Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 üstün de yazıyor zaten gülsün sadece 1 erkeğin kalbi diye... yani herkezinki aynı değil... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Çok doğru tespit tbrk ederim seni Alıntı
Φ casus(seven) Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 bence yanılıyorsun. erkeğin kalbinde birçok isim olamaz. ama beyninde olabilir.. Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 En doğru yorum bu bence de.Kimi erkekten aşırı derecede testeron hormonu salgılanıyorsa da bu hepsinin de birer azgın olduğu anlamına da gelmez ki! Hem eğer kadının genleri 44+xxx (yanlış hatırlamıyorsam bu kromozomlardı) şeklindeyse SÜPER DİŞİ olabilir... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 kesinlikle benim kalbim değil sadece jenifer lopez tutuyor Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 hadi ordans...birde kızların kalplerini açmak lazıms Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 doğru,bence bırçok kişinin kalbi böyle kadın erkek farketmıyor..doyumsuz ınsanlık fazlasını alıyım derken bi tane bile kalmıyor sonra elinde Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 benim kalbim böyle değil benim bi tanem var o da ayşem (ya da böyle ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.