Φ dumannnnn Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 tavşan havuç kümes girdi hiç bir ek koymadan düzgün bir cümleyi kim kuracak Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 tavşan havuç kümes girdi hiç bir ek koymadan düzgün bir cümleyi kim kuracak "tam gir" sanıyorum bu, yanlışta olabilir ya da bu bulmacanın yarısı olabilir, yinede yazmak istedim sevgiler Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 tavşan havuç kümes girdi hiç bir ek koymadan düzgün bir cümleyi kim kuracak 1.Hangi kelimeler cümlenin içinde geçecek? 2.Dışarıdan yeni bir veya birkaç kelime ekleyebilir miyiz? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Öncelikle tavşan havucu yer tavşanla havuç bir olur böylece... Havuç tavşanın içinde... Sonra Tavşan kümese girer. Doğal olarak kümeste havucu yemiş olan tavşan vardır. O zaman düzgün cümle şöyle olabilir. ...Girdi... Sadece GİRDİ Nebileyim işte oldu mu dumannn Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 tavşan havuç kümes girdi hiç bir ek koymadan düzgün bir cümleyi kim kuracak araya virgül koyarak tavşan,havuç,kümes girdi. hangi kelimeler bu oyuna gırdı dıye soru sorulsa bu cevap verilebılır Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 ya sabır ya sabır buraya soruyu atıyosunuz ondan sonra kaçış o kaçış tavşan havuç girdi kümes es yavrum esss ...walla kusura bakmayın kaç saattir netteyim biraz gevşedimm... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Ben bunun cevabını da biliyorum deermişim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.