Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl cok basıt aynen baslıkta oldugu gıbı alttakıne mesaj yaz klavyeye bakmadan ( hey sız onparmaklar dalga gecmeyın) hey sen alyyakı sen batrya sen cok yaylısın (hey sen alttakı sen varya sen cok tatlısın)
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar hayır olmadı nedenını soracakm olıeursam benım bı dorımöda senden ıyı yanıfıfıöm kımse ytok
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl son 4 5 heceyti anlamadım valla daha acıklayıcı yazaesan sevinirim
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar masllaj sen klacyeye bakmadıfına emınmısın ah nerde benım f klavcuem:D
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl vallaji bakmuoerım nazar değdin işye yazanadım benim ki q klavcye
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar ne guzel bızden naska oıunayan tok aman canım allajn nazaerdan saklasın beno m mnazarıöm defmez benım kıde q da fd klavuyemımı yakssm
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl aman ya eren hosgekdin Sen bakmadan yane tane yazıon hee 10 parman dedi
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar on parmöak demedık klacueue bakmadana yazacaksın ama on parmak yazıytrsan zayernm uazarsoın yuh ya
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl hiç bişeuy anlamadım yazdupundan ne biçim yazıon ya Ha eren 2006 ya bu gün güneş turuldu die tazmamıssın ekleyiver Yah inş nasıo olur çalışıom bakmadan yazmaya
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl bakalım ben yazabilevekmiyim,walla da oldu gajiba allttaki...sanırım günaydın demelitim sanna
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl eyeallah......... nceklhfnweoınfascxömasnxakejfelwNC NFKWLN kdlqwqcnc......................
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.