Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Asker,polis ölsün diye dua edenleride biliyoruz siz merak etmeyin,2. olarak 80 yıldır Akp'mi başta,evet Akp hatalar yapıyor,yanlış işler yapıyor ama inanın bana Chp daha fazla hata ve yanlış içerisindedir ki Başbakan her fırsatta çıkıp açıkça söylüyor Allah her Hükümete böyle muhalefet versin diye,bence çokta haklı,çünkü Chp'nin iktidar olma derdi yok,Chp'de birileri oturdukları koltukları kaptırmamak için Chp'yi hergün dahada batağa sokmajtadırlar...

Siz bana inanın AKP Kürt Kökenli vatandaşları da kullanıyor, inançlı kesimleri de kullanıyor. Size tavsiyem söylenenlere değil yapılanlara bakmanız. İnanın CHP, AKP den daha dürüst, geçen hafta grup toplantısında Kılıçdaroğlu AKP nin ne kadar sözünde durduğunu tarih belirterek anlatmıştı. Onların gerçek olmadığını söyleyebilir misiniz? Referandumdan önce ne söylüyorduk, bu paket üç madde için düzenlendi; biri meclisten geçemedi, diğerleri ambalaj. Referandum bitti, hangi konularda adım atıldı, HSYK ve AYM; yani paket alındı, ambalaj atıldı. Bütün bu olanlara rağmen başbakan çıkıp konuşabiliyorsa Allah bu halkın gözünü açsın, başka ne diyebilirim ki? Halk cahil diyorlar ama yargıçlar bile inanıp yetmez ama evet dediler, daha sonra da şikayet etmeye kalktılar. Galiba bunlarda şeytan tüyü var.

Gönderi tarihi:

AKP bu ülkede başta dini siyasi amaçlar için kullanarak, "velev siyasi simge olsun" fecaat ötesi söylemiyle ve bu yetmiyormuş gibi ulus bilincini aşındırarak, Türk kavramı sanki etnik bir kavrammış gibi göstererek, her ulusun sanki bir adı yokmuş, tarihine bir atama yapılmazmış gibi göstererek ve böylece etnik sorunları geri dönüşsüz biçimde kaşıyıp, artı bu da yetmedi, bilimin içine de siyaseti, üstelik daha kötüsü din sömürülü siyaseti sokarak ülkeye tamiri olamayacak veya uzun zaman telafisi mümkün olamayacak büyük zararlar vermiş, ülkeye en büyük kötülüğü yapmıştır.

Damat Ferit hükümeti emperyalistler kovulunca silinip gitti, zararları da telafi edildi. Fakat truva atının verdiği zararlar belki bir daha hiç tamir edilemeyecek...

Gönderi tarihi:

DTP yi mi kastettiniz? Aklı başında bir Türk hiç bir zaman böyle bir şeyi ne ister ne de iddia eder. Ya sev ya terket diyen de size daha büyük hapishane yapacağım diyen de T.C ni yönetme kapasitesi olan tek partinin lideri.

Sehit cenazelerini irdelerseniz hangi partiden bahsedildigini cok rahat görürsünüz. Aslinda siz bu partiyi iyi taniyorsunuz ama is osun diye sormussunuz. Dieger taraftan "Aklı başında bir Türk hiç bir zaman böyle bir şeyi ne ister ne de iddia eder." demissiniz, zaten akli basindaki bir Türk'ten bahsedilmiyorki, sehit cenazeleri üzerinden baraji gecmek isteyenler derken. Akli basindaki hic bir Türk savas ve düsmanlik yanida olamaz.

"Ya sev ya terket" diyenlerin kim olduklarinida akli basindaki hr Türk cok iyi bilmektedirler. Yillarca agizlarina küpe denleri nasil unutursunuzda tümünü AKP'ye yikarsiniz? Bu kadarda insan amacini acikca göstermezki ama.

Gönderi tarihi:

Sehit cenazelerini irdelerseniz hangi partiden bahsedildigini cok rahat görürsünüz. Aslinda siz bu partiyi iyi taniyorsunuz ama is osun diye sormussunuz. Dieger taraftan "Aklı başında bir Türk hiç bir zaman böyle bir şeyi ne ister ne de iddia eder." demissiniz, zaten akli basindaki bir Türk'ten bahsedilmiyorki, sehit cenazeleri üzerinden baraji gecmek isteyenler derken. Akli basindaki hic bir Türk savas ve düsmanlik yanida olamaz.

"Ya sev ya terket" diyenlerin kim olduklarinida akli basindaki hr Türk cok iyi bilmektedirler. Yillarca agizlarina küpe denleri nasil unutursunuzda tümünü AKP'ye yikarsiniz? Bu kadarda insan amacini acikca göstermezki ama.

Böyle bir şeyi söylemek gerçekten insafsızlık, barajı geçmek için şehitlerin politik malzeme olarak kullanıldığını iddia etmek maksadı aşmaktır. Söylenmek istenen partiyi tabi biliyorum, anlamışsınız işte. "Ya sev ya terket" denmesini arkadaş eleştiriyor fakat diyeni bir türlü eleştirmiyor; o nedenle bunu yazmıştım. Amacımı göstermeyeceksem neyi tartışacağım ki, açık ve net...

Gönderi tarihi:

Siz bana inanın AKP Kürt Kökenli vatandaşları da kullanıyor, inançlı kesimleri de kullanıyor. Size tavsiyem söylenenlere değil yapılanlara bakmanız. İnanın CHP, AKP den daha dürüst, geçen hafta grup toplantısında Kılıçdaroğlu AKP nin ne kadar sözünde durduğunu tarih belirterek anlatmıştı. Onların gerçek olmadığını söyleyebilir misiniz? Referandumdan önce ne söylüyorduk, bu paket üç madde için düzenlendi; biri meclisten geçemedi, diğerleri ambalaj. Referandum bitti, hangi konularda adım atıldı, HSYK ve AYM; yani paket alındı, ambalaj atıldı. Bütün bu olanlara rağmen başbakan çıkıp konuşabiliyorsa Allah bu halkın gözünü açsın, başka ne diyebilirim ki? Halk cahil diyorlar ama yargıçlar bile inanıp yetmez ama evet dediler, daha sonra da şikayet etmeye kalktılar. Galiba bunlarda şeytan tüyü var.

Bakın yazdıklarımı ya çarpıtıyor yada yanlış anlıyorsunuz,bu ülkenin sorunlarını gerçekten samimi olarak çözebilecek parti Chp'dir ancak,bugünkü Chp değil,1987-1990 yılları arasının gerçek solcu Chp zihniyetidir,Chp ne zamanki Canan Arıtman,Nur Serter vs.vs. gibi faşist zihniyetli kafa yapısını değiştirirse Mhp'den daha fazla Irkçı Şoven Milliyetçilik yapmaktan vazgeçerse işte bizler ozaman çıkıp derizki evet bu Chp bu ülkeyi yönetebilecek Chp'dir,Kılıçdaroğlu'nun attığı adımları yakından izliyoruz,Batman'da ''Genel Af'' deyip Elazığ'a varınca ''ben öyle bişey demedim'' demişti,belki bunu parti içi dengeleri hesaplayarak yaptı ama artık parti lideridir ve partiyi şekillendirmek zorundadır inşallah o dediğim Chp'yi oluşturmYı becerirde ''öyle bir derdi varmı bilemiyorum'' bizde çıkar evet Chp iktidar olmayı hak eden partidir deriz....

Gönderi tarihi:

Bakın yazdıklarımı ya çarpıtıyor yada yanlış anlıyorsunuz,bu ülkenin sorunlarını gerçekten samimi olarak çözebilecek parti Chp'dir

Bayağı bir ilerleme var ancak sizin dediğiniz gibi çözecekse de biz yokuz.

Gönderi tarihi:

Kilcdaroglu evet aftan bahsetti ama sizin iddia ettiginiz gibi burada söyleyip diger tarafta inkar edip veya degistirmedi.Kilcdaroglunun affi nasil yorumladigini sanirim sizde benim kadar duydunuz.Yani katliam yapmis insanlarin affedilmesi gerektiginimi söyledi Kilicdaroglu yoksa baska bir yorummu getirdi.Lütfen carpitmadan konulari anlatin.

Af derken,adamlar katliam yapmislar,asker sehit etmisler,masum insanlari öldürmüsler ve siz bunlara af bekliyor kim bunlarin affedilmesi gerekir diyrsa sizin icin büyük bir siyasetci oluyor.Ama ayni siz Silivride 3 yildir haksiz yere yatan henüz ne zaman özgür olacaklari bile belli olmayanlarin serbest birakilmalarindan bahsetmiyorsunuz.Bu cifte standart degil mi?

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bayağı bir ilerleme var ancak sizin dediğiniz gibi çözecekse de biz yokuz.

Sorunu çözme noktasında olduğunu göstermesi,sorunları çözmek için diyalog kapılarını açık tutmasıdır asıl en önemli olan kısım,sorunlar toplumun her kesimini mutlak memnun edecek bir şekilde çözülemez,mümkün olduğunca toplumun her kesimini kapsayacak ve toplumun hiçbir kesimini rencide etmiyecek şekilde çözülecektir,ne bugünkü ''bilinmeyen dil'' yaklaşımını kabul edebiliriz,nede o bilinmeyen dil dedikleri dilin resmi kanalda 24 saat yayın yapılıyor olmasını ve ne ilginçtirki bu ülkenin hakiminin bilmiyorum dediği dilde yayın yapan TRT-6'yı açan yine bu ülkenin başbakanı çıkıp ''TRT-6 bi xêr be'' diyerek sözüm ona ''bilinmeyen bir dilde'' konuşmuştur,daha evvel bu ülkenin Cumhurbaşkanlarından biri o ''bilinmeyen dili'' konuşan halkı kastederek ''Kürt realitesi''ni kabul etmiştir,yani şuraya getirmek istiyorum,Önceleri Kürt Yoktur dediler,Sonra Kürt vardır ama hakkı yoktur dediler,şimdilerde Kürt Vardır,hakkıda vardır ancak ben ne kadar verirsem okadardır diyorlar...

Gönderi tarihi:

Sorunu çözme noktasında olduğunu göstermesi,sorunları çözmek için diyalog kapılarını açık tutmasıdır asıl en önemli olan kısım,sorunlar toplumun her kesimini mutlak memnun edecek bir şekilde çözülemez,mümkün olduğunca toplumun her kesimini kapsayacak ve toplumun hiçbir kesimini rencide etmiyecek şekilde çözülecektir,ne bugünkü ''bilinmeyen dil'' yaklaşımını kabul edebiliriz,nede o bilinmeyen dil dedikleri dilin resmi kanalda 24 saat yayın yapılıyor olmasını ve ne ilginçtirki bu ülkenin hakiminin bilmiyorum dediği dilde yayın yapan TRT-6'yı açan yine bu ülkenin başbakanı çıkıp ''TRT-6 bi xêr be'' diyerek sözüm ona ''bilinmeyen bir dilde'' konuşmuştur,daha evvel bu ülkenin Cumhurbaşkanlarından biri o ''bilinmeyen dili'' konuşan halkı kastederek ''Kürt realitesi''ni kabul etmiştir,yani şuraya getirmek istiyorum,Önceleri Kürt Yoktur dediler,Sonra Kürt vardır ama hakkı yoktur dediler,şimdilerde Kürt Vardır,hakkıda vardır ancak ben ne kadar verirsem okadardır diyorlar...

Siz hiç merak etmeyin, bu sizin de beğendiğiniz hükümet sizin istediğiniz şekilde çözüm getirir. Bu ülkenin resmi yayın organı TRT bile bu konuyu kaşıyor. Teletex izlerken TRT 1 de bir dizi gözüme çarptı Hayat Türküsü, doğudan gelip dersaneye giden bir kızı batıdakilerin hor görerek alay etmeleri işleniyor. Şu günlerde bunun TRT de işlenmesinin bir nedeni olmalı.

Gönderi tarihi:

Siz hiç merak etmeyin, bu sizin de beğendiğiniz hükümet sizin istediğiniz şekilde çözüm getirir. Bu ülkenin resmi yayın organı TRT bile bu konuyu kaşıyor. Teletex izlerken TRT 1 de bir dizi gözüme çarptı Hayat Türküsü, doğudan gelip dersaneye giden bir kızı batıdakilerin hor görerek alay etmeleri işleniyor. Şu günlerde bunun TRT de işlenmesinin bir nedeni olmalı.

TRT TÜRKIYE CUMHURIYETI DEVLETININ DEGIL AKP'nin televizyon kanalidirda ondan.Yani pkk terör örgütü ile müzakereye oturanlarin kanalidir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

TRT Sakarya Fırat adlı tamamı yalanlarla ve karalamalarla dolu bir dizi yayınlarken hiç sesiniz çıkmıyordu,şimdimi kötü oldu,bahsettiğiniz diziyi hiç izlemedim ama biz ilk geldiğimizde bizde çok dışlandık bunlar yaşandı,Türkçe bilmeyenlerle yada az bilenlerle dalga geçildi,küçük görüldü,ezildi,köyü yakılınca hiçbirşeyi olmadan çoluk çocuk ortada kalan insanlar büyük şehirlerde nelerle karşılaştı,bu devlet hiç sordumu,elbetteki kocaman bir HAYIR,ama aynı devlet Bulgaristan'da sözüm ona zarar gördüğünü idda ettiği kişileri getirip arsa,ev ve iş verdi,bunlar yaşanan olaylardır....

Gönderi tarihi:

TRT AKP tarafindan isgal edilene kadar Türkiye'de en dogru en tarafsiz yayin yapan bir kurulustu.Bu nedenle Sakarya Firat ne yalandi ne de karalamaydi.AKP ile TRT artik bir taraf olmustur.Sadece AKP tarafi degil ayni zamanda Türkiye Cumhuriyeti karsitlarinin yayin organi haline gelmistir.Bu nedenle TRT'nin hicbir yayini gercek degildir taraflidir maksatlidir, AKP-KÜRTCÜ-MEZHEPCIDIR.

TRT gecenlerde Agca ile bir söylesi yapti.Agca sadece fasist degil ayni zamanda katildir hemde Abdi Ipekci'nin katilidir.Agca ayni zamanda gizli güclerin adami olup Papa'ya suikast düzenlemis sonrada dinini bile degistirecek kadar kisilikten yoksun birisidir.

TRT Agca ile yaptigi söyleside onu bir katil olarak degilde Müslümanlarin sövalyesi olarak kabul eden bir zihniyetle bu söylesiyi yapti.Tek kelime ile de olsa Abdi Ipekci'den soru sormadilar Agca'ya.Agca'nin Devlet televizyonuna bir kahraman edasiyla cikarilmasi AKP'nin TRT'sine ancak yakisirdi.

TRT artik devletin televizyonu degildir.Milletin parasi ile millete karsi yayin yapan bir kurulustur.

saygilarla

Gönderi tarihi:

TRT AKP tarafindan isgal edilene kadar Türkiye'de en dogru en tarafsiz yayin yapan bir kurulustu.Bu nedenle Sakarya Firat ne yalandi ne de karalamaydi.AKP ile TRT artik bir taraf olmustur.Sadece AKP tarafi degil ayni zamanda Türkiye Cumhuriyeti karsitlarinin yayin organi haline gelmistir.Bu nedenle TRT'nin hicbir yayini gercek degildir taraflidir maksatlidir, AKP-KÜRTCÜ-MEZHEPCIDIR.

Sakarya Fırat dizisi geçen sene yayına başlamıştır,dolayısı ile buda,kusura bakmayın ama yapıcı olmak için eleştiri yapmadığınızın bir kanıtıdır,sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir,tıpkı Ergenekon sanıkları için adalet isterken Sözüm Ona Kck adı altında içerde tutulanların durumunu gözardı etmeniz gibi......

Gönderi tarihi:

TRT Sakarya Fırat adlı tamamı yalanlarla ve karalamalarla dolu bir dizi yayınlarken hiç sesiniz çıkmıyordu,şimdimi kötü oldu,bahsettiğiniz diziyi hiç izlemedim ama biz ilk geldiğimizde bizde çok dışlandık bunlar yaşandı,Türkçe bilmeyenlerle yada az bilenlerle dalga geçildi,küçük görüldü,ezildi,köyü yakılınca hiçbirşeyi olmadan çoluk çocuk ortada kalan insanlar büyük şehirlerde nelerle karşılaştı,bu devlet hiç sordumu,elbetteki kocaman bir HAYIR,ama aynı devlet Bulgaristan'da sözüm ona zarar gördüğünü idda ettiği kişileri getirip arsa,ev ve iş verdi,bunlar yaşanan olaylardır....

TRT seyretmiyorum, o diziyi de teletex izlerken gördüm; sadece lig maçlarının özet görüntülerini, yorumlarını seyrediyorum. Bundesliga dan maç yayınlıyor onu da şifreli verdiği için onu da seyredemiyorum. Bu nedenle de o diziyi hiç izlemedim yani hiç bir fikrim yok. Bu sadec Kürt Kökenlilere yapılan bir olay değil, Anadolu nun herhangi bir yerinden gelenlere de yapılan insanlık dışı bir davranış ama bu gün gündeme gelmesinin bir gerekçesi olmalı. Yıllar önce İstanbul a vize uygulanmalı diyenler iktidara gelince bu konulara hiç değinmek gereği duymadılar.

Gönderi tarihi:

Sakarya Fırat dizisi geçen sene yayına başlamıştır,dolayısı ile buda,kusura bakmayın ama yapıcı olmak için eleştiri yapmadığınızın bir kanıtıdır,sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir,tıpkı Ergenekon sanıkları için adalet isterken Sözüm Ona Kck adı altında içerde tutulanların durumunu gözardı etmeniz gibi......

Cemaat yapisi Ergenekon senaryosunda Kürdistan icin siyaset yapanlarin parmagi oldugunu biliyoruz bunu sizler inkar etsenizde bu böyledir.Bugün Kürtcülük yapanlarin ayni zamanda cemaatci oldukklarinida biliyoruz.Örnegin Yeni SAFAK iSMAILAGA CEMAMATINE BAGLIDIR.TARAF fETULAHCI CEMAATLERE BAGLIDIR.ZAMAN VE TARAF AYNI CEMAATIN ADAMLARIDIR.Yani bu senaryonun kimler tarafindan hazirlandigi ve sahnelendigini biliyoruz.Ergenekon diye bir örgüt yoktur bu örgüt bir senaryo seklinde Türkiyenin gündemine sokularak AB-ABD ve Türkiye Cumhuriyeti karsitlari ikinci Cumhuriyetciler yani Fetulahci cemaatler-Atatürk ve Laiklik karsitlarin istekleri dogrultusunda ne kadar Atatürkcü yazar,bilim adami sendikaci asker varsa tutuklandi.3 yildir bu davaya eklemedikleri bir tek trafik suclari kalmasina ragmen hicbir somut delil ve suc unsuru bulamadilar ama hukukun ayaklar altina alinmasi bugünkü yönetim icin birseyler ifade etmiyor.KCK'ya gelince;kck bu ülkeyi bölmek isteyenlerdir yani suclari sabit ve somuttur,kendilerini inkarda etmiyor biz PKK'yiz diyorlar.Sizin istediginiz ise,yarginin PKK'yi sucsuz bulmasi KCK'lilari özgür birakmasidir.Yani terör yandaslarinin savunmasini yaptiginizin sanirim ki farkindasinizdir.

Ayni seyi ben size söyleyecegim;Ergenekon icin yargi geregini yapiyor diyen sizler nedense KCK davasinda yargiyi elestirmektesiniz.Bu bir cifte standarttir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Cemaat yapisi Ergenekon senaryosunda Kürdistan icin siyaset yapanlarin parmagi oldugunu biliyoruz bunu sizler inkar etsenizde bu böyledir.Bugün Kürtcülük yapanlarin ayni zamanda cemaatci oldukklarinida biliyoruz.Örnegin Yeni SAFAK iSMAILAGA CEMAMATINE BAGLIDIR.TARAF fETULAHCI CEMAATLERE BAGLIDIR.ZAMAN VE TARAF AYNI CEMAATIN ADAMLARIDIR.Yani bu senaryonun kimler tarafindan hazirlandigi ve sahnelendigini biliyoruz.Ergenekon diye bir örgüt yoktur bu örgüt bir senaryo seklinde Türkiyenin gündemine sokularak AB-ABD ve Türkiye Cumhuriyeti karsitlari ikinci Cumhuriyetciler yani Fetulahci cemaatler-Atatürk ve Laiklik karsitlarin istekleri dogrultusunda ne kadar Atatürkcü yazar,bilim adami sendikaci asker varsa tutuklandi.3 yildir bu davaya eklemedikleri bir tek trafik suclari kalmasina ragmen hicbir somut delil ve suc unsuru bulamadilar ama hukukun ayaklar altina alinmasi bugünkü yönetim icin birseyler ifade etmiyor.KCK'ya gelince;kck bu ülkeyi bölmek isteyenlerdir yani suclari sabit ve somuttur,kendilerini inkarda etmiyor biz PKK'yiz diyorlar.Sizin istediginiz ise,yarginin PKK'yi sucsuz bulmasi KCK'lilari özgür birakmasidir.Yani terör yandaslarinin savunmasini yaptiginizin sanirim ki farkindasinizdir.

Ayni seyi ben size söyleyecegim;Ergenekon icin yargi geregini yapiyor diyen sizler nedense KCK davasinda yargiyi elestirmektesiniz.Bu bir cifte standarttir.

saygilarla

KCK diye içeride tutulanlart bu halkın seçtiği değerli siyasetçileridir,KCK iddanamesinde bir tek çakı,bıçak vs. bile yoktur,KCK'nın başı Murat Karayılan'dır ve eğer yanılmıyorsam Pkk adını KCK olarak değiştirmiştir yada Kck Pkk'nin bir koludur,''Terör Yandaşları'' derken eğer o siyasetçileri kast ediyorsanız,onlara oy veren-gönül veren Milyonlarada aynı yakıştırmayı yaptığınızın farkındasınızdır umarım ki o bölgenin her ilinde 1. parti çıkan partinin siyasetçileridirler,Ergenekon Terör Örgütü iddasıyla içeride tutulanlarla ilgili daha evvele söylemiştim yine söylüyorum,bizim ülkemizde yargı çok yavaş ilerlemektedir,suçlu olanda olmayanda ceza çekmeden hakkında açılan davadan kurtulamıyor,o insanlarında 3 yıl boyunca orada tutuluyor olmalarına karşıyız elbette yargılama olabildiğince hızlı yapılmalıki Akla Kara ortaya çıksın suçu olmayan evine,ailesin kavuşsun ancak sizin söylemlerinize bir bakarsak ''kck bu ülkeyi bölmek isteyenlerdir yani suclari sabit ve somuttur'' hakimde oldun savcıda,ne diyebilirimki,hayırlı olsun....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.