Φ angelflower Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 ZAMAN İLERLEDİKÇE ÇOCUKLARIN BABALARI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ 5 YAŞINDA: Babam herşeyi bilir. 10 YAŞINDA: Babam çok şey bilir. 15 YAŞINDA: Bende babam kadar biliyorum. 20 YAŞINDA: Aslında babamın sandığım kadar bilgisi yok. 30 YAŞINDA: Bir kere de babamın fikrini sorsam fena olmaz. 40 YAŞINDA: Nede olsa babam bazı şeyleri biliyor.(Bu arada çocukları olmuş, onu çileden çıkrtmaktadır.) 50 YAŞINDA: Babam herşeyi biliyor. 60 YAŞINDA: Aaaaaaah babam aaah, hayatta olsan da sana bir kelime olsun danışabilsem. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 60 YAŞINDA: Aaaaaaah babam aaah, hayatta olsan da sana bir kelime olsun danışabilsem. 60 Yaşına gelmem gerek kalmadan Aahhh BABAM aahh keşke hayatta olsaydın da bir kelimeni duyabilseydim... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 ya güzelim ne diyem sana ki allah sabır versin Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Çocuk Annesi gül koklasa,ağzı gül kokan çocuk; Ağaç içinde ağaç geliştiren tomurcuk... Çocukta,uçurtmayla göğe çıkmaya gayret; Karıncaya göz atsa 'niçin,nasıl?' ve hayret... Fatihlik nimetinden yüzü bir nurlu mühür; Biz akıl tutsağıyız,çocuktur ki asıl hür. Allah diyor ki:'Geçti gazabımı rahmetim!' Bir merhamet heykeli mahzun bakışlı yetim... Bugün ağla çocuğum,yarın ağlayamazsın! Şimdi anladığını,sonra anlayamazsın! İnsanlık zincirinin ebediyet halkası; Çocukların kalbinde işler zaman rakkası... Necip Fazıl Kısakürek Babanın mekan_ı cennet olsun gece yağmuru... güzel bir paylaşım Angelflower teşekkürler... tamamıyle katılıyorumm... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 teşekkür ederim ilbey okuduğun için ben teşekkür ederim Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 çok güzeldi angel teşekkürler paylaşım için 60 yaşında değilim ama..."babam herşeyi biliyor" sanırım.. geceyağmuru Babanın mekanı cennet olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Babanın mekan_ı cennet olsun gece yağmuru... geceyağmuru Babanın mekanı cennet olsun Amin... Allah sizi sevdiklerinizden hiç ayırmasın... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.