Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
uzun zaman oldu itiraf etmeyi unutmuşum :D

üstelik burası iftira bölümüymüş onuda unutmuşum :grin:

:D:D:Dsardunyamı önceden tanıyomuydum bende onu unuttum

• Cevaplar 251
  • Görüntü 20b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
:D:D:Dsardunyamı önceden tanıyomuydum bende onu unuttum

kısım eğer tanımıyorsan bu senin cehaletin :stuart:B):P

sanal alemde çakma sardunyalar türemiş bilmiyosun sen bak kandırmasınlar sonra :w00t:

hiç kimsenin bilmediği yalnız benim bildiğim şeyleri sor o sahte sardunyalara :yuvarlan::P

Gönderi tarihi:

yo bunu iftıra algılamayınız samimi söyluyorum :D:P:P

Gönderi tarihi:

duyumlarıma göre sıbel 80 kılo olmuş neredeyse benım ıkı katım ayol :usutuk:

Gönderi tarihi:

2 katımın yarısının 3/1'i demek istedi ama bu aralar kafası karışık soru sormayın :P

Gönderi tarihi:

yav ramazan ramazan gunaha sokmayın benı :D

ıftıra atayım mı sardunyam sana :D

oructan cıkalım atayım camur sana :D

Gönderi tarihi:

Ramazanda iftira atmak günah :deli:

Ben iftira atmıyorum bursercan hoşgeldin dediği herkesten hem hediye hemde mantı istiyor : :stuart:

Hem de istediği hediye araba kadar büyük :usutuk: .... mantıyıda 10 tabaktan aşağıya yemiyor :cokkomik:

yaaaaaaaaaa

Gönderi tarihi:

üstteki de aslında 007 :D

Gönderi tarihi:

sardunyam ablamın parmakları o kadar kalınmışki klavyede yazarken tek tek harflere basamıyomuş başkasına yazdırıyomuş.... :P:lol:

Gönderi tarihi:

Üstteki kör cesaretine sahipmiş,Sardunyamın o parmaklarla neler yapabileceğinden habersiz olması da ayrı bir iftira konusu,cahillik :grin::stuart:

Gönderi tarihi:
sardunyam ablamın parmakları o kadar kalınmışki klavyede yazarken tek tek harflere basamıyomuş başkasına yazdırıyomuş.... :P:lol:

üsttekinin canı dayak istiyomuş :P

Üstteki kör cesaretine sahipmiş,Sardunyamın o parmaklarla neler yapabileceğinden habersiz olması da ayrı bir iftira konusu,cahillik :grin::stuart:

bu üsttekinin canı :hug: istiyomuş :)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Usteki Kitabimi caldi -_-

sende o kitabı benden çalmıştın...

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste :whistling:

Gönderi tarihi:

ustekı bır ustekıne attıgı kuru ıftıradan(tabı var bıraz yas yerı :D) aynısını kendı yapıyormus :D

Gönderi tarihi:

usteki bayram sekerlerini hic paylasmak istemedi ;)

calcak bayram sekeri yoktuki bu sene -_- yoksa yapardim dermisim :lol:

Gönderi tarihi:

foruma girme sebebi çok farklı :shifty: aslında birisinin peşinde onu yakalamak için burada biliyorum ben.. :shuriken:

Gönderi tarihi:
foruma girme sebebi çok farklı :shifty: aslında birisinin peşinde onu yakalamak için burada biliyorum ben.. :shuriken:

evet nerden biliyor? cunku usteki uye degil ki ispiyincu o o yuzden arada sirada geliyor gidiyor esiyor titriyor :lol:

Gönderi tarihi:

evet nerden biliyor? cunku usteki uye degil ki ispiyincu o o yuzden arada sirada geliyor gidiyor esiyor titriyor :lol:

Gönderi tarihi:

üstekı üye pasaklıı **** yüzüne kırmızı kalemle çizmiş :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.