Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 http://bygezgin.free.fr/anasayfam/kiyamet.htm biz sayacın sonunu göremıyeceğiz belkı ama sayaç bızım sonumuzu görecek Alıntı
Φ myfacem Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 bu sayaç gerçekten doğru mu çalışıyor? Bunun için de teşekkürler ilginçti.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 bu sayaç gerçekten doğru mu çalışıyor? Bunun için de teşekkürler ilginçti.... doğru olduğunu biliyorum,tabıkıde yınede tartışılır Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 teşekkürler güzel bi yazı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 teşekkürler güzel bi yazı insanı korkutuyor ama değilmi teşekkürler güzel bi yazı sayaç kısmınada baktın mı yumote sayılar değişiyor sureklı aıds den olenler felan var Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 insanı korkutuyor ama değilmi sayaç kısmınada baktın mı yumote sayılar değişiyor sureklı aıds den olenler felan var baktım ewet aklıma takıldı bu sayaçne zaman sıfırlayacak acaba onu merak ettim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 baktım ewet aklıma takıldı bu sayaçne zaman sıfırlayacak acaba onu merak ettim o bizi sıfırlayacak keh keh Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Teşekkürler... önemli değil sana da baktığın için teşekkur ederım Alıntı
Φ mavroli Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 sen bilgileri ekledikten sonra bize bakmak ve yorumlamak düşüyor.. eksik olma... saol.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 ilginç.. ve ürpertici Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Hpsi korkunç içleracısı ve tüyler ürpertici ama bir şey soracağım bu sayaç hep boş mu yoksa bizim bilgisayar mı sorunlu? (sayılar değişiyor vs demişsiniz ama bizim bilgisayarda tık yok! ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Hpsi korkunç içleracısı ve tüyler ürpertici ama bir şey soracağım bu sayaç hep boş mu yoksa bizim bilgisayar mı sorunlu? (sayılar değişiyor vs demişsiniz ama bizim bilgisayarda tık yok! ) hayır boş değil,sureklı değişiyor sayılar Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 bu sayaç bizim elektrik sayacından beter beeee annneeeeeeeeeeeee korktum yaniii wallaaaaa............ Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 bu sayaç bizim elektrik sayacından beter beeee annneeeeeeeeeeeee korktum yaniii wallaaaaa............ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Anlamışmıyım.... Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 süper birşey paylaştığın için teşekkürler Alıntı
Φ maviperi1994 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 çok ilginç ve değişik gerçekten... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 çok ilginç ve değişik gerçekten... sence ne zaman sonlanır Alıntı
Φ orelia Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 insanların kendilerine yaşam alanı sağlamak için tarım alanlarını kullanması yüzünden tarım alanlarının sürekli azalması normal tabi. ama sonra bir baktım yaşam alanları da sürekli azalıyor. bu arazi nereye gitti diye bakarken bir de ne göreyim; yağmur ormanlarında rutin bir artış var. hani yağmur ormanları için yapılan bu kadar şeyin yerine ulaştığı ve nihayet yağmur ormanlarının azalışının durduğunu düşünesim geldi bir an için.)))))))))))) Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 gerçekten ilginç.! ayrıca sayıların değiştiğini göremeyenler resmi tatil günlerinde bakmışlar galiba Alıntı
Φ byzeka Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bence kalan petrol bilineme hiç kimse ansı bilsin yer altındaki petrolü bu insanığın zor urumda olduğunu gösterek için yapılmış yani bu petrol falan bence kesin deilllllll Alıntı
Φ ASTSUBAY_MERT Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 ürpertici bi tablo buna bakıp ve alttarafa bakıp bir tek şey yapılır şükredilir...saygılar... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 gerçekten ilginç.!ayrıca sayıların değiştiğini göremeyenler resmi tatil günlerinde bakmışlar galiba sende espri sayacı olmalısın,rakamlar sürekli artıyorrr Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.