Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl Selamlaar Görüorum ki yeni gelen üyelerden cok eski üyeler hoşbulduk topici açıo E ben de biraz eski olaraktan, ben de acıveriim dedim Beni de aranısa alırsınız demi Şimdiden hoşbulduk der ve saygı ve sevgilerimi sunarım
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl Amanın amanın kimler gelmiş hoşgelmiş Eh madem çok ısrar ediyorsun alalım aramıza
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Cok tsk ederim Siz buranın karşılama komitesi ya da güzin ablası olmalısınız
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl Evet ücrete tabi değildir rahat olabilirsin Güzin Ablaya iyi taktın Halbuki bu görevde hiç başarı kaydımda yok
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl Yoo diyebilirsin ama bunu neden dediğini bir türlü anlayamadım be nataliam
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl ii de biz yenileri sevmeyiz ki neyse hoşgeldin bu arada acele etmeseydin eskiyince açardın bu topic i
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl canım sen nie açtın ki bu topici sen zaten hoşsun tabi hoş geleceksin e b,z de hoşuz hoş bulacaksın değil mi ama ( ne ukala diyecen ama olsun )
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl taticikkkkk ...yaww senden sonra geldim benden hoşgelmişen dememi isitiyon bak eğer çaylak diye işletiyosan..seni yerimm kıs... tatlı cadııııııııııııı.....
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl gözlukler falan tam karizma ya sorta bak sorta nerden cilekim bulamiyom seni
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl gözlukler falan tam karizma ya sorta bak sorta nerden cilekim bulamiyom seni NASILIIMMM AMA ŞOOOKKK TATLIII DİMMMİİİİİİ.....KAYİZMA YEYİNDEEEE :.) KIS TAVLAMAYA GELDİ ABLASIIIII DİKKAT ET
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl KARADUTUM ÇATALKARAM ÇİNGENEM....AYNI ZAMANDA CİMCİMEM..CANIM ÖZLEDİM SENİ NERDESİN..TIRLATTIM GENE...
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Sayfa aşağılara inmiş , yüzsüzlük edip yukarı cıkarıyım bari
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.