Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl mutlaka vardır,kendımıze bıle soylemekten korktuğumuz bilinçaltında saklananlar... hatalarımız,sevdiklerimiz,yalanlarımız yada soylemek ısteyıp soyleyemedıklerımız keşkelerımız Tarih: 25 Haziran , 2006 19 yıl Düzenleyen: Activate
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl vardır elbet........... ben istanbulda yaşamak istemiyorum..............
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Yalnış zaman yalnış insan , tutunmak imkansız bıktım yamalı sevdalardan.. Yalnış bahar kış güneşi yoruldum her bulduğumda kaybetmekten seni KIYAMETE KADAR KAPATTIM KALBİMİ..
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl ulem varyaaa mesajı okuduktan sonra 1 saniye bile beklememişsindir eminim hemen yapıştırmışsın lafı insan yok canım ne alaka falan der be
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl her yeni tanistagim insana hayatimin askiymis gibi bakmak ve iki gun sonra baskasina yan gozle bakmak yani kisacasi maymun istahli oldugumu evet itiraf ediyorum ama kendime kabul ettiremiyom.........offfffffff neyseee....
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ya ben bu başlığı ne zaman açmışım yeni gördüm,heralde ılk uye ıken açmışım acemılık zamanı
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl ulem varyaaa mesajı okuduktan sonra 1 saniye bile beklememişsindir eminim hemen yapıştırmışsın lafı insan yok canım ne alaka falan der be Yok canım ne alaka falan
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar keşke insanları üzebilen kötü bir olsam dediğim olur,çunku ıyı olmakla acı çekmek eşdeğer
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar vardır elbet........... ben istanbulda yaşamak istemiyorum.............. aynen ıstanbuldan bıktım ama başka yere gıdınce de sıkılıyorum bu kalabalığa alıştık mı ne
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl ben de itiraf edemiyorum ama galiba ben bi baltaya sap olamıycam içimden bi his böyle diyo ve hevesim kaçıyo. ve bişey daha itiraf ediyim ki ne yaparsam yapiyim kendimi boş hissediyorum. işte bu..
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl ben okulu bıtıremıyecem rektor kovacak benı. sonra babam ogrenecek benım hakkımda cok agır konusacak. sonra benden evden cekıp gıdecem. ucuz bı otelde kalıp taksı soforlugu yaparak hayatıma devam edecem gıbı gelıo banada
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl saçlarım dökülmeye başladı ve bu bana kompleks yapıyorum ben bunu kendime bile itiraf edemiyorum
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar hiçbir zaman doğru insanı bulamıyacakmışım gıbı geliyor bana da
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl onun gözlerine bakarak yaşlanamayacakmışım gibi geliyor bana da ve bunu yazarken bile gözlerim doluyor
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar dolu dolu yaşayamadığımı ve birçok keşkem olduğunu düşünürüm hep.ahh şu pişmanlıklar
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl zaman zaman kendime kızıyorum niye bukadar safsın diye.insanlara çok çabuk inanıyorum bu yüzden çok pişmanlıklarım olmuştur.bide içimdekini,kızgınlıklarımı içimde yaşamaktan bıktım.başkalarını üzmektense kendimi yıpratmaktan bıktım ama huy can çıkmayınca çıkmıyor.ben artık bencil olmak istiyorum yaaa...iyice bunaldım
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar bende öyleyım güzelyaz,bazen sabah kalktığımda kötümü olsam ne diye düşünüyorum yıne de yapamıyorum.gerçi kötuler hep cezasını çekıyor ahım yerde kalmıyor ama,üzmemek adına üzülen ben oluyorum yalan söylemediğim için hep bana soylenıyor kırmayınca hep kırılıyorum insan olma yolunda çabalıyorum ama bazen ınsanlığın yanından geçememiş kişiler yüzünden bu hayatta tökezlıyorum
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl *İşte böyle, Sedelina!... -Senin ait olduğun yer, Aşkın Duyguların Yer'i!.. -Seni dinleyenlerin Yer'i.. -Sen bize anlat..Usta!..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.