Φ mevsimsiz Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Merhaba arkadaşlar bir süredir sitenizi takip ediyorum ve çizginizi çok beğendim umarım bu çizginin içinde bana da yer vardır... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 hmms gözel isim valla sewdim ben....... hoş geldin be arkadaş............. Alıntı
Φ mevsimsiz Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Yeniden slm arkadaşlar, bu sabah gelipte buraya baktığımda sizlerin sımsıcak karşılama mesajlarıyla karşılaştım. Ciddi anlamda çok mutlu etti beni mesajlarınız çok teşekkürler. Korkarımki uzun müdddet bana katlanmak zorunda kalacaksınız. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 hoşgeldin......... mevsimsiz olma yaaaaaaa mevsimler yaşama sevincimizi arttırıyor..daha çok seviyoruz doğayı o zaman.. Alıntı
Φ mavroli Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Aramıza hoşgelldinn... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 hoşgeldin burası hep sıcaktır hiç üşümezsin emin olabilirsin tekrar hoşgeldin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.