Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Aaaaaaaa öle sölicemi nerden bildin kankim ben söylemesem nerden bilcektin kuşum
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Hey Allah iyiliğini bide artık güzelliğini versin kankim :lol:
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Hey Allah iyiliğini bide artık güzelliğini versin kankim :lol: ohhh beee versin artık
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl yapmur polat alemdarla görülmüş,ama nerede Bu papraziler ammada abartyıo canım herşeyi ohhh beee versin artık Versin kankim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl geçen gün gördüm sigara içiyodun doğru görmüşsün kankim polat söyledi ama aramısda kalsın her hafta istanbul hiltonda lerzan mutlu ile buluşuyormuş
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Kesinlikle aramısda kalacak kankim Çünkü ben birasdan Ankaraya gelecem seni öldürecem sonrada İst. gidip Lerzan Mutluyu Bari Lerzan olmasaydı yaaa Kankim kayınvalidenle ne alıp veremediğin var,geçen geldiğinde kahvesine tuz atmışsın
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl sen hiç konuşma nütfennn polatı elimden aldığın yetmedi,bide evlencekmişsiniz ağlıycam yaa :w00t:
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl sen hiç konuşma nütfennn polatı elimden aldığın yetmedi,bide evlencekmişsiniz ağlıycam yaa Ne diyon kısım sen yaaa Eflenecez işte çatlada patla sana düğün davetiyimizden gönderirim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Kankim kayınvalidenle ne alıp veremediğin var,geçen geldiğinde kahvesine tuz atmışsın harbi iftira yani kankim kayınvalidemi daha görmedim bile nası uyduruyon :lol: aça kankimi polatdan ayırmak için planlar kuruyomuş
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl O zaman seni istemeye kim geldi kankim O zaman kayınpederine yapmışsındır kesin O planların içinde boğarım ben AÇAyı
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl O zaman seni istemeye kim geldi kankim O zaman kayınpederine yapmışsındır kesin babası, eniştesi ve halası geldi kayınvalide ank, da değil kuşum gülsünde benim kaçmama yardım etmişti
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Ben dediydim kayınpederine yapmışsındır sen o zaman diye zaten :lol: Bu ikisi kaçarken pencereden kankim Gülsünün kucağına atlayım derken Gülsünün kafasının üserine denk gelmiş ve Gülsün Ay devamını anlatamayacam gayrı :lol:
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl sen konuşma yaffff Polatla karaiplere gitmişsiniz doğru mu? yalan olduğunu söyle bana :w00t:
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yalan hemde külli yalan Biz maldiv adalarına gitmiştik :w00t:
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl ölmek istiyorummm,hemde tamamen ölmek isityorum yarım nasıl ölünüyorsa başka nereye gittiniz çabuk söyle yaaa :w00t:
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl phuket adasına gittiler, birde bora bora adasına (benden duymuş olma ) ordan da heybeli adaya geçtiler
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl ölmek istiyorummm,hemde tamamen ölmek isityorum yarım nasıl ölünüyorsa başka nereye gittiniz çabuk söyle yaaa Bundan sanane phuket adasına gittiler, birde bora bora adasına (benden duymuş olma ) ordan da heybeli adaya geçtiler Kanarya adalarını unutmuşsun kankim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Kanarya adalarını unutmuşsun kankim heee yaaaaa kanarya adalarına da gittiler, daha bozcaadaya gittileeeerrr , gökçeadaya gittileeeeerrr, imralıya gittileeeerrrrr, kardak kayalıklarına bilem çıktılar
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yok o kadar abartma kankim Şimdi üsüntüsünden kriz geçirir kıs Ulustaki parkta heykele ne söylüyordun kankim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Ulustaki parkta heykele ne söylüyordun kankim yanlış görmüşsün sen kankim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl yanlış görmüşsün sen kankim Hiç sanmam Hatta heykeli alıp eve götürmek istemişsin İlla bisim bahçede dursun demişsin zor ikna etmişler seni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.