Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Hakkâri'deki bir minibüse yönelik mayınlı saldırıda 9 köylü öldü. Saldırıyı askere yüklemek isteyen PKK'nın olay yerine asker çantası bıraktığı dinlemeye takılan KCK'lının telefon talimatıyla ortaya çıktı.

Hakkâri'de taziyeden dönen köylüleri taşıyan minibüsün geçişi sırasında, uzaktan kumandayla mayın patlatıldı. Saldırıda 9 köylü öldü, biri bebek dört çocuk yaralandı. Olay yerinde TSK'ya ait patlayıcı düzenek bulduklarını öne süren köylüler, askerlerle tartıştı. Askerler havaya ateş açtı. Hakkâri'ye 35 kilometre mesafedeki Geçitli köyünün çıkışında, dün 08.30 sıralarında meydana gelen saldırı, polisin kayıt altına aldığı bir telefon görüşmesiyle açıklığa kavuştu. Saldırı sonrası, KCK operasyonu kapsamında takip edilen bazı BDP'lilerin örgüt milislerini telefonla arayarak "Bırakılan asker çantasını ön plana çıkarın, provokasyonu sahiplenin!" talimatını verdiği belirlendi. Bu telefon görüşmesi teknik takibi yapan Hakkâri Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kayıt altına alındı. Olay şöyle gelişti: İçinde üçü çocuk 13 kişi bulunan, Aydın Erol yönetimindeki köy minibüsü, 15 kilometre mesafedeki Durankaya beldesine gitmek üzere yola çıktı. Köyden 4 kilometre uzaklıkta, minibüsün keskin virajda yavaşladığı sırada, yola yerleştirilen mayın uzaktan kumandayla patlatıldı. Hurda yığınına dönen araçtaki dokuz kişi hayatını kaybetti. Yaralanan ve durumu ağır olan dört kişi ise hemen hastanelere kaldırıldı. Yaralılar arasındaki 15 aylık bebek, hava ambulansı ile Malatya'ya gönderildi.

"PROVOKASYONU SAHİPLENİN"

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda asker sevk edildi. Uzman ekipler, bölgede inceleme yaptı. İncelemede, yolun ortasına döşenen patlayıcının metrelerce uzayan kablo ile bağlandığı ve bu yolla patlatıldığı belirlendi. Bu sırada bir grup köylü, olay yerine yakın bir noktada asker çantaları bulunduğunu öne sürdü. Çantalardan birinde iki adet mayın, diğerinde ise dürbün ve kasatura vardı. Çantanın üzerinde yazan isim ise Hakkâri Dağ Komando Tugayı idi. Köylüler, patlayıcıların askerlere ait olduğunu, yine olay yerine yakın bir noktada üzerinde MKE yazısı bulunan havan mermisi ve çok sayıda G3 mermisi bulduklarını savundu. Ancak olay yerinde bulunduğu ileri sürülen 2 askeri çantanın da bir provokasyon olduğu Hakkari Terörle Mücadele Şubesi'nin yaptığı teknik takipte ortaya çıktı. Polis tarafından takip edilen KCK üyesi bazı BDP'liler olay bölgesindeki milisleri arayarak provokasyon talimatı verdi.

Teknik takibe takılan telefon görüşmesinde "Bırakılan asker çantasını ön plana çıkarın, provokasyonu sahiplenin!" denildiği öğrenildi. İddiaya göre minibüse mayınlı saldırıyı düzenleyen PKK timi olay yerine daha önceden ele geçirdikleri iki askeri sırt çantasını bıraktı. Sırt çantaları Hakkâri Dağ Komando Tugayı'na aitti. Konuyla ilgili SABAH'a bir açıklama yapan terör uzmanı şunları söyledi: "Askeri operasyonlarda çatışma alanında zaman zaman askeri malzemenin kalması çok doğaldır. Burada aynı şey sözkonusu. PKK'lılar çatışma bölgesinde buldukları iki sırt çantasını daha sonra kullanmak için yanlarına almışlar. Bu çanta belki de Gediktepe'de şehit edilen askerlere ait. Yapılan plan her yönüyle dökülüyor. Böyle bir saçmalığa dağdaki terörist bile inanmaz." Öte yandan Hakkâri polisi saldırıyı organize eden 3 PKK militanının kimliğine de ulaştı. Yapılan tespitlere göre son Geçitli köyündeki son saldırıyı, daha önce Hakkari merkezde Aziz Tan isimli imamı şehit eden aynı grup gerçekleştirdi. Timin liderliğini ise Serhat kod adlı Ferhat A.'nın yaptığı belirtildi. Yaklaşık 300 haneli Geçitli, halkının referandum boykotuna katıldığı, sandıklardan sadece 5 oy çıktığı belirtiliyor. Genelkurmay da olayla ilgili açıklamasında terör örgütünün yerleştirdiği mayının patlaması sonuçu 9 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

gazetevatan

Aklı başında olan insan zaten bunun askerin veya devletin yapmadığına anlar.Asker çok saf orda çantasını unutup gidiyor.Daha enterasan bir olay var,içinde mayınların,patlayıcıların olduğu çantayı bulan "köylüler",bunlar dedektif gibi maşallah çantayı hemen bulmuşlar.Videosu var birde,mayınları bulan "köylüler" heyecenla seri numarısını gözteriyorlar.İyide normal bir vatandaş mayının yanına bile yaklaşamazken bu "köylüler" nasıl oluyorda hemen çantayı bulup mayınları ellerine alp seri numarasını aramaya başlıyolar.

Gönderi tarihi:

Aklı başında olan insan zaten bunun askerin veya devletin yapmadığına anlar.Asker çok saf orda çantasını unutup gidiyor.Daha enterasan bir olay var,içinde mayınların,patlayıcıların olduğu çantayı bulan "köylüler",bunlar dedektif gibi maşallah çantayı hemen bulmuşlar.Videosu var birde,mayınları bulan "köylüler" heyecenla seri numarısını gözteriyorlar.İyide normal bir vatandaş mayının yanına bile yaklaşamazken bu "köylüler" nasıl oluyorda hemen çantayı bulup mayınları ellerine alp seri numarasını aramaya başlıyolar.

Ya çocuk bile suç işlediğinde delilleri ortadan kaldırır. Eğer bu çanta asker tarafından bırakıldıysa bu bir meydan okumadır ki böyle bir askerimizin kaldığına da inanmıyorum.

Gönderi tarihi:

Bu İdda yalandır yada doğrudur diyemeyiz,ancak merak ettiğim aklıma takılan bişeyler var,tamam eğer asker yaptıysa askerin orda çantasını unutması gibi bir durum olayı gerçekleştiren kişilerin acemi yada vurdum duymaz olduklarını getirir akla ancak patlamadan hemen sonra olay yerine koşan köylüler,patlama sonrası çantayı bulduklarını o arada olay yerine gelen askerlerin telsizinden orada çantamızı unuttuk anonsunu duyduklarını söylüyorlar,ikinci bir hususta asker hep böyle olaylar sonrası hemen operasyon başlatır,2 gün oldu halen bir operasyon gerçekleştirilmedi,ayrıca böyle bir telefon görüşmesi varsa neden hala kimse gözaltında değil? Neden Bdp ve Hükümet görüşmeden hemen önce oldu bu olay? Pkk neden sadece 5 kişinin boykotu deldiği bir köyde böyle bir saldırı yapsın?

Ve Dtp'li yöneticilerde dahil hepimizin kınadığımız Reşadiye saldırısını dahi üstlenen örgüt bunu neden üstlenmesin?

Sorular çok ama her Kim yaptıysa bu ülkeye zarar vermekten öteye gidemiyor,hoş amaçları bu olmassa yapmazlar ya zaten :(

Gönderi tarihi:

Bu İdda yalandır yada doğrudur diyemeyiz,ancak merak ettiğim aklıma takılan bişeyler var,tamam eğer asker yaptıysa askerin orda çantasını unutması gibi bir durum olayı gerçekleştiren kişilerin acemi yada vurdum duymaz olduklarını getirir akla ancak patlamadan hemen sonra olay yerine koşan köylüler,patlama sonrası çantayı bulduklarını o arada olay yerine gelen askerlerin telsizinden orada çantamızı unuttuk anonsunu duyduklarını söylüyorlar,ikinci bir hususta asker hep böyle olaylar sonrası hemen operasyon başlatır,2 gün oldu halen bir operasyon gerçekleştirilmedi,ayrıca böyle bir telefon görüşmesi varsa neden hala kimse gözaltında değil? Neden Bdp ve Hükümet görüşmeden hemen önce oldu bu olay? Pkk neden sadece 5 kişinin boykotu deldiği bir köyde böyle bir saldırı yapsın?

Ve Dtp'li yöneticilerde dahil hepimizin kınadığımız Reşadiye saldırısını dahi üstlenen örgüt bunu neden üstlenmesin?

Sorular çok ama her Kim yaptıysa bu ülkeye zarar vermekten öteye gidemiyor,hoş amaçları bu olmassa yapmazlar ya zaten :(

Bakın pkk ya gelince gerçekten mantıklı sorular soruyorsunuz ancak böyle bir eylemi yapmak için acemi kişilerin seçilmeyeceğini niye göz ardı ediyorsunuz? Bunu sizin deyiminizle derin devlet yapsa profesyonellerden seçim yapar, onlar da hiç bir iz bırakmadan çeker giderler. Ben eylem yapıldığı anda operasyon yapıldığı haberlerini TV lerde duydum, asılsız haber miydi?

Reşadiye saldırısını pkk nın yaptığını kabul ettiniz mi? Onları yapanlar bunları niye yapmasın, pkk nın eylemlerinde şimdi de mantık mı arayacağız? İlçe merkezini, askeri birlikleri basanlar nasıl bir gerekçeyle yaparlar?

Gönderi tarihi:

İşte o kışkırtma anları

Hakkari'deki pkknın gerçekleştirdiği hain saldırıyı askere mal etmek isteyenler kameraya yakalandı.,

Hakkari'de 9 masum sivilin pkk tarafından katledilmesinin ardından olayı askere mal etmek isteyenler kameralara yakalandı.

-http://www.askerhaber.com/video.php?id=388&title=iste-kistirtma-anlari-

Olay yerinin yakınına bırakılan askeri çanta, saldırıda kullanılan mayınla aynı marka iki adet mayın ve birkaç askeri malzeme ile, "Mayını TSK patlattı" propagandası yapanlar böyle görüntülendi.

Görüntülerde, iki şahıs sanki eliyle koymuş gibi buluyor.

Çok tehlikeli olan mayınları elleriyle tutmaktan çekinmeyen bu insanlar görüntülerde sürekli, "Bunlar askerin" diyor.

Bu arada aynı insanlar görüntüyü kayda alan kameraman, "Keseyim yeter" dedikçe, "Çek çek devam et" diye cevap veriyorlar. Daha sonra ise aynı şahıslar, "Mayını askerler patlattı" söylentisini yaymaya başlıyorlar.

Böylece, zaten aileleri katledildiği için büyük acı yaşayan vatandaşların tepkisini bir anda askere yöneltiyorlar.

Bunun üzerinde bazı vatandaşlar ve prokovaköterler bölgede çevre emniyeti alan askere taş atmaya başlıyorlar.

Asker de bunun üzerine 10 - 15 el kadar havaya ateş açıyor.

Ardından ortalık sakinleşiyor.

BDP'Lİ DE PROVOKATÖR ÇIKTI

Öte yandan BDP Hakkari Milletvekili Hamit Geylani de, olayın bir pkk provokasyonu olduğunun telefon dinlemeleriyle de ortaya çıkmasına rağmen ısrarla, "Kimse adres şaşırtmasın, bu bir devlet terörüdür. Devlet suç üstü yakalandı ve bu defa katliamı saklamakta başarılı olmayacak" dedi.

ASKERHABER / HABER MERKEZİ

Gönderi tarihi:

Bakın pkk ya gelince gerçekten mantıklı sorular soruyorsunuz ancak böyle bir eylemi yapmak için acemi kişilerin seçilmeyeceğini niye göz ardı ediyorsunuz? Bunu sizin deyiminizle derin devlet yapsa profesyonellerden seçim yapar, onlar da hiç bir iz bırakmadan çeker giderler. Ben eylem yapıldığı anda operasyon yapıldığı haberlerini TV lerde duydum, asılsız haber miydi?

Reşadiye saldırısını pkk nın yaptığını kabul ettiniz mi? Onları yapanlar bunları niye yapmasın, pkk nın eylemlerinde şimdi de mantık mı arayacağız? İlçe merkezini, askeri birlikleri basanlar nasıl bir gerekçeyle yaparlar?

Sayın y.yılmaz,eylemi yapmak için acemi kişilerin seçilmiş yada seçilmemiş olmasını göz ardı etmiyorum yazımı daha dikkatli okuyun lütfen,Reşadiye saldırı askere karşı yapılmış bir saldırıdır,yine barışın konuşulduğu bir döneme denk gelmiştir ve bizde çıkıp kınadığımızı,lanetlediğimizi açıkça forumda yazdık,savaşlarda silahlı unsurlar birbirine karşı mücadele eder,örneğin daha geçenlerde 9 Pkk'li eylemizlik kararı gereği alandan çekilip bir mağarada gizlenirken kendilerine askerlerce saldırılmış ve hayatlarını kaybetmnişlerdir,bu olay ise sivillere karşı yapılmıştır,ne Pkk nede Tsk yaptı diyemeyiz çünkü ortada çok fazla soru işareti var.

Sayın İlker,görüntüleri izledim,o görüntülerde köylüler buldukları çantaları kameraya göstermeye çalışıyorlar çünkü orda bulunanlar birer delildir,o delilleri asker köylülerden almak istedi ve köylüler askere vermeyip bizzat savcıya teslim ettiler.

Şimdi benim aklımdaki sorulara gelelim.

* Olayın meydana geldiği bölge Geçitli Karakolu ve Durankaya Jandarma Karakolu'nun bulunduğu yere yaklaşık 5'er kilometre mesafede. Buraya ilk giden askeri birlikler haberi nasıl aldı ve olaydan kaç dakika sonra olay yerine intikal etti?

* Olay bölgesine yaklaşık 800 metre mesafede bulunan, olay yerini çıplak gözle tam cepheden gören ve sürekli korucuların konumlandırıldığı korucu kulübesinde olay günü neden korucu bulunmuyordu? Köylüler burada görevlendirilen Geçitli köyü korucularına askerlerin olaydan iki gün önce nöbet tutmamaları yönünde uyardığını söylüyor. Korucular bu uyarı üzerine mi olay günü orada nöbet tutmadı?

* Genellikle bu tür mayınlı patlamalardan sonra hemen bölgede geniş çaplı operasyon başlatan güvenlik güçlerinin akşam saat 16.00-17.00'e kadar operasyon başlatmamasının nedeni nedir?

* Olayın meydana geldiği yer ormanlık alan olmamasına ve küçük tepelerden oluşmasına rağmen, olayı gerçekleştirenler olaydan hemen sonra nasıl izlerini kaybettirdiler?

* Daha önce meydana gelen çatışmalar sonucu yaşamını yitiren PKK'lilerin çantalarında şu ana kadar, "Dondurma, Dardanel Ton Balığı, Coca Cola" gibi yaşamsal malzemeler ele geçirilmiş midir?

* MKE menşeli materyaller, "Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) 8'inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı Afyonkarahisar, Balistik Koruyucu Kombozit Başlık Kullanma Klavuzu AQAP-2120, Döküman No: KSK: 107" yazılı belge ve bu belgelerin içinde çıktığı Dağ ve Komando Tugayı Hakkari Hatırası çantası PKK'ye mi ait?

* Olay yerine giden askerlerin olay yerinde bulunan malzemeleri ve delilleri koruması gerekirken, ısrarla, köylülerle çatışma pahasına çantalara ve malzemelere el koyma gayreti neyle açıklanabilinir?

* Bir komutanın olay yerindeki askerlerin telsizlerine "Olay yerinde bir çantada malzemelerimizi unuttuk, onları hemen oradan alın" anonsu geçtiği ileri sürülüyor. Böyle bir anons geçildi mi?

* Helikopterle olay yerine asker taşınırken, bu askerler neden bölgede operasyon başlatmadı da olay yerinde bekletildi?

* KCK şehir yapılanması kapsamında telefonları dinlenen ve olay sırasında bölgedeki PKK milisleri ile görüşme yaptığı iddia edilen kişiler neden şimdiye kadar tutuklanmadı. Telefon görüşmesinin deşifrasyonu yapılmadı?

* Bazı gazetelerde yer alan "Yolda Mayın var" ihbarı üzerine askeriyenin geçiş güzergahını iptal ettiği ileri sürülüyor. Bu iddia doğru bile olsa neden asker yolu vatandaşların geçişine de kapatıp yolda mayın arama çalışması başlatmadı?

* Bugüne kadar PKK'ye mal edilen bu tür olaylarda genellikle yaşamını yitirenler için törenler yapılırken, cenaze merasimleri asker, bürokrasi, hükümet üyelerinin katıldığı törenlerle yapılıyorken, neden yaşamını yitiren 9 vatandaşın cenaze törenlerine hiçbir devlet ve hükümet erkanı katılmadı?

* Olay daha sıcakken, soruşturma bile sonuçlanmamışken, savcı delilleri bile doğru düzgün toplamamışken, Hakkari Valisi Muamer Türker'in "PKK yaptı" açıklaması soruşturmanın başlamadan sonuçlandığı yorumlarına neden oldu. Neden böyle bir açıklama yapıldı. Olayın failleri bu kadar netken halen neden yakalanamadı?

* "PKK daha önce de buna benzer şeyler yaptı" açıklamalarını bolca yapan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve bütün hükümet yetkilileri neden şu ana kadar Hakkari'ye gelmiş değil?

* Olayın meydana geldiği günün akşamında askerlerin korucu telsizlerine, "Dağda 9 kişilik bir grup var, onlara dokunmayın" anonsu neyle açıklanabilinir?

* Son 12 Eylül referandum seçimlerinde 970 seçmeni bulunan ve BDP'nin boykot kararı doğrultusunda sadece 5 kişinin sandık başına gittiği bir köyü PKK neden hedef seçsin?

* PKK'nin gerçekleştirdiği ve sivillerin ölümüyle sonuçlanmış iyi veya kötü hangi eylem bugüne kadar PKK tarafından üstlenilmedi?

DİHA

Gönderi tarihi:

Sayın y.yılmaz,eylemi yapmak için acemi kişilerin seçilmiş yada seçilmemiş olmasını göz ardı etmiyorum yazımı daha dikkatli okuyun lütfen,Reşadiye saldırı askere karşı yapılmış bir saldırıdır,yine barışın konuşulduğu bir döneme denk gelmiştir ve bizde çıkıp kınadığımızı,lanetlediğimizi açıkça forumda yazdık,savaşlarda silahlı unsurlar birbirine karşı mücadele eder,örneğin daha geçenlerde 9 Pkk'li eylemizlik kararı gereği alandan çekilip bir mağarada gizlenirken kendilerine askerlerce saldırılmış ve hayatlarını kaybetmnişlerdir,bu olay ise sivillere karşı yapılmıştır,ne Pkk nede Tsk yaptı diyemeyiz çünkü ortada çok fazla soru işareti var.

Sayın İlker,görüntüleri izledim,o görüntülerde köylüler buldukları çantaları kameraya göstermeye çalışıyorlar çünkü orda bulunanlar birer delildir,o delilleri asker köylülerden almak istedi ve köylüler askere vermeyip bizzat savcıya teslim ettiler.

Şimdi benim aklımdaki sorulara gelelim.

Bunlar sizin iddialarınız. Ben yine de ısrar ediyorum, eğer bu olayı asker yaptıysa o çanta bilerek bırakılmıtır ve bu bir meydan okumadır ama böyle asker kalmadığında da ısrarcıyım. O zaman tek bir olasılık kalıyor askerin içinden birileri ihanet ediyor, malzeme kaçırıp askere yıkmak istiyorlar.

Gönderi tarihi:

Bunlar sizin iddialarınız. Ben yine de ısrar ediyorum, eğer bu olayı asker yaptıysa o çanta bilerek bırakılmıtır ve bu bir meydan okumadır ama böyle asker kalmadığında da ısrarcıyım. O zaman tek bir olasılık kalıyor askerin içinden birileri ihanet ediyor, malzeme kaçırıp askere yıkmak istiyorlar.

İdda değil soru?

Kim cevaplayacak

Gönderi tarihi:

Klasik taktikleri yap eylemi başkasının üstüne at.Daha öncede böyle eylemlerini çok fazla gördük.

Asker kaskı takıp hücum yeleğini giyip,köy bastığını,askerle çatıştığını bilinir.Hatta komutanlar kitaplarında da bahseder.

Asıl insanı sinir eden nokta şu;Pkknın yaptığı hiçbir eylemi bir kere olsun kabul etmiyorlar.

Köylüye tuzağı kuran pkk,öldürülenlerin cenazesinde yine pkk propagandası.Cenazede bomba patlatan yine pkk.Ama gel gör ki BDP çıkmış İstanbul da yada başka şehirde eylemlerden devletin sorumlu olduğunu söylüyorlar.Bu kadar da olmaz.Hakikaten olmaz.

Mayın döşüyor,devlet/asker suçlu.Karakol basıyor,yine asker suçlu..Pkknın hiç bir zaman suçlu olduğunu görmedik.

Dün yine 2kg. civarında patlayıcı askerin dikkati sayesinde son anda fark edilmiş.Kimbilir onuda pkk koymamıştır.

Burun Bunlar da TSK'nın sitesinden alınmıştır.

01 Ocak - 17 Eylül 2010

YILINDA BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN PATLAYICI MADDE VE MAYIN KULLANMA OLAYLARI:

1.Bölücü Terör Örgütünden Ele Geçirilen / Etkisiz Hale Getirilen Patlayıcı Madde Miktarı :

TNT:71,2 Kg.

Plastik Patlayıcı Madde:116,9 Kg.

Amonyum/Potasyum Nitrat:420,2 Kg.

Cinsi Tespit Edilemeyen:36,4 Kg.

Mayın:100 Adet

Diğer:15 Adet

Gönderi tarihi:

Köylüye tuzağı kuran pkk,öldürülenlerin cenazesinde yine pkk propagandası.Cenazede bomba patlatan yine pkk.Ama gel gör ki BDP çıkmış İstanbul da yada başka şehirde eylemlerden devletin sorumlu olduğunu söylüyorlar.Bu kadar da olmaz.Hakikaten olmaz.

Mayın döşüyor,devlet/asker suçlu.Karakol basıyor,yine asker suçlu..Pkknın hiç bir zaman suçlu olduğunu görmedik.

Dün yine 2kg. civarında patlayıcı askerin dikkati sayesinde son anda fark edilmiş.Kimbilir onuda pkk koymamıştır.

pkk sempatizanları devleti suçluyor, devleti yönetmesi gerekenlerde de cevap hazır hemen genekonduruyorlar.

Gönderi tarihi:

Daha savcı olay yerindeki delilleri toplarken,yani daha olay yerindeyken,Cumhurbaşkanı,Başbakan ve bütün bakanlar çıkıp tek tek ''Pkk Yaptı'' diye açıklama yapıyorlar,bu saatten sonra hangi savcı cesaret edipte ''Hayır Pkk Yapmadı'' sonucuna varabilirki....

Yanılmıyorsam bu açıklamayı pkk kendi yaptı, devlet erkanına ne oldu bilinmez genekonduyu bu sefer unuttular galiba.

Gönderi tarihi:

Yanılmıyorsam bu açıklamayı pkk kendi yaptı, devlet erkanına ne oldu bilinmez genekonduyu bu sefer unuttular galiba.

Pkk Biz yapmadık diye açıklama yaptı,Öcalan benimle yapılan görüşmeler hedef alınmış olabilir,iran yada suriye'de yapmış olabilir dedi ancak Başbakan,C.Başkanı,G.Kurmay Başkanı,Bakanlar çıkıp Pkk yaptı diye açıklama yaptılar ben şahsen bu saatten sonra Pkk'nin yapmadığı yönünde %100 kanıtlarda bulunsa hiçbir savcının Pkk yapmadı diyebileceğine inanmıyorum...

Gönderi tarihi:

Pkk Biz yapmadık diye açıklama yaptı,Öcalan benimle yapılan görüşmeler hedef alınmış olabilir,iran yada suriye'de yapmış olabilir dedi ancak Başbakan,C.Başkanı,G.Kurmay Başkanı,Bakanlar çıkıp Pkk yaptı diye açıklama yaptılar ben şahsen bu saatten sonra Pkk'nin yapmadığı yönünde %100 kanıtlarda bulunsa hiçbir savcının Pkk yapmadı diyebileceğine inanmıyorum...

% 100 kanıt bulunsa yaptı diyebiliyor musunuz, bence önemli olan da bu....

Gönderi tarihi:

% 100 kanıt bulunsa yaptı diyebiliyor musunuz, bence önemli olan da bu....

Ben hiç "Pkk yaptı" dediklerini görmedim.

Aksine eylemi yapanları kınayacakları yerde,hep TSK'de yada devlette kusur arıyorlar.

Yada eşini teröre kurban veren Elif öğretmen "bende Kürdüm size mi kaldı ben im hakkımı savunmak dediğinde",olayı yapanları kınamak yerine,Elif Öğretmeni suçlarcasına,Kürt'sen söyle bakalım kaç Kürtçe kelime biliyorsun,gibi talihsiz ve vahim olaylar meydana getiriyorlar.

Bunlar sadece birer örnek daha çok fazlası var.

Gönderi tarihi:

Hadi ben de desem ki açılımın asıl mimarları referandum sonrası hop diye hemen işe başlamak istemediler, "biraz işi uyutalım, amacımızı hemen açık etmeyelim, daha önümüzde seçim var, attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmeli, ne bahane bulalım görüşmeleri ertelemek için, bombalayalım" dediler. Öyle ya canım, yakında seçim var, özerklik, ana dilde eğitim, Öcalana af, BDP nin getireceği talepler bunlar! Ya kürekleri aheste çekmeyince mehtap uyanırsa, seçimde çuvallanırsa öyle değil mi? Hele bir seçim olsun da öyle! PKK ya emir verdi, o da bombaladı. Askeri hedef olursa hassasiyetler kaşınır, daha yeni YAŞ yapan hükümet aşınır, en iyisi sivil hedef olsun dediler. Ne olacak? Kim bu iddiamı çürütecek?

Terör taktikleri öyle düzayak çözümlenmez. Terör şeytana pabucu ters giydirmedikçe başarıya ulaşamayacağını bildiği için, en şeytani yöntemlerle çalışır. Birinci önceliği kafa karıştırma, bulanıklıktır. Koyar bombasını, basar düğmeye, sen burda öyle miydi böyle miydi tartışır durursun, seyrine bakar. Kendi üreteceği komplo senaryolarını sana ürettirir de farkına varmazsın...

Gönderi tarihi:

Hadi ben de desem ki açılımın asıl mimarları referandum sonrası hop diye hemen işe başlamak istemediler, "biraz işi uyutalım, amacımızı hemen açık etmeyelim, daha önümüzde seçim var, attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmeli, ne bahane bulalım görüşmeleri ertelemek için, bombalayalım" dediler. Öyle ya canım, yakında seçim var, özerklik, ana dilde eğitim, Öcalana af, BDP nin getireceği talepler bunlar! Ya kürekleri aheste çekmeyince mehtap uyanırsa, seçimde çuvallanırsa öyle değil mi? Hele bir seçim olsun da öyle! PKK ya emir verdi, o da bombaladı. Askeri hedef olursa hassasiyetler kaşınır, daha yeni YAŞ yapan hükümet aşınır, en iyisi sivil hedef olsun dediler. Ne olacak? Kim bu iddiamı çürütecek?

Terör taktikleri öyle düzayak çözümlenmez. Terör şeytana pabucu ters giydirmedikçe başarıya ulaşamayacağını bildiği için, en şeytani yöntemlerle çalışır. Birinci önceliği kafa karıştırma, bulanıklıktır. Koyar bombasını, basar düğmeye, sen burda öyle miydi böyle miydi tartışır durursun, seyrine bakar. Kendi üreteceği komplo senaryolarını sana ürettirir de farkına varmazsın...

Kendi çıkarları için ABD nin ikiz kuleleri vurduğu, Türk Askeri nin kendi vatandaşlarını öldürdüğü söylenebiliyor da bir terör örgütünün her zaman yaptığı şeyi yapması, insanları katletmesi tuhaf geliyor; Allahım aklıma mukayyet ol.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.