Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl hadi arkadaslar saka severler buyursun burdan bakalım ne dıyaloglar cıkacak.. yıne ılk ben kaldım arada ama olsun sıze oyun olsun ben ıftıradan sıyrılırım nasıl olsa... hadi iyi eglenceler
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl yaw sadece söylicem eski oyunlar bi daha çılıyoo gibi gerçi bir zararı yokta...laf olsun torba dolsun
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Adose yırttın hadi Eren o kızın çantasındaki telefonu sen mi aldınn Valal ne yalan söleyim bana da eski konular acılıo gibi gelio
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar fitira valla kuru ıftıra o kadarbaktım bole konu yok ortalıkta.. siz ne dedıkoducu seylersınız ole dedıkodu dedım aklıma ne geldı puahh geliyor bırazdan
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Ne geldi aklına ? Admine rüşvet teklif etmişin uyarmasın die ne iş ?
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar ya varya ne yalancı seysın sen ole. daha ben bu formun admını kım onu bbıle bılmıyorumda tanısmak ıkazla olmasa ıyı olur daha oyun uretmıyorum tırstım sen okulda hocalarınla hep kavga edıp sureklı dısıplıne gıdıyormussun ole dıyorlar
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Puhahahaa Yalan kuru iftira Hocaların sandalyelerine yapıştırıcı sürüyomuşun
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar oy aman aman kuru fıtıra dıyene bak senın ne yalancı bısey oldugunu herkes bılıyor.
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar kım ben mı aman dostlar bu kızın dılıne allah kımseyı dusurmesın masallah varya bır dıl var pabuc kadar:D
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar ya valla yalan ... ay komsular yetısın bu kızın ıftıraları adamı ıpe goturur valla ... hıc utanmıyorda.. kendisinin ne zilli oldugunu butun mahalle bılıyor..
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar yok daha neler şimdi formdan cıktın arkandan atmak olmaz ..
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl yaw sadece söylicem eski oyunlar bi daha çılıyoo gibi gerçi bir zararı yokta...laf olsun torba dolsun +1
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Jön pamela andersonla bir barda görülmüş.. (jön itiraf et böle iftiraya can kurban dimi )
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Allaaam ben neymişim ya 43 numara ayakkabı giyen peruk takan gitariste aşık olan Kralx forumu sevmediği için gelmiyomuş
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Jön pamela andersonla bir barda görülmüş.. (jön itiraf et böle iftiraya can kurban dimi ) he vala Allaaam ben neymişim ya 43 numara ayakkabı giyen peruk takan gitariste aşık olan Kralx forumu sevmediği için gelmiyomuş ben yapmadım natalıa yaptı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.