Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 15 yıl İki kişi tanıyorum; Bunların birinden biri, diğerini kesinlikle öldürmez hatta bunu düşünmez bile, göze dahi alamaz. Ola ki birinden biri, diğerini öldürmedi ama ağır yaraladı, yaralayana da hapis cezası verilmez. Kim bunlar?
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 15 yıl bunda da aklıma ilk gelen doğum yapan anne geliyor... ama doğumlarda da ölümler meydana geliyor..Öldürmez demişsin o işi bozuyor...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 15 yıl Yazar Devam, sen bu sorunun cevabını bulursun eminim senin potansiyelini biliyorum ben
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 15 yıl İki kişi tanıyorum; Bunların birinden biri, diğerini kesinlikle öldürmez hatta bunu düşünmez bile, göze dahi alamaz. Ola ki birinden biri, diğerini öldürmedi ama ağır yaraladı, yaralayana da hapis cezası verilmez. Kim bunlar? çok teferruatlı oldu gibi geliyor ama... vicdanı olan hipokrat yeminine sadık kalan bir doktor ve ameliyet masasındaki bi hasta... elinden geleni yapan bi doktor başarılı olamayınca ister istemez ameliyat masasındaki hasta yaralı kalmış oluyor
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 15 yıl Yazar çok teferruatlı oldu gibi geliyor ama... vicdanı olan hipokrat yeminine sadık kalan bir doktor ve ameliyet masasındaki bi hasta... elinden geleni yapan bi doktor başarılı olamayınca ister istemez ameliyat masasındaki hasta yaralı kalmış oluyor Ama normal şartlarda bir doktor cinnet geçirirse bir hastayı öldürebilir ve bunu göze alır değil mi? Cevap teferruatlı ve yanlış
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 15 yıl Yazar benim beyin paslanmış Yook be Daha dun bir soruya cevap vermedin mi?
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 15 yıl Yazar şimdi sen de kızcaksın ama o soru kolaydı yaw hıhhhhhhh zorunu sor o zaman
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.