Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2010 ÜLKÜCÜLER'e Kışkırtıcı Çağrı: Ergenekoncu Türk Solu dergisi, Ülkücülere; "Selam sana ülkücü" diyerek sokağa çıkmaya çağırdı. 29 Temmuz 2010 / 17:00 İLGİLİ HABERLER » BDP Heyeti Geri Döndü Türkiye, İnegöl ve Dörtyol'daki gerilimle sarsılırken, siyasiler sağduru çağrılarında bulunup provokatif çağrılara gelinmesini istemezken, Türk Solu dergisi'nin 19 Temmuz 2010 tarihli 290. sayısında Gökçe Fırat imzalı baş yazıda; "Selam sana ülkücü... Senin de yüreğin yanıyor biliyorum. Biliyorum ve o nedenle sana sesleniyorum. Belki zor gelecek sana dediklerim ama dinle kardeşini" Osman Gazi'yi hatırlasana ülkücü. Selçuklu'nun uç beyiydi, töre padişaha bağlılıktı, onlar da bağlıydı. Ama ne zaman ki Selçuklu başka bir devletin hakimiyetine girdi, o zaman Osman Gazi kendi beyliğini ilan etti. Çünkü kağan vatanın bağımsızlığını savunamıyorsa, ona bağlı olunmaz. Türk töresi Türk'ün bağımsız yaşamasıdır. Kağan bağımlıysa soy da bağımlı olur. Soyu bağımsız yapmak, kimi zaman kağandan kurtulmayı gerektirir. Osman Gazi, ya yıkılan Selçuklu kağanına bağlı kalıp Türklüğün yok oluşunu seyredecekti, ya da Türk'ü yeniden şahlandıracaktı. Töre kan değişimini ve kağan değişimini gerektirdi..." şeklinde Ülkücülere seslenilerek; "Ülkücüler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi dinlemeyerek sokağa çıkmaya" çağrıldı. "12 Eylül'den önce sana düşman diye solcuları gösterdiler ve sokağa döktüler. Kardeşinin kanına girdin. Oysa ülkemizin asıl düşmanı emperyalizmdi. Şimdi dün sokakta kavga ettiğin solcular görüyorsun ki vatanını savunuyor. Aslında solcuların da milliyetçi olduğunu yeni yeni görüyorsun. Ve yanlış yapmışız diyorsun. Peki neden yaptın o yanlışı ülkücü?" denildiği ortaya çıktı. Yazıda şu çağrılarda bulunuluyor: "Peki neden yaptın o yanlışı ülkücü? Çünkü lider ne derse doğruydu. Ama gördün ki şimdi, liderin o gün sana yanlış yaptırmış. Bak liderlerin şimdi birer birer çıkıp biz o günlerde yanlış yaptık diyor. ... O zaman sor kendine bozkurt. Aynı liderlerin bugün de sana yanlış şeyler söylüyorlarsa ve yanlış şeyler yaptırıyorlarsa! O zaman ne yapacaksın? Ve üstelik o zaman vatanın elden gitmiş de olabilir... ... Dün sokağa çıkmak yanlıştı ülkücü, çünkü o günlerde sokaklar "kahrolsun Amerika" diyen gençlerle doluydu. Senin sokağa çıkman Amerika'nın yanında safa girmen demekti. Ve seni Amerika'nın yanında safa sürdü liderlerin. Ya bugün? Bugün otur yerinde, provokasyona gelme diyor aynı liderlerin. Peki bugün sokakta kimler var ülkücü? Sokakta bugün "Kahrolsun Türkiye", "Yaşasın Kürdistan" diyenler var. Yani ülkeni bölmek, Türk'ü yok etmek isteyenler. Yani senin soyunu kurutmak isteyenler. Sen neden sokakta değilsin ülkücü? Çünkü liderlerin dün olduğu gibi bugün de senin Amerika'ya karşı çıkmanı istemiyorlar. Kısacası dün sokağa çıkararak seni Amerika'nın safına sokmuşlardı, bugünse evde oturtarak! Liderlerin seni koyun yerine koyuyor bozkurt farkında mısın. ... Dün sokağa çıkman yanlıştı o yanlışı yaptın. Bugün evde oturman yanlıştı ve o yanlışı yapıyorsun. Ama bil ki ülkücü, yarın ne sokağına çıkacak ne de evinde oturacak bir vatanın olacak... ... Uyanmanın vaktidir bozkurt. Teröristler kardeşlerini öldürüyor ve sen şehit cenazesine bile gidemiyorsun. Ülkede bölücülük serbest ama sen ülkenin bütünlüğünü savunamıyorsun. Ülken kan gölüne dönmüş sen evinde oturuyorsun. Daha ne kadar oturacaksın bozkurt! ... **** sokakta terör estirirken bozkurt kuzu olmuş seyrediyor mu dedirteceksin. Kuzu mu olacaksın kurt mu ülkücü... ... Osman Gazi'yi hatırlasana ülkücü. Selçuklu'nun uç beyiydi, töre padişaha bağlılıktı, onlar da bağlıydı. Ama ne zaman ki Selçuklu başka bir devletin hakimiyetine girdi, o zaman Osman Gazi kendi beyliğini ilan etti. Çünkü kağan vatanın bağımsızlığını savunamıyorsa, ona bağlı olunmaz. Türk töresi Türk'ün bağımsız yaşamasıdır. Kağan bağımlıysa soy da bağımlı olur. Soyu bağımsız yapmak, kimi zaman kağandan kurtulmayı gerektirir. Osman Gazi, ya yıkılan Selçuklu kağanına bağlı kalıp Türklüğün yok oluşunu seyredecekti, ya da Türk'ü yeniden şahlandıracaktı. Töre kan değişimini ve kağan değişimini gerektirdi..." Kaynak:'gazeteport'dan alıntı yapan... www.zaman.com.tr ve www.stratejikboyut.com/ Daha düne kadar ülkücülere etmediği hakareti bırakmayan gökçe fırat şimdi ülkücülerle dost oluyor çağrıda bulunuyor... Ya bu nasıl zihniyet nasıl mantık. İnsanları ne sanıyor anlamıyorum,aklınca ülkücüleri kendi safına alacak ! Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2010 Daha düne kadar ülkücülere etmediği hakareti bırakmayan gökçe fırat şimdi ülkücülerle dost oluyor çağrıda bulunuyor... Ya bu nasıl zihniyet nasıl mantık. İnsanları ne sanıyor anlamıyorum,aklınca ülkücüleri kendi safına alacak ! ülkücülere dost mu olmaya çalışıyor! ülkücüleri kendi safına mı çekmeye çalışıyor! yahu hangi aklı başında insan ülkücü yığınlarla dost olup onları kendi safına çekmeye çalışır? sen şaka mı yapıyorsun? Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2010 ülkücülere dost mu olmaya çalışıyor! ülkücüleri kendi safına mı çekmeye çalışıyor! yahu hangi aklı başında insan ülkücü yığınlarla dost olup onları kendi safına çekmeye çalışır? sen şaka mı yapıyorsun? Sayın rua, niye öyle diyorsunuz? Başbakan 12 Eylül de idam edilenlere ağlayarak kimleri yanına çekmeye çalıştı ve meydanlarda da 12 Eylül edebiyatı ile kimleri yanına çekmeye çalışıyor? saygılarla... Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2010 ülkücülere dost mu olmaya çalışıyor! ülkücüleri kendi safına mı çekmeye çalışıyor! yahu hangi aklı başında insan ülkücü yığınlarla dost olup onları kendi safına çekmeye çalışır? sen şaka mı yapıyorsun? gökçe fırat gibi Sözde aydın aklı başında olan biri. Asıl ırkçı faşist olan kendisi,ırkçılıkla faşistlikle suçladığı ülkücülere şimdi aklınca akıl veriyor ,aynı saflarda olduğunu söylüyor. Ya çok komik, inanın anlamak mümkün değil, het ipte oynayan gökçe fırat komedide de ilk sırada. Yarın ermenilere çağrıda bulunup onların safına geçerek, ya sizi kürtler öldürdü siz masumsunuz derse şaşırmayın. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2010 Başbakan 12 Eylül de idam edilenlere ağlayarak kimleri yanına çekmeye çalıştı Onikiden! O şerbetli, istismar ona beleş... Siyasi saflar yeniden şekilleniyor. Nasıl dünkü marksist kürtçüler şimdi dincilerle el ele verdi amerikanın hizmetine girdiyse, ulusalcılar da eskiyi bırakıp el ele vermeli. Eskiyi eleştireceksek eleştiri dağlar gibi. Örneğin solcu gençler sadece ABD yi lanetlemiyor, orak çekiçli kızıl bayraklar ve Lenin posterleri de taşıyor, duvarlara "kan gölü üzerine kızıl güneş doğacak" yazıyorlar,yani devrimin kanla sağlanacağını vurguluyorlar, "bir an önce devrim için daha çok kan dökün" diyorlardı. O inanılmaz korkunç dönem atlatıldı. Herkes yanlışlar yaptı, bedeller ödendi, acılar çekildi. İnanılmaz bir kaostu. O suçluydu o suçsuzdu muhabbeti olamaz. Herkes o sarmalın içine çekilmiş, hatalar diz boyuydu. Şimdi bu güne bakalım: O gün ülkenin gerçekten bağımsız olmasını isteyen samimi solcular bugün ulusalcı davranarak samimiyetlerini kanıtladılar. Uşak ruhlu olanlar ise efendileri ortadan kalkınca yeni efendi, hem de eski efendilerinin baş düşmanını benimsediler. Onlar da uşak ruhlarını kanıtladılar. Bir kesimi oldu liboş, bir kesimi ise ulusalcı tavır benimsedi. O yüzden bugün dinsel efsanelerle uyutularak etnikçi, şeriatçı, kendi devletinin, milletinin düşmanı mı olacaksın, yoksa dini safsatalara kulak asmayıp, bunlarla kandırılamayan, uyutulamayan ulusalcı bilince sahip, milletini hiç bir ipotek altına aldırmayan gerçek vatansever mi olacaksın? Bugünkü konu budur. O yüzden tüm ulusalcılara bütünleşme çağrısı yerinde. "Sokakta cam çerçeve indirin, yakın yıkın" demedikçe, demokratik tepkiler öne çıkarıldıkça sakıncası yok, yerinde bir çağrı... Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 Daha düne kadar ülkücülere etmediği hakareti bırakmayan gökçe fırat şimdi ülkücülerle dost oluyor çağrıda bulunuyor... Ya bu nasıl zihniyet nasıl mantık. İnsanları ne sanıyor anlamıyorum,aklınca ülkücüleri kendi safına alacak ! Konu basliginin ilk kelimesi "Ergenekoncu ...." diye basliyor. Sayin kaplan-200, daha düne kadar Ergenekon mergenekon safsata diyordunuz, ici bos ve yalan dolan diyordunuz. Nasil Ergenekon'un varligini tesbit edebildiniz sasirdim dogrusu. Diger taraftan siz ne Gökce Firat'i ne de ülkücüleri gercekten tanimiyorsunuz. Her ikiside MIT tarafindan taseron olarak kullanilan sahis ve gruplardir. Birisi "SOL" adi altinda fasizanlik yapiyor digeride "MILLIYETCILIK" adi altinda fasizanlik yapiyor ve her ikisininde isvereni ayni, M I T !!!!! Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 Onikiden! Bir kesimi oldu liboş, bir kesimi ise ulusalcı tavır benimsedi. Gökce Firat'tan, Dogu Perincek'ten, Yalcin Kücük hocadan ve benzerlerinden medet umuyorsaniz isiniz cok zor derim. Bunlar resmen MIT ajani ve ne zaman ne yapacaklari ve söyleyecekleri belli olmaz. Bu tiplerin arkasinda gidecegime "libos" lari desteklerim memlekete daha faydali olur. Destekledigimiz insanlari ve siyasileri iyi tanimak gerek. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Gökce Firat'tan, Dogu Perincek'ten, Yalcin Kücük hocadan ve benzerlerinden medet umuyorsaniz isiniz cok zor derim. Bunlar resmen MIT ajani ve ne zaman ne yapacaklari ve söyleyecekleri belli olmaz. Bu tiplerin arkasinda gidecegime "libos" lari desteklerim memlekete daha faydali olur. Destekledigimiz insanlari ve siyasileri iyi tanimak gerek. Yapmayın sayın dominik, mit ajanlarının iki yıldır içeride ne işleri var? Şu liboşların memlekete ne gibi faydası var allasen? Dün başka, bugün başka, yarın da başka olcakları kesin, sürekli bir başkalaşım geçiriyorlar. 12 Eylüle evet deyip, generallerle kanka olanlar şimdi demokrasi nutukları atıyorlar. Siz bilirsiniz ama liboşları desteklemeseniz bence daha iyi edersiniz. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Konu basliginin ilk kelimesi "Ergenekoncu ...." diye basliyor. Sayin kaplan-200, daha düne kadar Ergenekon mergenekon safsata diyordunuz, ici bos ve yalan dolan diyordunuz. Nasil Ergenekon'un varligini tesbit edebildiniz sasirdim dogrusu. Diger taraftan siz ne Gökce Firat'i ne de ülkücüleri gercekten tanimiyorsunuz. Her ikiside MIT tarafindan taseron olarak kullanilan sahis ve gruplardir. Birisi "SOL" adi altinda fasizanlik yapiyor digeride "MILLIYETCILIK" adi altinda fasizanlik yapiyor ve her ikisininde isvereni ayni, M I T !!!!! Dominik dostum önce yazılanları algılamaya çalışın...Bakın ben bir haberi paylaştım yani ben yazmadım bu yazıyı Kaynak olarakda 'gazeteport'diye yazmışım.Bunu anladınızmı? Sonrasında ise alıntının altında kendi düşüncemi yazmışım. Ya dominik Allah aşkına yorumlarımı birdaha oku,başkalarının sözleri ile beni karıştırma, ben ergenekon adı verilen tutuklamaları hiç bir zaman savunmadım, yalnız ergekon diye bir örgütün olmadığını kurumların içerisindeki 3-5 hainlerin adını hükümet ve medya ergekon koydu sizde biliyorsunuz. Her kurumda hainlerin olduğunu 3-5 suçlunun yanında pkk ile mücadele edenleri tutukladılar, pasif hale getirdiler dedim. O zamanda söyledim ,teröristler ile girdiği çatışmada omurgasından yaralanan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan pkk'ya zamanında en büyük darbe vuran rahmetli Albay Abdulkadir Kırca gibi. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Konu basliginin ilk kelimesi "Ergenekoncu ...." diye basliyor. Sayin kaplan-200, daha düne kadar Ergenekon mergenekon safsata diyordunuz, ici bos ve yalan dolan diyordunuz. Nasil Ergenekon'un varligini tesbit edebildiniz sasirdim dogrusu. Diger taraftan siz ne Gökce Firat'i ne de ülkücüleri gercekten tanimiyorsunuz. Her ikiside MIT tarafindan taseron olarak kullanilan sahis ve gruplardir. Birisi "SOL" adi altinda fasizanlik yapiyor digeride "MILLIYETCILIK" adi altinda fasizanlik yapiyor ve her ikisininde isvereni ayni, M I T !!!!! Ben hangi yazımda Gökce Firat, Dogu Perincek, Yalcin Kücük gibi insanları savundum.Eğer bunların bir örgütü varsa o'da ergenekon değildir. Gökçe Fırat,Yalçın Küçük ve Doğu Perinçek'in kime hizmet ettikleri belli değildir diye bunu defalarca yazdım.. Sanırım yine biriyle karıştırdın!! Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Ben hangi yazımda Gökce Firat, Dogu Perincek, Yalcin Kücük gibi insanları savundum.Eğer bunların bir örgütü varsa o'da ergenekon değildir. Gökçe Fırat,Yalçın Küçük ve Doğu Perinçek'in kime hizmet ettikleri belli değildir diye bunu defalarca yazdım.. Sanırım yine biriyle karıştırdın!! Siz daha kendi basliginiz altinda yayinladiginiz yaziyi dahi hatirlamiyorsaniz ben ne yapabilirimki? Bakin yazi söyle basliyor; "Ergenekoncu Türk solu dergisi ...." Eyy bu ne anlama geliyor sayin kaplan-200? Türk solu dergisi ve dolayisiyla dereginin sefi Gökce Firat Ergenekoncu anlamina gelmiyormu? Siz de sayisiz yorumlarinizda diger taraftan Ergenekon diye bir olgu yok demiyormuydunuz? Bir taraftan ergenekon yok derken diger taraftanda aha su dergi Ergenekoncu diyerek kendi kendinizle celismiyormusunuz? Ben kimseyi baskasiyla karistirmiyorum ama sizin kendi yorumlarinizi ve düsüncelerinizi birbiriyle karistirdiginiz kesin. Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Dominik dostum önce yazılanları algılamaya çalışın...Bakın ben bir haberi paylaştım yani ben yazmadım bu yazıyı Kaynak olarakda 'gazeteport'diye yazmışım.Bunu anladınızmı? Sonrasında ise alıntının altında kendi düşüncemi yazmışım. Ya dominik Allah aşkına yorumlarımı birdaha oku,başkalarının sözleri ile beni karıştırma, ben ergenekon adı verilen tutuklamaları hiç bir zaman savunmadım, yalnız ergekon diye bir örgütün olmadığını kurumların içerisindeki 3-5 hainlerin adını hükümet ve medya ergekon koydu sizde biliyorsunuz. Her kurumda hainlerin olduğunu 3-5 suçlunun yanında pkk ile mücadele edenleri tutukladılar, pasif hale getirdiler dedim. O zamanda söyledim ,teröristler ile girdiği çatışmada omurgasından yaralanan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan pkk'ya zamanında en büyük darbe vuran rahmetli Albay Abdulkadir Kırca gibi. Size tavsiyem bir haberi alinti olarak yayinlamak ne anlama geliyor iyi arastirip ögrenmeniz. Hatta Forum kurrallarinda dahi vardir, alintidan siz sorumlusunuz diye. Yani yapmis oldugunuz alintinin icerigine katiliyorsunuz anlamina gelir. Bu saaaten sonra benmi size neyin ne oldugunu ögretecegim sayin kaplan-200? Tabiiki siz yapmis oldugunuz alinti ile Ergenekon'u kabul ettiginiz gibi birde Türk solu dergisini Ergenekoncu olarak ilan etmis oluyorsunuz. Amerikayi yenidenmi kesf ediyorsunuz sayin kaplan-200? Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Yapmayın sayın dominik, mit ajanlarının iki yıldır içeride ne işleri var? Şu liboşların memlekete ne gibi faydası var allasen? Dün başka, bugün başka, yarın da başka olcakları kesin, sürekli bir başkalaşım geçiriyorlar. 12 Eylüle evet deyip, generallerle kanka olanlar şimdi demokrasi nutukları atıyorlar. Siz bilirsiniz ama liboşları desteklemeseniz bence daha iyi edersiniz. MIT ve derin devlet kendi cikarlari ugruna kendileri icin calisan taseronlari kurban ederler. Traih bu tip örneklerle dolu. Bakin 12 Eylülde ülkücüler nasil kurban edildi. Adamlarin yakjindigi noktada burasi. Biz askeri sitiyorduk ve devlet adina calisiyorduk ama ona ragmen bizleri iskenceden gecirdiler ve atilar diye yakiniyorlar. Haklilar, ama ülkücülere benzer taseronlar her daim hakim güclerin kurbani olmuslardir. Aynisi MIT icin calisanlar icinde gecerli. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Size tavsiyem bir haberi alinti olarak yayinlamak ne anlama geliyor iyi arastirip ögrenmeniz. Hatta Forum kurrallarinda dahi vardir, alintidan siz sorumlusunuz diye. Yani yapmis oldugunuz alintinin icerigine katiliyorsunuz anlamina gelir. Bu saaaten sonra benmi size neyin ne oldugunu ögretecegim sayin kaplan-200? Tabiiki siz yapmis oldugunuz alinti ile Ergenekon'u kabul ettiginiz gibi birde Türk solu dergisini Ergenekoncu olarak ilan etmis oluyorsunuz. Amerikayi yenidenmi kesf ediyorsunuz sayin kaplan-200? Ya dominik yine güldürdün beni :=) Alıntıdan ben sorumluyum evet ama yine yanlış algılama yapıyorsun,eğer o alıntının kaynağını yazmıyorsam o yazıdan ben sorumluyum demektir.yani ben yazmışım demektir. Diğer taraftan alıntıların altına kynak yazmışsam bu yazının bütün hukuki yükümlüğü kaynağa aittir . yani benim alıntıladığım haber bana ait değil ve o haberi ben yapmadığım gibi içeriğine zaten katılmıyorum,katılmadığım gibide karşı yorum yapıyorum... paylaşıyorum ve habere karşı yorum yapıyorum. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Yani yapmis oldugunuz alintinin icerigine katiliyorsunuz anlamina gelir. Bu saaaten sonra benmi size neyin ne oldugunu ögretecegim sayin kaplan-200? Ya arkadaşım bu alıntıya karşı olduğum için burada paylaştım .Bunu anlamak o kadarmı zor. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 MIT ve derin devlet kendi cikarlari ugruna kendileri icin calisan taseronlari kurban ederler. Traih bu tip örneklerle dolu. Bakin 12 Eylülde ülkücüler nasil kurban edildi. Adamlarin yakjindigi noktada burasi. Biz askeri sitiyorduk ve devlet adina calisiyorduk ama ona ragmen bizleri iskenceden gecirdiler ve atilar diye yakiniyorlar. Haklilar, ama ülkücülere benzer taseronlar her daim hakim güclerin kurbani olmuslardir. Aynisi MIT icin calisanlar icinde gecerli. Arkadaşım bu kadar düz bakma olaylara siz gerçekten inanıyormusunuz bu senoryaya. 12 eylülde iktidar kimdi? ikdidar demek güç demek, bu gün ile kıyaslayın belki anlarsınız ,güç soldaydı ve bütün senoryoyu da sol yaptı. O nedenledirki 30 yıldır ülkücüler hala ceza evlerinde çürüyor. Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Ya arkadaşım bu alıntıya karşı olduğum için burada paylaştım .Bunu anlamak o kadarmı zor. Hangi alintiya karsiydiniz lütfen????? tahminim gene birseyleri birbirine karistirdiniz. bakin be neyi kast ettim size tekrar acikliyorum. Alıntı ÜLKÜCÜLER'e Kışkırtıcı Çağrı: Ergenekoncu Türk Solu dergisi, Ülkücülere; "Selam sana ülkücü" diyerek sokağa çıkmaya çağırdı. 29 Temmuz 2010 / 17:00 İLGİLİ HABERLER » BDP Heyeti Geri Döndü Türkiye, İnegöl ve Dörtyol'daki gerilimle sarsılırken, siyasiler sağduru çağrılarında bulunup provokatif çağrılara gelinmesini istemezken, Türk Solu dergisi'nin 19 Temmuz 2010 tarihli 290. sayısında Gökçe Fırat imzalı baş yazıda; "Selam sana ülkücü... Senin de yüreğin yanıyor biliyorum. Biliyorum ve o nedenle sana sesleniyorum. Belki zor gelecek sana dediklerim ama dinle kardeşini" . . . Töre kan değişimini ve kağan değişimini gerektirdi..." Alıntı Kaynak:'gazeteport'dan alıntı yapan... www.zaman.com.tr ve www.stratejikboyut.com/ Siz yapmis oldugunuz bu alintinin neresine karsi oldugunuzu hangi yorumunuzda belirmissinizki? Ergenekoncu Türk solu dergisi diye baslayan cümle hakkinda hangi elestiriyi yaparak yanlis bir tesbit oldugunu yazmissiniz? Yapmayin dostum, bu kadarida fazla oluyor ama. Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Arkadaşım bu kadar düz bakma olaylara siz gerçekten inanıyormusunuz bu senoryaya. 12 eylülde iktidar kimdi? ikdidar demek güç demek, bu gün ile kıyaslayın belki anlarsınız ,güç soldaydı ve bütün senoryoyu da sol yaptı. O nedenledirki 30 yıldır ülkücüler hala ceza evlerinde çürüyor. Gercekler acida olsa kabul etmek gerekli. Düz bir bakis acisi yok söylediklerimde. Ülkücü gecinenlerin kendi söylemleri benim dediklerim. Türkes'in ve Ülkücü gecinenlerin 12 Eylülü elestiris sekline baksaniz cok net göreceksiniz ama, tabii gercekleri görüp görmeme niyeti cok büyük rol oynuyor. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Gökce Firat'tan, Dogu Perincek'ten, Yalcin Kücük hocadan ve benzerlerinden medet umuyorsaniz Ne münasebet, medet ummakla ilgisi yok. Liboş olmamakla, ulusalcılığı tercih etmekle doğru yaptılar deyince medet ummak mı oluyor? Cengiz Çandar'dan, Hasan Cemal'den mi medet umsaydım? Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2010 Ne münasebet, medet ummakla ilgisi yok. Liboş olmamakla, ulusalcılığı tercih etmekle doğru yaptılar deyince medet ummak mı oluyor? Cengiz Çandar'dan, Hasan Cemal'den mi medet umsaydım? Dostum siz "ulusalciligi" positif olarak algilayan bir arkadassiniz. O halde ismini saydigim sahislarin kendilerini ulusalci olarak nitelendirmeleri sizi rahatsiz etmesi gerekli cünki, onlarin ne zaman ne olacaklari, söyleyecekleri, görüsleri belli olmaz. Onlar tümüyle provekatör, ajan ve taseronlar. Benim icin onlarin "ulusalci" olmalari hicte önemli degil cünki, ben ulusalciligi posotif olarak degerlendirmiyorum, ama sizin onlara katlanmaniz biraz düsündürücü dogrusu. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2010 Hangi alintiya karsiydiniz lütfen????? tahminim gene birseyleri birbirine karistirdiniz. bakin be neyi kast ettim size tekrar acikliyorum. Siz yapmis oldugunuz bu alintinin neresine karsi oldugunuzu hangi yorumunuzda belirmissinizki? Ergenekoncu Türk solu dergisi diye baslayan cümle hakkinda hangi elestiriyi yaparak yanlis bir tesbit oldugunu yazmissiniz? Yapmayin dostum, bu kadarida fazla oluyor ama. Ya arkadaşım sanırım bende bir sorun var nedense size bir türlü anlatamıyorum... Bakın konunun başlığına ve konu metnini okuyun, sonra alıntının alt tarafında benim yorumumu göreceksin. Yani alıntıyı paylaştım ve paylaştığım alıntıya yorum yaptım. Yaptığım yorum ise şu Daha düne kadar ülkücülere etmediği hakareti bırakmayan gökçe fırat şimdi ülkücülerle dost oluyor çağrıda bulunuyor... Ya bu nasıl zihniyet nasıl mantık. İnsanları ne sanıyor anlamıyorum,aklınca ülkücüleri kendi safına alacak ! Bu renkli yazılan yer benim alıntıya karşı yadığım yorumumdur. Umarım anlatabildim. Saygılar. Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2010 Ya arkadaşım sanırım bende bir sorun var nedense size bir türlü anlatamıyorum... Siz kendinizi dogru anlatiyorsunuz ama malesef size yapilan elestiriyi anlamiyorsunuz. Bakin basligin yorumu "Ergenekoncu Türksolu dergisi ....." diye basliyor ve benim size atifta bulundugum noktada burada basliyor. Ilk yorumumu dogru okumus olsaydiniz olay bu kadar uzamayacakti. Sizin Gökce Firat'in ülkücülere seslenisini elestirmenize bir sey dedigim yok, ama her ne hikmetse Ergenokonu kebul etmeyen siz sayin kaplan-200, kendi basliginizin altindaki yazida Türksolu dergisini Ergenekoncu ilan ediyorsunuz. Sakin gene alinti falan demeyin, bu konuda alintinizin altina Ergenekoncu Türksolu ile ilgili elstiriniz yok. Yani Ergenekoncularin varligini kabul etmis oluyorsunuz. Umarim simdi dahada iyi anlamissinizdir. Simdi Ergenekon hakkinda ne diyeceginize cok merak ediyorum. Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2010 Asıl ırkçı faşist olan kendisi Bu güzel tesbitinizi neye dayanarak yaptiginizi cani gönülden ögrenmek istiyorum. Gökce Firat'i neye göre irkci fasist olarak tanimliyorsunuz? Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2010 Bu güzel tesbitinizi neye dayanarak yaptiginizi cani gönülden ögrenmek istiyorum. Gökce Firat'i neye göre irkci fasist olarak tanimliyorsunuz? İşine gelene hak vereceğini biliyorum fakat bildiğim gerçeğide saklamam. O nednle G .fıratın Kürt sorunu yok,Kürt istilası var diyerek kürt türk kardeşliğine karşı geldiği ve ortya nifak tohumları ektiği için. Sanırım sizin için yeterli. Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2010 İşine gelene hak vereceğini biliyorum fakat bildiğim gerçeğide saklamam. O nednle G .fıratın Kürt sorunu yok,Kürt istilası var diyerek kürt türk kardeşliğine karşı geldiği ve ortya nifak tohumları ektiği için. Sanırım sizin için yeterli. Isime gelene degilde dogruya dogru demekten asla cekinmem. Gökce Firat hakkindaki tesbitinize sonuna kadar katiliyorum ve aciklamanizda tam isabet. Ama su Ergenekoncu Türksolu dergisi hakkindaki alintiniza hala aciklik getirmiyorsunuz. Biraz inatciyim bu konuda kusuruma bakmayin cünki, siz bir taraftan Ergenekon sacmalik derken diger taraftanda Ergenekoncu Türksolu dergisi diyerek Ergenekonun varligini kabul etmis oluyorsunuz ve bu tabiiki tam bir celiski. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.