Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 PAROLAYI SÖYLE Sadece üyelerine hizmet veren bir kulüp var. Ayşe bir gün bu kulübe girmeye karar veriyor fakat kulübe girmek için gerekli parolayı bilmiyor. Bir kenarda saklanarak üyelerin kulübe girişini izliyor ve parolayı anlamaya çalışıyor. Önce bir üye geliyor, kapıyı çalıyor ve kapıcı dışarı çıkıyor üyeye "8" diyor, üye de "5" diye cevap veriyor. Bunun üzerine üye içeri giriyor. Daha sonra ikinci üye geliyor kapıcı "7" diyor üye de "4" diyor, kapıcı üyeyi içeri alıyor. Ayşe bundan sonrasında parolayı anladığını düşünerek kulübün kapısını çalıyor, kapıcı Ayşe'ye "10" diyor, Ayşe cevap olarak "7" diyor. Kapıcı Ayşe'ye bakıyor ve "Siz bizim üyemiz değilsiniz" diyor. Peki Ayşe kaç demeliydi ve niye onu demeliydi? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 8 (sekiz)beş harften oluşuyor.kapıcının söylediği sayının harf sayısını cevap olarak söylüyor üye.. 7 (yedi)dört harften oluşuyor.. buna göre 10 (on) iki harften oluşuyor.. cevap 2 olmalıydı :) diye düşünüyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 8 (sekiz)beş harften oluşuyor.kapıcının söylediği sayının harf sayısını cevap olarak söylüyor üye.. 7 (yedi)dört harften oluşuyor.. buna göre 10 (on) iki harften oluşuyor.. cevap 2 olmalıydı diye düşünüyorum Nerelerdesin sen ya Özlemişim seni... Bodrumlu da gelse kadro tamamlanırdı... BU ARADA CEVAP DOĞRU, TEBRİKLER Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Nerelerdesin sen ya Özlemişim seni... Bodrumlu da gelse kadro tamamlanırdı... BU ARADA CEVAP DOĞRU, TEBRİKLER ben de sizleri çok özledim..yeni arkadaşlar gelmiş.. ben denizlideyim 3 yıldır.. inanmazsın ama çok yoğun çalışıyorum.anca bu yaz tatile girdim.. ve şuna da inanki taurus ve seni hala burada görünce çok mutlu oldum.içim cız etti.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 ben de sizleri çok özledim..yeni arkadaşlar gelmiş.. ben denizlideyim 3 yıldır.. inanmazsın ama çok yoğun çalışıyorum.anca bu yaz tatile girdim.. ve şuna da inanki taurus ve seni hala burada görünce çok mutlu oldum.içim cız etti.. ben de seni görünce çok mutlu oldum biz buralardayız takılıyoruz işte hala taurus da arada bir ugruyor Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 ben de sizleri çok özledim..yeni arkadaşlar gelmiş.. ben denizlideyim 3 yıldır.. inanmazsın ama çok yoğun çalışıyorum.anca bu yaz tatile girdim.. ve şuna da inanki taurus ve seni hala burada görünce çok mutlu oldum.içim cız etti.. Biri beni mi anmış burada.. Hoşgeldin arkadaşım, özlemişim seni.. ...taurus da arada bir ugruyor BAk şunun dediğine..Ben her gün buradayım da hiç hareket yok ne yapayım.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Biri beni mi anmış burada.. Hoşgeldin arkadaşım, özlemişim seni.. BAk şunun dediğine..Ben her gün buradayım da hiç hareket yok ne yapayım.. merhaba arkadaşım..emin ol ki senin özgün sorularını her zaman derslerimde paylaşıyorum(izninle) öğrencilerim diyo ki hocam bu soruları nereden buluyosunuz diye.. senin kulaklarını çınlatıp anıyorum seni her zaman... aman gloria duymasın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 merhaba arkadaşım..emin ol ki senin özgün sorularını her zaman derslerimde paylaşıyorum(izninle) öğrencilerim diyo ki hocam bu soruları nereden buluyosunuz diye.. senin kulaklarını çınlatıp anıyorum seni her zaman... aman gloria duymasın İzin ne demek, asıl sorularıma değer verip öğrencilerinle paylaştığın için teşekkür ederim.. Umarım kolayca çözemiyorlardır.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2010 merhaba arkadaşım..emin ol ki senin özgün sorularını her zaman derslerimde paylaşıyorum(izninle) öğrencilerim diyo ki hocam bu soruları nereden buluyosunuz diye.. senin kulaklarını çınlatıp anıyorum seni her zaman... aman gloria duymasın Duydum bi kere Mosyna, hıhhhh Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2010 Duydum bi kere Mosyna, hıhhhh siz yokmusunuz siz duy duy gloria siz farklısınız Alıntı
Φ yarçekimi Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2010 Sorunun doğru cevabı 2 (iki) olmalı. Çünkü 1. misafir geldiğinde kapıcı 8 (sekiz) diyor ve misafir 5 (beş) olarak, 2.misafir geldiğinde kapıcı 7 (yedi) diyor ve misafir 4 (dört) olarak karşılık verdiğine ve içeri girdiklerine göre kapıcının söylediği rakamdaki harf sayısı kadar karşılık veriyorlar.Bu durumda 10(on) 2 harfle yazılan bir rakam olduğuna göre doğru cevap 2 olmalıdır. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 EE arkadaşlar cevap verilmiş ya ne üçü ne yedisi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.