Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl sobeeee dr su içiyorum susuzluğum gitmiyor.. hiç su içmemiş gibi... itiraf et ölecek miyim
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl İtiraf ediyorum bir tedavi biliyorum, ama 1 milyon $'ı bulur tabi
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl itiraf ediyorum beni baştan mı yaratacaksın o ne bee o kadar parayla ne tedavisi bu
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl İtiraf ediyorum, tedavi hikaye, parayı alıp Bolivya'ya kaçacağım Şaka bir yana açlık şekerini ölçtürsen iyi olur.
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl bu aralar hep böyleyim. susuzluk hissi hiç geçmiyor maalesef.. neyse, canımın içi gelsin de gideriz birlikte dra..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl bu sefer mudurdu ya ben rusvet vermıyorum ki, paranın ustunu vermıyolar..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Kolayi var direnis basinda bekle avucunu ac.. Adam olan nedemek istedigini anlar ozaman ..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl itıraf edıyorum bunları beslemekten bıktım.. Para ustunu beklersen gormemezlıkten duymamazlıktan gelıyorlar.. Bozuk para tasımalı 5 10 20 50.. Hepsinden olmalı cantada.. 100 lıra ver 75 tutuyo mesela.25 ı sana vermıyo. Cebe ındırıyo..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Anlamaz onlar daha pişkin, iki avucunu açıp bekler bu sefer adam
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Bizim konsolosluklar daha iyiymis ozaman en azindan bozuklari yoksa yerine pul veriyorlar ..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Ya Azerbeycana gittim geçen sene, Azeriler kapıda iki posta direk olarak, rüşvet parası şu kadar diye rahatça istiyorlar. Gene Türkiyede o kadar açıkça bedeliyle söylenmiyor bari.
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Vallahi pek rüşvet mi anlamadım, çünkü cama rüşvet şu kadar para diye yazmışlardı!
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Bulgarlarda corba parasi istiyor.. Komsu sen ver surdan 10 euro corba parasi
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Vallahi pek rüşvet mi anlamadım, çünkü cama rüşvet şu kadar para diye yazmışlardı!
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Bulgarlar bir numara bu konuda, Yunan gümrüğü de öle, ama Yunanlılar içkiye tav
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Yakışıklı,aç bi sayfa...sadece gülenler için efem burası iftira aman itiraf sayfası
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl eteraf edirem azeriler pek yahsi konisiler hindi hamimiz inise gececegiz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.