Φ canakit Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2010 Sevgili arkadaşlar, Sivas Merkeze Bağlı Yıldız Beldesi, Belediye Başkanlığı için logo çalışmalarımız mevcut... Ancak bu işten fazla anlamayan birisi olarak sizlerin yardımına gereksinim duyduk... Beldenin başlıca simgesi "Yıldız Dağı"dır... Sonra "Şelalesi" var... Beldemizde birde yapma "Gölet" mevcuttur. Tarıma dayalı bir ekonomisi olduğu için "Buğday Başağı" mutlaka olmalıdır. Logo da "Ay-Yıldız" da ve "Güneş" de düşünülebilir... Bunlar logoda olabilecek temalardır. Yıldız Dağı mutlaka olmalı, diğerleri duruma göre değerlendirilmelidir. Tasarımcının görüşüne kalmıştır. Biz amatörce bir logo çalışması yaptık fikir vermesi açısından onu buraya koyuyoruz. Ayrıca; Yıldız Dağı, Şelale ve Gölet resimlerini de veriyorum. Bu konuda bize yardımcı olabilecek tasarımcı arkadaşlardan ACİL olarak yardım bekliyor İlgilenenlere de şimdiden teşekkür ediyorum. BİZİM YAPTIĞIMIZ LOGO ÇALIŞMASI ------------------------------------------------------ YILDIZ DAĞI RESMİ -------------------------------------------------------- YILDIZ ŞELALESİ --------------------------------------------------------- YILDIZ GÖLETİ ---------------------------------------------------------- AYRICA BUĞDAY BAŞAĞI (Çerçeve için) AY - YILDIZ ve GÜNEŞ de düşünülebilir... İLGİLENEN BÜTÜN ARAKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM Alıntı
Φ matbaaweb_com Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2011 Merhaba, İsteğiniz devam ediyorsa yardımcı olmak isterim. Bir logo hazırlamışsınız, elinize sağlık fakat birazcık basit kalmış. Konu ile anlamlı ve sanatsal bir logo çalışması yapmak isterim. Bana isterseniz özelden ulaşın. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.