Φ uzaktankontrol Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2010 iphone 4 aldım ve yine hayran kaldım, yani böyle bir alet gelmedi daha bugüne kadar ya... şu dokunma hissi var ya artık heralde en üst seviyeye çıkmış bir de üstüne hareket kontrolü iyicene hissedilir duruma gelmiş valla herkese tavsiye ediyorum iphone 4'ü, hele de şimdi Turkcell lansmanı yaptı, telefonu da kampanyalı vermeye başladı, çok daha kolay ve uygun şartlar oldu iphone 4 almak için.. valla kesin tavsiye, özellikle iyi bir cihaz almayı düşüneneler için, çünkü daha iyisi yok kesin turkcell'i tercih edin çünkü bu alet ile 3g internetin keyfine en iyi Turkcell'le varırsınız onu da söyleyeyim... Alıntı
Φ odeon Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2010 Şu anda turkcell sadece plantium müşterilerine cihaz veriyor ellerinde stoklarda kalmadı vodafone da zaten yok Kasımda gelecek deniyor piyasada olanlarda fiyatı yukarı çekiyolar bestbuy medamarkt da da stok yok teknosada satışa başladı fakat onlarda ellerinde olmadığını söylüyorlar. Alıntı
Φ aleastaratan Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2010 Daha öncesinde çok daha geç geleceği söyleniyordu, erken geldi bulunamıyor. Peynir ekmek gibi satılıyor, ilginç gerçekten. Alıntı
Φ salmirca Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2010 bu kampanya nasıl gidecek Alıntı
Φ _Neotwo Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2011 şu anda arayıp bulamayan çok kişi var iphone4 cezbedici ama bulması zor şu an: ) Alıntı
Φ scop Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2011 şu anda arayıp bulamayan çok kişi var iphone4 cezbedici ama bulması zor şu an: ) şu anda bazı internet siteleri tekrardan satmaya başladı bende aldım inanılmaz güzel bir cihaz tavsiye ederim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.