Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

DEDEkorkut

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

DEDEkorkut - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. DEDEkorkut

    REZALET

    Bu vatan için Fidanda diktim ağaçda diktim, Bu diktiklerimin Allah katında ne kadar mübarek bir davranış olduğunun bilincindeyim. Söylediklerin doğru haklısın bişey demiyorum bilinçsizce yazmış olabilirim, ama lütfen konu dışına çıkmayalım. Gönlüm merhum birisinin ardından bu kadar atıp tutulmasına razı olmadı, buradan başlayıp yorum yapsaydın daha iyi olabilirdi ama yinede sağol uyardığın için.
  2. kaplan-200 Bir konu anlatmış, haklı mücadelesini anlatmış.. aşağıdakilerde neden tedirgin olduysa artık.. Koministler çoğunlukta olup ülkenin geneline yayılasalardı tehlikenin farkında değiller. Düşünerek yazın, Karşıdaki düşman kardeşin olsa bile sıkarsın bu kadar! İslamiyetin yayılışında uhud bedir gelsin aklınıza.
  3. Çok önemli bir konuya değinmişsin kardeşim Ellerine sağlık, söyleyenin nasıl bir zihniyeti var bilmem ama çok doğru sözler. Dediklerine aynen katılıyorum, bunlar senaryonun bir parçası ve tıkır tıkır işleyen senaryoyla başbaşayız. Her defasında Amerikaya İsraile kafa tutan bir başbakan, her defasında bu kafa tutmalardan sonra mazlum rolüne bürünen anlaşmacı tavırlara giren bir başbakan. 1000 yıllık İslam dinine hizmet etmiş bir milletin torunlarına kılıç çekmenin ne olduğunu onlara keşke gösterebilsek... Aç be milletim gözünü.
  4. DEDEkorkut

    REZALET

    Kardeşler bugün nette dolaşırken sizin forumunuzda bu fotoğrafla karşılaştım ve açılan konuda birsürü hayal süzgecinden geçmeden sarfedilen kontrolsüz cümleler. Arkadaşlar kimseyi kandırmayalım, Ben ne ülkücüyüm nede bir sol zihniyeti benimseyen bir şahıs Ama vatanım için kan dökmeye hazır bir kişiyim. Gelelim fotoğrafa: Bu şahıs devletimiz için en önemli adımları atan Milletvekili olmadığı sürelerde bile Devletin bekasını düşünen ve Devletin yöneticileri tarafından akıl danışılan kişiydi. Hatırlayın Tansu çiller her hafta bir toplantı düzenleyip herşeyi Türkeşe danışarak hallederdi, TERÖRDE (!) dahil. Bitti terör bitti denilecek kadar bitti, Taki 2003 senesinde yeni bir hükümet gelince kadar, neyse bırakalım bunu. Velhasıl kelam bu adam her toplantıya katılmış her devletin davetine gitmiş her devletin bayrağında fotoğraf çekilmiştir. İsterseniz Haçlı bir bayraklı fotoğrafınıda koyarım ssize toplantılarda. '' Meyve veren ağaç taşlanır. ''
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.