Φ chromakey Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2005 4 aylık evliliğin geçimsizlikten bitti . depresyondayım bu ne zaman geçer. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2005 Demek ki siz asik olmusunuz. Cünkü dört ayda bitmis. Depresiv durumdan biraz zor cikabilirsiniz, yine de arkadaslariniza daha yakin olun. Disari cikin, gec saatlere kadar eglenin, yorgun düsüp uyuyun derim Alıntı
Φ frigsu Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2005 bu kısa dönem içinde sizi yapmaktan alı koyan ve sizin için önemli olan şeylri hemen yapmaya başlayın)ve kendi kendinize bunalımdayım deprasyondayım demek yerine bir psikiyatriste gidip yakınmalarınızı paylaşın ki durumunuz kronik hale gelmesin.çünkü sizin bundan sonraki yaşamanızda gerekli olacak şey sağlam bir psikolojiye sahip olmanız.size önerim sakın bu konuyu ihmal etmeyin ve zamana bırakmayın. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2005 Merhaba, ilk önce sunu belirtmek istiyorum,evlenip ayrilmis olmaniz dünyanin sonu degil. Mutlaka aci bir tecrübe, ve her insan ömrünü paylasmak icin evleniyor, ama bin defa ölmektense bir defa ölmek cok daha iyi dir.(kusura bakmayim,ama su arabeskligimi bir türlü siyirip atamadim) Her son yeni bir baslangic demek tir, ama gercekten yeni baslamak zor geliorsa ve buda cok normal, o zaman frigsu ´nun dedigi gibi profesyonel yardim alin. Gercekten depresif olmasaniz bile, nötr biriyle konusmak, icinizi dökmek size mutlaka iyi gelecektir. Su durum sizi yipratmis olsada, en gec olaylarin üzerinde bir kis gectikten sonra, göreceksiniz ki,daha ne günesler doguyor. Alıntı
Φ chromakey Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2005 zaten ezelden beri ilgi alanım psikiyatri ilaçlar gerçekten faydalı oluyor. buraya başlığı açmamın sebebi dediğiniz gibi dertlerimi biriyle paylaşmak. ilginize teşekkür ederim Alıntı
Φ ateist Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2005 Muftuye sordum sen en iyisi iki avrat al. Biliyorsun insan bir hatundan cabuk bikar, imamsadrazam oyle dedi bana Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Muftuye sordum sen en iyisi iki avrat al. Biliyorsun insan bir hatundan cabuk bikar, imamsadrazam oyle dedi bana 6476[/snapback] cok alemsin de senin nasil bi ateist oldugunu anlayamadim, hemen hemen her konuya dinle ilgili bi cevap vermissin, ateistsen ateistsin kardesim, ve dinden Tanri dan uzak dur. Yoksa kalbini karanlik kuytu bi kösesinde Allah sevgisi yattigini düsünecegim Alıntı
Φ acemkızı Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2005 merhabalar en aranıza yeni katıldım arkadaşım boşanmış olmak dünyanın sonu değildir aranızdaki sorun neden çıktı onuda bilmiyorum ama bazı arkadaşların dediği gibi bu dünyanın sonu değildir.ben psikoloğa gitmeni tavisye etmem çünkü bir olay ne kadar anlatılırsa okadar büyür sen anlattıkça daha çok hatırlayacaksın o günleri yapman gereken tek şey geçmişini unutabilmen ancak böyle mutlu olursun yurt dışında biryerde katillere idam cezası veriyorlar ve öldürdüğü kişiyi sırtıına bağlayığ sokak sokak gezdiriyorlar bu 1 gün..2 gün... 3gün... derken ölü iyice çürüyor o koku hrkesi bile rahatsız edecek kadar kötü ve katil o sırtındaki çürümüş ölü yüzünden ölüyor..... geçmişimizde sırtımıza bağladığımız ölüdür nekadar kendine yüklersen okadar ölürsün bizler güçlü olmayı başarmalıyız bence sende bunu yapabilirsin hayatında sen istediğin sürece çok güzel şeyler olacak.sana tavsiyem evinin hertarafına "BUGÜN HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"yazısı yazman bak ozaman faydasını göreceksin saygılar size Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2005 AH ARKADAŞIM SENİ ANCAK DUVARDAN PARDON EVLİLİKTEN DÜŞEN ANLAR, BEN DE 4 YILLIK BİR EVLİLİĞİN YIKINTISININ ALTINDAN 4 YILDA ANCAK ÇIKABİLMİŞ VE ŞEKERİ 300 LERE TIRMANMIŞ BİRİ OLARAK SANA ŞUNU TAVSİYE EDECEĞİM : 1- HAKLILIĞIN YÜZDE 60 VEYA ÜZERİ İSE KURTULDUĞUNA SEVİN 4 AY BAYA KISA ASLINDA, ÇOK BÜYÜK BİR YANLIŞ OLMADIKÇA...... O YANLIŞ SENDE İSE BİLMEM, ONDA İSE HİÇ TAKMA,KURTULUŞUNA SEVİN Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 depresyon bu tip bir durumda son derece olağan...Ama bunun iyi bir tarafıda var.İnsan böyle zamanlarda kendini daha iyi tanıyor bence. Yani en azından benim için öyle olmuştu.Şimdi kendimi daha iyi tanıdığımı düşünüyorum( umarım gerçekten öyledir) bir de kendi kapasiten hakkında fikir sahibi olma durumu var.Bir daha aynı şeyleri yaşama riskin de azalıyor.Aslında benim kısaca söylemek istediğim yaşanılan şeyler ne kadar zor olursa olsun bir gün mutlaka biter ve mutlaka bize bir şeyler kazandırırlar.Ama dertlerini,duygularını paylaşmanın önemi çok büyük gerçekten de...En azından yalnız olmadığını bilmek güzel.Bu durumdaki ne ilk ne de son kişisin.Bunu da bilmek insanı rahatlatıyor.yalnız ayrıldığın eşini hala seviyorsan o zaman durumun daha zor tabii ki... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 chromakey cok uzuldum ama ne gelir elden.takama kafana,ben hayatimi kitap gibi goruyoruyorum kizdigim uzuldugum konular olsada mutlu gunlerimde oluyor hepsini bir sayfa gibi hergun yasayip kapatiyorum her sabah yeni sayfa aciyorum kendime sende oyle yap inan iyi gelecek her sabah yeniden basla yasama.bence biri gelir biri gider.sakin kendini bos birakma neyse kal saglicakla ..... Alıntı
Φ my_important_ Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Mrb, insanoğlu isterse beynindeki kayıtları bi çırpıda siler,aynı bilgisayarı resetlediği gibi yaşadıklarını da başa alabilir. Sizin içinde bu 4 ay zor olmamalı. Nice senelerce evli kalıp bi çırpıda evliliğini bitiren insanlar var, ama kendileri için iyi olanı yaptıklarını bildikleri için bunu çok fazla düşünüp sorun yapmıyorlar.Çünkü hayatlarının değerini biliyorlar ve bunu kahredecek her türlü sorundan uzat duruyorlar. O kadar sene emeğini verdiği evliliğini bile. En güzeli gülümsemeyei denemek ve bunu içlere, daha derinlere, kalbmizin en ücra köşesine ulaştırabilmek, bu sayede ruhumuzu huzura kavuşturmak. İnsan önce kendinin değerli olduğunu bilmeli ve böyle hareket etmeli. başarılar.... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 4 aylık evliliğin geçimsizlikten bitti . depresyondayım bu ne zaman geçer. 6194[/snapback] efexor 150 mg kullan hiçbir şeyin kalmaz...... Alıntı
Φ timm Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 Bu dağ mengene dağıdır Tanyeli atanda van'da Bu dağ nemrut yavrusudur Tanyeli atanda nemruda karşı Bİr yanın çığ tutar,Kafkas ufkudur Bir yanın çığ tutar, Acem mülküdür. Doruklarda buzulların salkımı Firari güvercinler su başlarında Ve karaca sürüsü, Keklik takımı.... Yiyitlik inkâr gelinmez Tek'e-tek döğüşte yenilmediler Bin yıllardan bu yan, bura uşağı Gel haberi nerden verek Turna sürüsü değil bu Gökte yıldız burcu değil bu Otuzüç kurşunlu yürek Otuzüç kan pınarı Akmaz, Göl olmuş bu dağda.... Yokuşun dibinde bir tavşan kalktı Sırtı alaçakır Karnı sütbeyaz Garip, ikicanlı, bir dağ tavşanı Yüreği ağzında öyle zavallı Tövbeye getirir insanı Tenhaydı, tenhaydı vakitler Kusursuz, çırılçıplak bir şafaktı Baktı otuzüçten biri Karnında açlığın ağır boşluğu Saç, sakal bir karış Yakasında bit, Baktı kolları vurulu, Cehennem yürekli bir yiğit, Bir garip tavşana, bir gerilere. Düştü nazlı filintası aklına, yastığı altında küsmüş, Düştü, Harran ovasından getirdiği tay Perçemi mavi boncuklu, Alnında akıtma Üç topuğu ak, Eşkini hovarda, kıvrak, Doru, seglâvi kısrağı. Nasıl uçmuşlardı Hozat önünde! Şimdi, böyle çaresiz ve bağlı, Böyle arkasında soğuk namlu Bulunmayaydı, Sığınabilirdi yüceltilere.... Bu dağlar, kardeş dağlar, kadrini bilir, Evvel allah bu dağlar utandırmaz adamı, Yanan cigaranın külünü, Güneşlerde çatal kıvılcımlanan Engereğin dilini, İlk atımda uçuran Usta elleri..... Bu gözler, bir kere bile faka basmadı Çığ bekleyen boğazların kıyametini Karlı, yumuşacık hıyanetini Uçurumların, Önceden bilen gözleri..... Çaresiz Vurulacaktı, Buyruk kesindi, Gayrı gözlerini kör sürüngenler Yüreyini leş kuşları yesindi.... Vurulmuşum Dağların kuytuluk bir boğazında Vakitlerden bir sabah namazı Yatarım Kanlı, upuzun..... Vurulmuşum Düşüm, gecelerden kara Bir hayra yoranım çıkmaz Canım alırlar ecelsiz Canım alırlar ecelsiz Sığdıramam kitaplara Şifre buyurmuş bir paşa Vurulmuşum hiç sorgusuz, yargıısz Kirvem, hallarımı aynen böyle yaz Rivayet sanılır belki Gül memeler değil Domdom kurşunu Paramparça ağzımdaki..... Ölüm buyruğunu uyguladılar, Mavi dağ dumanını Ve uyur-uyanık seher yelini Kanlara buladılar. Sonra oracıkta tüfek çattılar Koynumuzu usul-usul yoklayaıp aradılar, Didik-didik ettiler Kirmanşah dokuması al kuşağımı tespihimi, tabakamı alıp gittiler Hepside armağandı acem evinden..... Kirveyiz, kardeşiz, kanla bağlıyız Karşıyaka Köyleri, obalarıyla Kız alıp vermişiz yüzyıllar boyu, Komşuyuz, yaka yakaya Birbirine karışır tavuklarımız Bilmezlikten değil, fukaralıktan Pasaporta ısınmamış içimiz Budur katlimize sebep suçumuz, Gayri eşkiyaya çıkar adımız, Kaçakçıya Soyguncuya Hayına...... Kirvem, hallarımı aynen böyle yaz Rivayet sanılır belki Gül memeler değil Domdom kurşunu Paramparça ağzımdaki... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 çok üzücü bir konu aslında ,allah sabır versin cidden ,ama 4 ay çok kısa bir zaman yürütmeye çalıştınız mı gerçi bilmiyorum,ama zaman ilaçtır cidden ,bir de tatile çıkmanı tavsiye ederim. saygılar.. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 insanın hayatında herşey vardır.. herkes korkutuyor seni..ama korkulacak birşey yok.. çocuk olmadığı için bu olay seni çok etkilemeyecektir...en azından hayatının geri kalanında.. herşeyin ilacı zaman bu zamansa her zaman en fazla 3 aydır.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.