Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl alacağınız olsun beni kandırdınız gecenin 12 sinde yapılırmı bu bana..?
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl bılgısayarın sesı epey bı acıktı bende tv ye dalmısım sesı duyunca kalp krızı gecırıodum az daha kafam tavana carpıodu
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 19 yıl Erbay bayilmis kiz fistik gibi demi Erbay gerçekten öyle bi şiir yazıyım ben bu kıza....
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 19 yıl aklım basımdan gıtmedı ama otekı dunyaya gıdıodum az daha kalp krızınden
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl Bu başka topiclerde de vardı ama iyi ki açılırken siteye mesaj yazıyordum ve yazarken radyo dinliyordum yoksa daha önce de birkaç kez gördüğümde de sürekli aynı şey başıma gelmişti ki yeniden öd kesem çıldırır ve böbreküstü bezlerim aniden aşırı derecede çalışmaktan iflas ederdi valla! (Allah'tan gerçekten öyle bir şey olmadı)
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl Gülsün kız ilk kız güzeldi ama kendi resmini niy koydun anlamadım
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl yoo ne korkcam! zaten biliodum ben bunu ama insan bilse bile seni her görüşünde biraz korkuo
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Daha öncede görmüştüm iki resmin farkını ara gibi bişi idi ama gene beni hoplattı yerimden..Yaşattığın heycan dolu an için saol
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl (Allah tan hazırlıklıydım hehehe )evet tanıdım exorcist'teki kız
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.