Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Onu anlatmaya kelimeler yetmez..adıyla hiç bagdaşmayan kişiligi,sıcacık yüregiyle çok çabuk sevdirdi kendini.çogu zaman yazılarını okurken güldüm,moralim yerine geldi.tanıdıkça sadece komik deyil saglam bi kişilige sahip oldugunuda ögrendim.seni tanıdıgım için mutluyum Taş Yürekli iyiki varsın...yüreginin güzelligini

,arkadaşlıgını ve neşemi verdigin için sagolasın .dilerim hep böyle kalırsın. :clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili Taş Yürekli...

Nickinle hiç bağdaşmayan bir kişiliğe sahip olduğunu anlamamak hiçde zor değil..

Forum da değer verdiğim şahıslardan birisin..Yazılarını zevkle okuyorum..Özellikle yaptığın gaflara çok gülmüştüm :D

Herşey gönlünce olsun..Sevgiyle kal... :clover:

Gönderi tarihi:

taş yürekli die tanıttı kendini ama sanırım hiç de öyle birisi deil

herşey gönlünce olsun

teşekkür ederim öğretmenim :):clover:

Sevgili Taş Yürekli...

Nickinle hiç bağdaşmayan bir kişiliğe sahip olduğunu anlamamak hiçde zor değil..

Forum da değer verdiğim şahıslardan birisin..Yazılarını zevkle okuyorum..Özellikle yaptığın gaflara çok gülmüştüm :D

Herşey gönlünce olsun..Sevgiyle kal... :clover:

teşekkür ederim Gece Yağmuru bende senin gafa gülmüştüm buarada ceyran lazım olursa bana söyle ben elektronikçiyim anlarım o işlerden :)

sizin gibi güzel insanların içinde taş kalpli olmak ne mümkün ;) hepinizi çok seviyorum :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

bakarken gördüm,şu çenesi düşüğe ben de yazayım dedim..iyi oluyor ya laf yetiştirmene bayağa gülüyorum :D

kızdın mı tühh yaaa :D hep senmi espri yapacaksın bakayım.yine şu ınek resmını koyma da

Gönderi tarihi:

bakarken gördüm,şu çenesi düşüğe ben de yazayım dedim..iyi oluyor ya laf yetiştirmene bayağa gülüyorum :D

kızdın mı tühh yaaa :D hep senmi espri yapacaksın bakayım.yine şu ınek resmını koyma da

onun adı sedef inek deme kızar sora :D

Gönderi tarihi:
Sen önce kendi karnını doyur :D Ama hiç fena da olmaz :P

haklısın baksana resmıne bı derı bı kemık kalmış yavrucak :devil:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ne bağırıon be sabahtan beri :angry: Kafa bu herhalde :devil::P

şimdi ne bağırıyo nede gıcık ediyo insanı.işte zaman zaman gelip gidiyo hayırsız. :( neymiş işleri çokmuş..unuttu bizi unuttu.o kadar dedim iş de neymiş.gel şuraya iki güldür bizi diye ama :D nerdeeee

o şimdi para sayıyodur kesin bizi ne yapsın gıcık şey :lol::lol:

Gönderi tarihi:

ooo köşeyi döndüm valla artık sizi tanımıyorum :)

fakir insanlar sizi artık zor yazarım böyle forumlara :D

şaka biryanada arkamdan öyle acıklı acıklı konuşmayın yaa kendimi ölmüş gitmiş sanıyorum :) şaşırıp yukarı doğru giderim dalgınlıktan belli olmaz :)

birde bu başlığa yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim benim için ne düşünüyorsanız sizin için 10 katını diliyorum hatta 1000 katı ;) sizleri çok seviyorum bugün sevgi damarlarım tuttu çünkü dayı oldum :w00t:

menekse.jpg sizleri çok seviyorum :hug:

Gönderi tarihi:

Dilerim hep böyle mutlu olursun.forumda yokluğunu ben hep hissediyorum ve üzülüyorum ya olmayınca.

o yüzdendir sitemim Taş Yürekli :( zaman zaman yaz tamamen hiç gitme olur mu :clover:

canım benim :clover:

:D boşver arada bir kaybolsunda kafa dınleyelım yaw :devil:

sen zaten bi sussan kafan dinlenecek ama susturmak ne mümkün :)

Gönderi tarihi:

sayın,aziz,muhterem,pek bi değerli arkadaşım;

bana kalbın kadar temiz forum sayfasını ayırdığın için sağol

sepet sepet yumurta

sakın beni unutma

unutursan küserim

msn den silerim :D

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Taş Yürekli :clover:

o uzun zamandır aramızda yok gibi bişey.işleri çok yoğun olduğu için diyelim de başka bişey aklımıza gelmesin.hani hayırsızlık,vefasızlık gibi....bir zamanlar çok güldürürdü bizleri,sıcak kanlılığı ve güzel espirileri

vardı.şimdide var tabikii yani artık yok gibi konuşmayayım daa nerde o eski günler demedende geçemiycem.

Taş Yürekli aramızda olmadığın her zaman yokluğun çok açık belli oluyor.dilerim birgün eskisi gibi her zaman aramızda olursun diycem amaaaa..işlerinin iyi olması tabiki daha önemli.o yüzden hayatının gönlüne göre geçmesi dileğiyle,kendine iyi bak arkadaşım.

unutmadığın sürece unutulmuycaksın :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.