Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 İki kişi tanıyorum; Bunların birinden biri, diğerini kesinlikle öldürmez hatta bunu düşünmez bile, göze dahi alamaz. Ola ki birinden biri, diğerini öldürmedi ama ağır yaraladı, yaralayana da hapis cezası verilmez. Kim bunlar? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 bunda da aklıma ilk gelen doğum yapan anne geliyor... ama doğumlarda da ölümler meydana geliyor..Öldürmez demişsin o işi bozuyor... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Devam, sen bu sorunun cevabını bulursun eminim senin potansiyelini biliyorum ben Alıntı
Φ HASANZC Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Yapışık ikizler diyorum Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 İki kişi tanıyorum; Bunların birinden biri, diğerini kesinlikle öldürmez hatta bunu düşünmez bile, göze dahi alamaz. Ola ki birinden biri, diğerini öldürmedi ama ağır yaraladı, yaralayana da hapis cezası verilmez. Kim bunlar? çok teferruatlı oldu gibi geliyor ama... vicdanı olan hipokrat yeminine sadık kalan bir doktor ve ameliyet masasındaki bi hasta... elinden geleni yapan bi doktor başarılı olamayınca ister istemez ameliyat masasındaki hasta yaralı kalmış oluyor Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 çok teferruatlı oldu gibi geliyor ama... vicdanı olan hipokrat yeminine sadık kalan bir doktor ve ameliyet masasındaki bi hasta... elinden geleni yapan bi doktor başarılı olamayınca ister istemez ameliyat masasındaki hasta yaralı kalmış oluyor Ama normal şartlarda bir doktor cinnet geçirirse bir hastayı öldürebilir ve bunu göze alır değil mi? Cevap teferruatlı ve yanlış Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Yapışık ikizler diyorum Ben de doğru diyorum TEBRİKLER Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 benim beyin paslanmış Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 benim beyin paslanmış Yook be Daha dun bir soruya cevap vermedin mi? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 şimdi sen de kızcaksın ama o soru kolaydı yaw Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 şimdi sen de kızcaksın ama o soru kolaydı yaw hıhhhhhhh zorunu sor o zaman Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 onun için uğraşıyorum işte:) kızma dost eline ihitiyacım var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.