Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 15 yıl Alışverişimizi yaptık ve kasaya yanaştık. Kasiyer çocuk önce bana baktı sonra te...lefonuna sarıldı. Sonra birini arayıp artık nasıl bir heyecana kapıldıysa; "Dediğim kız burada oğluum!" dedi ben şaşkın şaşkın babama baktım babamınsa ağzından şu sözler döküldü: "Babası da burada de!" Bir tanıdığımızın 10 yaşındaki oğlunun Google'da arattığı cümle: "Çıplak kadın resimleri". Çıkan sonuçlar beklentisini karşılamamış kendisini memnun etmemiş olacak ki azmetmiş aramaya devam etmiş: "Çırılçıplak kadın resimleri!" Sevgili anneanneciğim havaalanındaki kadın polis memurunun amacı sana sarılmak değil üzerini aramaktı. Hadi sarılıp sırtını sıvazladın bir de üstüne öpmenin ne gereği vardı? Gece görüş mesafesinin 1 (!) metreye kadar düştüğü sisli havada 45 dakika boyunca kaplumbağa hızı ile ilerledikten sonra yanlışlıkla sileceği çalıştırmamla birlikte 20 metre ilerisini gördüm. Daha neler göreceğim bakalım... Haftanın 5 günü dışarıdan yemek isteyen geri kalan iki günde de makarna ve tavuk dışında bir şey yapmayı beceremeyen karım dün akşam Yemekteyiz programına başvuracağını söyledi. Hala gülüyorum... Fazla kilolarından şikayet edip akupunktura gitmeye karar veren tombik anneme babamın yorumu: "Sana bu saatten sonra inşaat çivisi çaksak fayda etmez hanım..." O günden beri küsler barışmalarını bekliyoruz.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.