Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 hasta oldum usttum adan gıbı bır memlekette hasta oldugumu kargalar duysa guler bu kadar sıcak bır memlekette ben usutup hasta oluyorum Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 herkez düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür ne güzel bir söz... sen hastasın galiba.... ...adana da daha kolay üşütüyor insan...... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Bu çok normal Adana da 4 mevsimi bir günde yaşıyoruz.Sabah yağmur yağıyordu öğlen bulutlu şuan güneşli akşama da nasıl olur Allah bilir Ben 15 gün yattım üşütmek çok normal * Fakat konun yeri bura değil sanırım ... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 konunun yeri neresi acacaba gece, jön üşütmüş hasta olmuş yazmış adananın havasından bahsetmiş işte bak adı üstünde havadan sudan konular.... bu arada bu hastalıkların adanayla alaksı yok şuanda herkes hasta oluyo bahar vurur böyle adamı... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 hasta oldum ama yıkılmadım ayaktayım dıcem yatak dosek yatıyorum bılıgsayarıda aldım yatagıma hayata burdan devam edıyorum her sey gelıo ayagıma ne guzelmıs hasta olmak ınsanın hasta olası gelıo vala siir gibı oldu vala.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 allah benım belamı versın ne işin var hasta hasta dısarda hava gusel sandım eve gelırken yagmura yakalandım daha cok hasta oldum Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 yahu sana dışarı çıkma hasta olacan dedik...dinlemedin.. ...şimdi yat zıbar..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 bencede en dogrusu heralde ılaclarımı alım yatım ben Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 jöööön sen kaç yıldır adananın atmosferindesinn? yeni gibisin. benim bildiğim hakiki adanalıya adana havası dokunmaz. benden bir öneri hasta dostuma: "Adananın havasına, kızların boyalısına kanma! " saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.