Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

lena size hac ibadetinde ki bir gözlemimi anlatım

gezenler güneş etfarında dönerler

bizde kendi güneşimiz olan kabe etrafında döneriz

peki neden kabe

çünkü ilk yapılan mabed o dur

size kabenin Hz Muhamed zamanındaki tamirde olan bir olayı anlatım

temeli kazarlarken yeşil taşlar görüyorlar bunlarıda çıkarıp daha derin kazmak istiyor yeşil taşlara bir vuruyorlar

ve mekke sallanıyor

• Cevaplar 85
  • Görüntü 10,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Yeniçeri yapma hadi diyelim bir taş mekkeyi salladı, bizim sorunumuz neden taş.

Gönderi tarihi:

Yani anti madde alemden öylemi, eeeeee sana hayatda başarılar dilerim.

Gönderi tarihi:

sevgili lena

bildiğin birşey mi var yoksa öyle bir laf atıp ne gelirse mi diyorsun? anlayamadım. bildiklerin varsa anlatmanı bekliyorum...

Gönderi tarihi:

Bağzı şeyleri yazamıyorsun kitaplardan bölüm alarak hazırlamak gerekiyor ve sıralama yapmak lağzım benim bıranjım dışında. Gene söyliyeyim beyinimizin yayınladığı radayo dalgalaınla konturol ediliyoruz ama kimler bunu yapıyor ben şudur diyecek tam bilgim yok, ama bozuk olan bir elektorinik aletin içindeki küşük parçaları makasla kes ez elektirik eletkenli taşla karşılaşırsın veya toz haline getirilmiş sıvı karışımı taşla karşılaşırsın ister imal edilen firmalara sor ister labaratuvarda analiz yaptır. Piramitlerin gıranit taşından yapılma nedeni ise gıranit taşı hiç elektiriksel etki taşımaz ve elektiriksel akım geçirmez, demekki evrenin anti madde enerjisini içinde odaklarken gıranit taşının bozucu etkinliği konu olamadığı işindirki bu taşı kullanmışlardır dünyadaki bütün piramitlerde gereyini düşünün.

Gönderi tarihi:

olabilir...

herşeyi bilmediğimiz ve bilemeyeceğimiz bir yaşamdayız... çok bilinmeyenli bir problem inan bana o kadar çok şey varki anlayamadığımız, KURAN ın melekut alemi dediğine, enerjetik alem, ilahi sistem, görünmeyen varlıklar diyenler de var... Allah'ın çeşitli görevler verdiği sayısız varlıklar var, şah damarınızdan daha yakınız deniyor ya illaki fiziksel kurallara dayalı bir kontrol altındayız. her şeyi idare ve kontrol eden varlıklar Allah'ın sisteminin çalışanları... Allah hiç bir şeyi rastgele yaratmamış, herşeyin bir fiziksel kuralı mevcut, yeni öğrendiğimiz şeylere şaşırmamamız gerekir. her yeni bir bilgiyi öğrendiğimizde yeni ufuklar açılıyor önümüzde...

selamlar

Gönderi tarihi:

23-40 da sıtarda objektif kuranın şifresini çözen erkan çalıklı var vakti olan seyretsin.

Etrafımızda bin e yakın çeşitli görünmiyen varlık var yani negatif, bunlar farklı fırakansdaki manyatik boyutdalar ara sıra yerin manyatik akımı zayıflıyan yerlerde birbirimize etkiliyoruz. Eyer yeryüzünün merkezinden yayılan manyatik enerji stop etsin mafoluruz cinlerle perilerle yecüc mecüc hepsinle iç içe geçeriz bunu amerikada biliyor ilimde kimse yardım edemez yörüngemizde bile duramayız.

Gönderi tarihi:
23-40 da sıtarda objektif kuranın şifresini çözen erkan çalıklı var vakti olan seyretsin.

Etrafımızda bin e yakın çeşitli görünmiyen varlık var yani negatif, bunlar farklı fırakansdaki manyatik boyutdalar ara sıra yerin manyatik akımı zayıflıyan yerlerde birbirimize etkiliyoruz. Eyer yeryüzünün merkezinden yayılan manyatik enerji stop etsin mafoluruz cinlerle perilerle yecüc mecüc hepsinle iç içe geçeriz bunu amerikada biliyor ilimde kimse yardım edemez yörüngemizde bile duramayız.

evet bazen o manyetizma bana rüya da gösterebılır mı?

bazen rüyamda bır olayı görüyorum yanımdaki kişiye anlatıyorum sonra da o olayın aynen gerçekleştiğini görüyorum..anlattığım kişiler de şahıt yani

günlük hayatın bilinçaltı baskıları demeyın freud gıbı.tamam fıkırlerıne saygılıyım.ama ben bu rüyamı başkaları ıle de paylaştıysam bılınçaltı yanılgısı olamaz değil mi yada halısunasyon

eğer halısunasyonsa rüyalar hepimiz şizofreniz,yada matrıx fılmını çevırıyoruz :excl:

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

[sEVGİLİ ARKADAŞLAR

Size kur'andan bir ayet;"incil ehli incil içinde Allah'ın indirdikleri ile hükmetsinler.Kim bunlarla hükmetmezse

onlar fasıkların (ahlaksızların)ta kendileridir."(MAİDE/47)

Niçin dini ve dini değerleri basit bir mİlliyetçilik haline getiriyorsunuz.bilimselcinin dediği gibi ya hep ya hiç,hak veriyorum.

Dinler arası ihtilaf en çok inanmayanların işine yarıyor.vahyin hakikatini bilmediğimiz için

olayı "benim kitabım senin kitabını döver"gibi saçma bir hale getiriyorsunuz.

Halbuki kur-an'ın hiçbir yerinde o kitapları kaldırdığını açıklayan bir ayet yoktur."Bugün dininizi size tamamladım"ayeti kur-an'ın en ekmel olduğunu vede diğer kitapları tekmil için geldiğini açıklamaya yeter.

Şeriatler asırlara göre değişir ama vahyin özü,manası,ruhu,hakikati birdir

Vahy bir ruh ve emirdir,girdiği dile,kalbe ,aileye canlılık ve sükunet verir.vahy genetik bir koddur.bu dijital,elektronik,manyetik ve emri(olağanüstü)kodlar,kainatın her tarafında hakimdir ler.kainatta gerçek manasıyla kaos ve saf kötülük yoktur,olan miktarında o evrensel genetik yapıda bir yeri ve yararı vardır.

-kim ki kardeşinin elindeki gümüşü reddederse aslında kendi elindeki altını reddetmiş olur.

birde kutsal kitapların biribirinin benzeri olması meselesi var.

kutsal kitapların ressamı(Allah)bir,çerçevesi(kainat)bir,tablo ve boya bir olduğundan bazı ateistler"bunlar birbirlerinden ve dolayısıyla sümer efsanelerinden kopyadır"diyorlar.

fakat gerçek sanat ve taklitten anlayanlar bunun böyle olmadğını net bir şekilde görebilir.

birde incile laf söyleyen kardeşim,şu dünyanın gelmişinde geçmişinde ,edebiyat tarihinde incilin benzerini,ondan daha muhteşem bir kitap getir ve göster ne istersen yapmaya hazırım(kur-an ve tevrat hariç)selam ve hürmetler...

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.