gibi buraya üye olurken..birsürü şey yazmayı düşünüyordum...kafamdan geçenleri..ooooo neler yazacaktımmm...ama ben yabancı kaldım burda kendimi yalnız hissettim..neyseee.. dostluklar gönülden bir merhabayla başlarmışşşşşşş hepinize merhaba
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Selam günisigi, ilk hosgeldin diyorum sana ve tüm bu arada diyer arkadaslara herzamanki gibi.. birazdan tanidiklarin gelir, ve eminimki tanimiyorum dediklerin ile`de en kisa zaman icersinde birsekilde tanisirsin. Gercekten hepsi cok cana yakin ve iyidirler.. Bu arada yazmak istediklerini yazki, benimde okuyabilecegim birseyler olsun.. selamlar
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl sayende gecemizde aydınlanacak.....ne güzel günışığını görmek.. hoş geldin......
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Yazar sevgili arkadaşlar Focal, Gece Yağmuru, Jön,Birce,Buzlu Rakı Erbay sağolun ya..... ya bana ne oldu anlamıyorum gerçekten KAL geldi....(söz size açılacam bi gün ama ...İlhammm!!!!!! nerdesiiinnnn ? !!!!!!! )
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl selam gunisigi benim tanidigimisin bilmiyorum ya osun sanirim hosgeldin ne iyi etin geldin
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Yazar gülsün merhaba canım tşşkk..ediyorum.. ben seninle tanıştım mı bilmiyorum?(ikileden falan?) Aysun değilsin değil mi?
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Yazar canımmmmmm slllmmmm ... seni gördüğüme sevindimmmmmm tamam tati de gelsinnnnn ....."bütün kıslar toplandık " diyelimmmm
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Yazar adrenalin tşk... arkadaşım gülsün birazdan dönerim.....hoşçakalınnnnn
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Aman da amaaan cinganem arım balım petegim günüm ışığım da gelmiiş Hoşgelmiş canım benem
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Yazar karadutum....cimcimem...ay ay ay nasıda şımartırmış beniii canım benim herşeyden önce bana burayı kazandırdığın için...bıkmadan usanmadan sayfa editörlüğümü yaptığın için.... benim depresyon ilacım olduğun için....benden küçüksün ama sıkıntılı anlarımda elimden tuttuğun için.....canımmmm benimmmm herşey için ....tşk.ediyorum sana
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Hoşgeldin.... tşşkk ediyorummmm.... hoş gelmişin tşşkk..sende yenisin galiba ..sende hoşgeldin
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl tşşkk..sende yenisin galiba ..sende hoşgeldin evet bende yeniyim.tşklr hoş buldum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.