Φ DEDEkorkut Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2010 Kardeşler bugün nette dolaşırken sizin forumunuzda bu fotoğrafla karşılaştım ve açılan konuda birsürü hayal süzgecinden geçmeden sarfedilen kontrolsüz cümleler. Arkadaşlar kimseyi kandırmayalım, Ben ne ülkücüyüm nede bir sol zihniyeti benimseyen bir şahıs Ama vatanım için kan dökmeye hazır bir kişiyim. Gelelim fotoğrafa: Bu şahıs devletimiz için en önemli adımları atan Milletvekili olmadığı sürelerde bile Devletin bekasını düşünen ve Devletin yöneticileri tarafından akıl danışılan kişiydi. Hatırlayın Tansu çiller her hafta bir toplantı düzenleyip herşeyi Türkeşe danışarak hallederdi, TERÖRDE (!) dahil. Bitti terör bitti denilecek kadar bitti, Taki 2003 senesinde yeni bir hükümet gelince kadar, neyse bırakalım bunu. Velhasıl kelam bu adam her toplantıya katılmış her devletin davetine gitmiş her devletin bayrağında fotoğraf çekilmiştir. İsterseniz Haçlı bir bayraklı fotoğrafınıda koyarım ssize toplantılarda. '' Meyve veren ağaç taşlanır. '' Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2010 Ben ne ülkücüyüm nede bir sol zihniyeti benimseyen bir şahıs Ama vatanım için kan dökmeye hazır bir kişiyim. Kan dökmeden de sana ait olanı korumayı öğrenmelisin... Göstermelik bir çakıl taşı ile o çakıl taşı için yok edilen değerler arasındaki çelişkiyi çözebildiğimiz an, "Kan dökmek" gibi ilkel söylemlerin ne kadar anlamsız olduğunu kavrayabileceğiz... Bu topraklar ve gelecek nesiller için kan dökmek yerine, örneğin; ağaç dikmeyi öncelikli olarak düşünebilmelisin sayın "korkut"... Sahi bu vatan için hiç ağaç diktin mi? " Kan dökerek yok etmeyi düşünmek yerine "... Alıntı
Φ DEDEkorkut Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Bu vatan için Fidanda diktim ağaçda diktim, Bu diktiklerimin Allah katında ne kadar mübarek bir davranış olduğunun bilincindeyim. Söylediklerin doğru haklısın bişey demiyorum bilinçsizce yazmış olabilirim, ama lütfen konu dışına çıkmayalım. Gönlüm merhum birisinin ardından bu kadar atıp tutulmasına razı olmadı, buradan başlayıp yorum yapsaydın daha iyi olabilirdi ama yinede sağol uyardığın için. Alıntı
Φ Komiser Kolombo Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 O bayrak eğer bir İsrail bayrağı olsaydı haklıydınız, ziyaret sırasında olabilirdi böyle bir görüntü ancaaak, İsrail bayrağı değil Siyonizm bayrağı. İsrail Bayrağı budur. SİYONİZM NEDİR Siyonizm, Kudüs'deki Siyon Tepesinin adından gelir.Yahudi halkının Filistin'e dönme umudu, Yahudi düşüncesinin sürekli bir yönüdür;bu düşünce Mesih'in geri gelme düşüncesinden ayrılmaz. (Bilmeyenler için söyleyelim. Yahudilerde Mesih inancı çok önemlidir.Mesih'in gelme amacı,dünyada bir Yahudi devleti kurmaktır. Hatta İsrail kurulduğu zaman Yahudi gazeteleri "Mesih'in Ayak Sesleri" başlığını atmışlardır.) Peki ama bu fikir neden ve kim tarafından ortaya atıldı? SİYONİZM KİM TARAFINDAN ORTAYA ÇIKARILDI Siyonizm 19.yy sonlarında Avusturyalı gazeteci Theodor Herzl(1860-1904) tarafından ortaya atıldı. Ama ortaya atılmakla kalmadı, Yahudi camiası tarafından kabul gördü. Herzl'in 1896 yılında yazdığı kitabı Der Judenstaat (Yahudi Devleti) ve 1897 yılında yazdığı, Die Welt(Dünya) gazetesi, 1897 yılında Basel'de toplanan 1.Dünya Siyonist kongresi'nde savunulan düşüncelerin kaynağı oldu. Herzl için Siyonizm'in babası desek,herhalde yanlış bir şey söylemiş olmayız. Peki Siyonizm aslında Theodor Herzl tarafından mı ortaya çıkarıldı? Bu düşüncenin bir geçmişi yok muydu? SİYONİZM NE ZAMAN ORTAYA ÇIKTI Yahudiler MS. 71'de Romalılar tarafından yurtlarından çıkarıldılar. Ve bu yüzden Kudüs'e dönme hayaliyle yaşadılar. XIX.yy'daki "ulusların uyanışı" Yahudi ulusçuluğunun canlanması için elverişli koşullardan biriydi; 1881'den sonra, Rusya'daki Yahudi kırımının artması bunu hızlandırdı. Ama Siyonizm'in asıl amacı bunla sınırlı kalmayacak. Siyonizm'in gerçek amacı, dünyayı ele geçirmektir. Bu onlar için değiştirilmiş Tevrat'ın bir emridir. Bu bayrağın altında verilen bu poz bu yüzden yanlıştır. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 O bayrak eğer bir İsrail bayrağı olsaydı haklıydınız, ziyaret sırasında olabilirdi böyle bir görüntü ancaaak, İsrail bayrağı değil Siyonizm bayrağı. İsrail Bayrağı budur. * ** Bu siyonizmi falan biliyordukta bu siyonizm bayrağını bilyorduk . Nerden çıkardın bu siyonizm bayrağını, bu resimdeki siyonizm bayrağımı? Bu konuda bizide bilinçlendirsen memun olurum. Ya inanın(mhp'nin ilkeleri haricinde) bugun mhp ile dtp yi aynı görüyorken, siyonizm bayrağı diye alakasız flamaları sırf karalamak olsun diye bilinçsizce (yada akıllarınca birilerine yuttururum diye) yazılan yazılardan dolayı mhp hakkında tekrar tekrar düşünmek zorunda kalıyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.