Φ dominik Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2010 Ben 12 Eylülcüleri asla savunmadim. saygilarla 12 eylülün gelii için sıyasilei sorumlu tutan siz değilmsiniz? Önceki yazdıklarınızı nasıl unutursunuz? oysa 12 Eylülün gelişinin planlı olduğunu bilmeyen yok. yani ülkedeki derin güçierin ve ABD'nin planlarıyla oldu. Sagcılar ve solcular birbirine kıyıp anarşi yaptılar diyen siz değilmisiniz? 12 EYLÜLÜ AÇIKCA KINAYIN DA GÖRELİM. FAŞİST CUNTA DİYORMUSUNUZ? Evren faşist ve ABD'nin hitmetinde diyormusunuz? Biraz açık olalımda herkes anlasın kimin neyi savunduğunu!!! Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2010 Bugün Türkiye'de iktidar eliyle bölünmeye dogru adim atilmaktadir ama dün belirli gruplardi bu bölünme icin eylemlere kalkisanlar.Yani dün bu gruplarin yapmak istedigini bugün siyasi iktidar demokrasi slogani olarak yapmaktadir.Yarginin ele gecirilmesi,üniversitelerin susturulmasi,ordunun sindirilmesi,Cumhuriyet tarihinde esi emsali görülmemis bir dinci kadrolasma ile bu bölünme adim adim gerceklestirilmektedir. 12 Eylül'le hesaplasacaklarini söyleyenler önce dünkü 12 Eylülcü bugünkü AKP'ci gazetecilerle ise baslamalidirlar.Dün Evren'in kuyrugunda gezenler bugünde Erdogan'in kuyrugundadirlar önce bunlara hesap sorulmalidir.Örnegin Mümtazer Türköne,Cengiz Candar,Hasan Cemal vs gibi gazetecilerden baslamalidirlar. Ayrica 12 Eylül darbecilerle hesaplasmak diyede bir olay yok.Bunu iktidarin Adalet Bakani zaten acikladi.12 Eylülcülerle hesaplasirlarsa önce kendilerinin iktidardan gitmeleri gerekir cünkü bugünkü iktidar 12 Eylül'ün ürünüdür.Basbakanin 4 bin küsur TL emekli maasi almasi bile 12 Eylül anayasasi geregidir. 3 yildir Türkiye'de yazilan senaryolarin tek bir amaci vardi bu amac ülkenin üniter yapisina karsi bir projedir.Ne kadar Atatürkcü yazar gazeteci bilim adami var ise bu senaryolar geregi tutuklanip kamuoyundan uzklastirildi.Cumhuriyet mitinglerinden korkanlardir Ergenekon senaryolarini yazanlar yazdiranlar. Bakin son dönemlerde yüksek sesle Demokratik özerklikten bahsediliyor,iki bayragin yanyana asilmasindan konusuluyor ve en önemlisi dünyanin hicbir ülkesinde olmayan birsey daha oluyor;Güneydogu illerinde ABD komisyonlari kuruluyor.Bu komisyonlar o bölgelerde incelemeler yapip ABD'ye rapor verecekler.Sevr yeniden hortlamistir.Harpten önce ayni durum mevcuttu Türkiye'de.Dogu ve Güneydogu illerinde yabanci temsilcilikler vardi.Bunlarin görevi Ermenilerin yapmis oldugu katliamlari carpitarak basit kriminal olaylar olarak göstermek ve böylece Ermenileri cesaretlendirmekti.Simdi o bölgelerde Ermeniler degide Kürtler yasadigina göre bu temsilcilerin görevleri acaba ne ola ki? saygilarla Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2010 Evrenle nikah masasında şahitlik yapanlar ve açılışlara katılanlar, muhtıra verenlere zırhlı araba tahsis ederek üstün hizmet madalyası verenler, Çevik Biri şirketlerine danışman yapanlar 12 Eylülle hesaplaşamaz. Bunlar sadece saf vatandaşa demokrasi yanlısıymış gibi görünme senaryolarıdır. saygılar... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2010 Benim 12 Eylül ile ilgili söylediklerimin anlasilmaz bir yani yok. Ben 12 Eylül hakkinda dün ne söyledimse bugünde aynisini söylerim.12 Eylül darbesini bile bile yaptirtan siyasiler hesaba cekilmelidir.Eger bu 12 Eylülü savunmaksa EVET savunuyorum. Darbe yapilacagi bilindigi halde darbe olmasina karsi önlem almayan herkes sorumlu ve sucludur.Birtek Evren'le bu is bitmez. saygilarla Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2010 Darbe yapilacagi bilindigi halde darbe olmasina karsi önlem almayan herkes sorumlu ve sucludur.Birtek Evren'le bu is bitmez. O yüzdenmi darbe yapmaya tesebbüs eden ve plan yapanlari sorgulayanca TSK'ni yipratma oluyor ve hatta teget ve yatay saldiri oluyor diyorsunuz? Bu celiskiyle ne kadar konussaniz nafile. Derin devlet yok diyen kim acaba önce kendi yorumlarinizi okuyunki dün beyaz dediginize bugün bilmeyerekte olsa siyah demeyin. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 Darbe plani yoktur,bunlarin senaryo oldugunu TSK'yi yipratmaya yönelik oldugunu defalarca vurguladik,islerine gelmeyince anlamaz oluyorlar.Darbeciler yargilansin diyorlar ama klasik düsman olan askere yükleniyorlar ve birde yavuz hirsiz hesabi karsidakileri sucluyorlar.Askerin icinde varsa suclular ayiklanmalidir.Bunun yöntemi hukukta vardir.Insanlari konusmalari nedeniyle tutruklayip iceri almak darbecilerle mücadele degil askeri susturmaktir. Askerlerin tutuklanmalarindan mutlu olanlar kalkip demokrasiden hukuktan bahsediyorlar. Derin Devlet diye tutturmuslar gidiyorlar.Derin devlet simdi var.AKP'nin derin devleti.Her nedense pek isinize gelmiyor bu devletten bahsetmek.Varsa yoksa 30 yil önceki darbenin hesabini sormak hemde yanlis adreslerden. 17 yasindaki ülkücüyü öldüren 20 yil hüküm giyip 9 yil hapis yattiktan sonra serbest birakilan SOLCU simdi AKP milletvekili.Sorsaniza ona da hesap bakalim saygilarla Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 Derin Devlet diye tutturmuslar gidiyorlar.Derin devlet simdi var.AKP'nin derin devleti.Her nedense pek isinize gelmiyor bu devletten bahsetmek. Bakin kendinizle celisyorsunuz, bir yaziniz digerini yalanliyor. Daha düne kadar derin devlet falan yok diyen sizdiniz, simdide kalkiyorsunuz var ama AKP'nin diyorsunuz. AKP bu günmü iktidara geldide derin devleti bugün var? en azindan 7 yildir iktidarda ve siz son 7 yilinizin hic bir yorumunda derin devletin varligini kabul etmiyordunuz. Ben ve benim gibi düsünenler derin devletin var oldugunu ve halada devam ettigini her daim söylemislerdir. Dolayisiyla yok efendim sunun derin devletini destekliyorlar gibi hayal ürünleriyle bir yere varamazsiniz. Türkiye'de derin devletin var oldugunu 1977 lerde o cok övdügümüz sayin Ecevit dahi kabul ediyordu. 1 Mayis 77 katliaminin dahi tertipcisinin derin devlet oldugunu bilmeyen yokken, siz hala inkara devam ediyorsunuz. Kim ne kazanmiski gercekleri inkar ederek? Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2010 Ya devlet mi var da derini olsa kaç kulaç olacak? Devlet sistematik bir şekilde pasifize edilip yozlaştırılmaktadır. Bu da tarikat adamı olan ve memurunun işini bildiğini, anayasanın bir kez delinmekle bir şeycik olmayacağını buyuran zatı muhterem tarafından başlatılmıştır. O günlerde Güngör Mengi bir yazı yazmıştı. Devleti bir balinaya, tırtıklayıcı köşe dönmecileri de etrafında dönüp dönüp fırsat buldukça ondan lokmalar koparan köpekbalıklarına benzetmişti. İlk Kürt raporu o zaman yazdırılıp ABD ye sunulmuş, açılıma karşı çıkacağı bilinenler ispiyonlanmış ve ardından bir çok gerçek ve yürekli aydınımızı halen failleri meçhul olan suikastlarda kaybetmiştik de meydan öyle olmayanlara bırakılmıştı. PKK için de ne olduğu, ne olacağı hınzır gibi de bilindiği halde "üç beş çapulcu, bir şey yapamazlar, uyuyun siz uyuyun" denmişti. Uyumayıp örgütün iç yüzünü ortaya dökenler ise ortadan kaldırılmıştı. İşte böylece bugünlere geldik. Derin devlet dediğiniz olsa olsa budur. Derin filan da değildir, görene apaçık göz önündedir. Üç beş kara paracı, uyuştucu tüccarı mı? Onlara da Susurluk'ta "fasa fiso" denip geçiştirilerek bu güne zemin hazırlanmıştır. Çünkü yoksa sap ile saman karıştırılmadan sırf sap olsa biraz yemezler durumu ortaya çıkabilirdi... Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2010 Bir zamanların hızlı marksisti şimdinin açılım liboşu eski Moğol hanlarından meşhurunun adını da taşıyan bir gazeteci kendi ağzıyla anlatıyor: Birlikte helikoptere binmişler (pek de kankaymışlar!) ve Hakkari sınırında uçmuşlar. Bu "bir şeycik olmaz"cı efendi, sınır karakollarını gösterip "işte bunlar birer tabutluk!" demiş. Kamuoyuna ise "üç beş çapulcu" ha! Ya biz neye şaşırıyor, neyi anlayamıyoruz bilemiyorum ki? Her şey gün gibi meydanda, ne derin olan bir şey var, ne gizli olan, ne saklı olan bir şey! "Bir kukla devlet lazım, o da tam da şu enerji bölgesinin orada lazım!" Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.