Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

mutlaka vardır,kendımıze bıle soylemekten korktuğumuz bilinçaltında saklananlar...

hatalarımız,sevdiklerimiz,yalanlarımız

yada soylemek ısteyıp soyleyemedıklerımız

keşkelerımız

Tarih: Düzenleyen: Activate
Gönderi tarihi:

vardır elbet...........

ben istanbulda yaşamak istemiyorum..............

Gönderi tarihi:

her yeni tanistagim insana hayatimin askiymis gibi bakmak ve iki gun sonra baskasina yan gozle bakmak yani kisacasi maymun istahli oldugumu evet itiraf ediyorum ama kendime kabul ettiremiyom.........offfffffff neyseee.... :blushing:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ya ben bu başlığı ne zaman açmışım yeni gördüm,heralde ılk uye ıken açmışım acemılık zamanı :D

Gönderi tarihi:

keşke insanları üzebilen kötü bir olsam dediğim olur,çunku ıyı olmakla acı çekmek eşdeğer

Gönderi tarihi:
vardır elbet...........

ben istanbulda yaşamak istemiyorum..............

aynen ıstanbuldan bıktım ama başka yere gıdınce de sıkılıyorum bu kalabalığa alıştık mı ne

Gönderi tarihi:

ben de itiraf edemiyorum ama galiba ben bi baltaya sap olamıycam içimden bi his böyle diyo ve hevesim kaçıyo. ve bişey daha itiraf ediyim ki ne yaparsam yapiyim kendimi boş hissediyorum. işte bu..

Gönderi tarihi:

ben okulu bıtıremıyecem rektor kovacak benı. sonra babam ogrenecek benım hakkımda cok agır konusacak. sonra benden evden cekıp gıdecem. ucuz bı otelde kalıp taksı soforlugu yaparak hayatıma devam edecem gıbı gelıo banada

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

onun gözlerine bakarak yaşlanamayacakmışım gibi geliyor bana da :(

ve bunu yazarken bile gözlerim doluyor :crying:

Gönderi tarihi:

dolu dolu yaşayamadığımı ve birçok keşkem olduğunu düşünürüm hep.ahh şu pişmanlıklar

Gönderi tarihi:

zaman zaman kendime kızıyorum niye bukadar safsın diye.insanlara çok çabuk inanıyorum bu yüzden çok pişmanlıklarım olmuştur.bide içimdekini,kızgınlıklarımı içimde yaşamaktan bıktım.başkalarını üzmektense kendimi yıpratmaktan bıktım ama huy can çıkmayınca çıkmıyor.ben artık bencil olmak istiyorum yaaa...iyice bunaldım :(

Gönderi tarihi:

bende öyleyım güzelyaz,bazen sabah kalktığımda kötümü olsam ne diye düşünüyorum yıne de yapamıyorum.gerçi kötuler hep cezasını çekıyor ahım yerde kalmıyor ama,üzmemek adına üzülen ben oluyorum

yalan söylemediğim için hep bana soylenıyor

kırmayınca hep kırılıyorum

insan olma yolunda çabalıyorum ama bazen ınsanlığın yanından geçememiş kişiler yüzünden bu hayatta tökezlıyorum :angry:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.