Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl canim ya kalbimiz bir düsünmüs bende yukkari cekmek icin yapmistim
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl ya bende çaylağım ama yinede hoş geldin diyeyim (çaktırma biraz yağ dökelim belki terfi ettirir ) sen çok şen bir insansın galiba açıkçası kıskandım seni bu kadar çok sevenin var kafandan neler geçiyor tahmin ediyorum kahin olmaya gerek yok senin düşüncen :çalış seninde olur haksız isem söyle neyse tekrardan hoş geldin
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl ferit simdi ben anlamadim hangimize dedin bunu yok ya ben sana demedim yeni gelen varya ona söyledim aslında seninde ondan aşağı kalır yanın yok ama neyssse artık yorum yapmayım
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Anam Senden sonra geldim ama, madem topic açmışsın hoşgeldin diyelim
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ya bende çaylağım ama yinede hoş geldin diyeyim (çaktırma biraz yağ dökelim belki terfi ettirir ) sen çok şen bir insansın galiba açıkçası kıskandım seni bu kadar çok sevenin var kafandan neler geçiyor tahmin ediyorum kahin olmaya gerek yok senin düşüncen :çalış seninde olur haksız isem söyle neyse tekrardan hoş geldin Valla aklımdan öle geçmiodu ama yine de diiim Nazar etme noolur çiğne snein de olur Guest tsk ederim Gülümmmm askim visnem benim tsk ederim canıkom
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Bende kurtarıyım kendimi aşağıdan Hoşgeldin demeyen kalmasın hadee
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Bu ustaların,üstatların,bizdenbirilerinin vs. hepsi çok kıskanç çıktı ya biz yeni geldik birleşin çaylak lar yada vaz caydım onlar daha güçlü sanırım biz yine hoşgeldin diyip küçüklük yapalım HOŞGELDİNNNNNN
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl canim sana bloguna bunu gönderdim ama sen inceleme yerini acmamisin izin olmadan görüntülenmiyormus oyle diyor
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Lost tsk ederim zorla oldu sanki Üffffffff Gülsün harika canım yaaa
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl esahmi diyon erbay yenimi bu arkadas,da AAAAAAAAAAAAAAA hosgeldin bacim
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl yah gülsün yeni gelmiş ama hiç gözükmüyo bilgisayarı bozuk olmasın....
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Pc'nin bozuldugunu forumda duymayan kalmamış oynakbeyim sayende Evet yeni geldim ne olmuuş Hem siz ne kadar cok konuşuyosunuz bu forumun gevezesi misiniz nesiniz
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar İftiraya bak.. Nerde konuştugumu gördün sen benim Ağzım var dilim yok
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.