Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 yeşil -matkap dedim ben hangi katagoriye giriyom ben abla........ Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 bu bence senin bu dünyadan olmadığı anlamına geliyo rakıcım kardeşim abemmmm Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 o zaman kayboldum ben ..beni arayan olursa haber verin bana.. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 tamam sen hiç korkma.... ben az farkla kaçırdımm yaaa mavi çekiç dedimm mavi orak deseydim şimdi beraber gezerdik uzayda buzlu rakıcım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 yeşil -matkap dedim ben hangi katagoriye giriyom ben abla........ farklı ınsanlar kategorısıne gırıyorsun bu bence senin bu dünyadan olmadığı anlamına geliyo rakıcım kardeşim abemmmm hehe çok komık Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 tamam sen hiç korkma.... ben az farkla kaçırdımm yaaa mavi çekiç dedimm mavi orak deseydim şimdi beraber gezerdik uzayda buzlu rakıcım NİCO bana bir arkadaş gelir herhalde ...tamam. ben bekliyorum buralarda .ayrılmam buralardan iyice kaybolmayayım Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 gelir canım muhakkak herhalde bir sarı çim biçme makinası diyen çıkarr buzlu rakı...merak etme yalnız değilsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 yeşil -matkap dedim ben hangi katagoriye giriyom ben abla........ Aslında turuncu-matkap deseydin avatarına uyardı(havuç) ama yeşil-matkap diyerek anca taze soğan kategorisine girebilirsin güzel kardeşim Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 e şey yaa... ben ne bileyim aklım nerdeydi ama "siyah vibratör" dedim. neden siyah hele neden vibratör hiç bir anlam veremedim, vermek de istemiyorum. milletin aklına alet deyince matkap tornavida gelir, benimkine tam "alet" gelmiş. hadi bakalım sonumuz hayır ola... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 e şey yaa... ben ne bileyim aklım nerdeydi ama "siyah vibratör" dedim. neden siyah hele neden vibratör hiç bir anlam veremedim, vermek de istemiyorum. milletin aklına alet deyince matkap tornavida gelir, benimkine tam "alet" gelmiş. hadi bakalım sonumuz hayır ola... kendin yapmışsın zaten açıklamanı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 e şey yaa... ben ne bileyim aklım nerdeydi ama "siyah vibratör" dedim. neden siyah hele neden vibratör hiç bir anlam veremedim, vermek de istemiyorum. milletin aklına alet deyince matkap tornavida gelir, benimkine tam "alet" gelmiş. hadi bakalım sonumuz hayır ola... Azıcık ayıp kaçmış be kardeşim,yinede sen bilirsin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.