Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl ewet severim bende yanklarından öpecektim zaten köpekten korkar mısn
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl esek susamıstı su ıcmek ıcın egıldı bende suya dustum sevgılıne hıc yemek yaptın mı?
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl Zaman gelince cok yapiliyor. tabiki yaptim. Yüzmek biliyormusun?
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl izlemem, izletdiririm. Herseye ben yapamam. Yemek yapmasini bilirmisin?
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl gülmekden catlarim. Malesef birazda fazla böyle seyleri rastlarim. Hanimina kapiya acarmisin?
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl hanımın derken evlı falan deılım sevgılıme tabıkı acarım sevgılıme buttun kapılar acıktır araban varmı?
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl var. üsstü acik gezerim onunla. yanlis anlamayin, onun üzeri acik. Birisinin uykusu gelince ona müsade verirmisin?
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl tskler sanada iyi geceler, sonra. Devamini yapip gideyim, Horluyormusun?
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl horlayıp horlamadıgımı ben bılemem ama yanımda yatan ınsanlar horlamadıgımı soyler beyaz gelıncık dızısını ızler mısın?
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl lisedeyken,üniversıtede yakalanmadım hiç hiç aldattınmı sevgili ni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.