Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 17 yıl olabilir beni seviyosun Hiç sormayacaksın sanmıştım Beni merak ediyorsun
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl ayyy bi gıcıkım bi gıcıkım sana yürürken yere bakarsın,karınca ezmemek için...
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl bizim buralarda sular kebap demedende akmıyor zati.. içmeden sarhoş gibisin..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl evet,keskin bir kahveye ihtiyacım var hafta sonunu iple çekiyorsun..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl tutmadı bitanem..iple çektiğim şey haftasonu değil.. renk körüsün..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl tuttu sahiden.. sessiz atın çiftesi pek olur sözünü doğrulamak istiyorsun..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl Yok bee.. Valla ööle bi niyetim yok.. Sende oynayacak biri gelse keşke diyordun..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl aslında tam olarak bakayım kimler oynamış diyordum fazla kalamayacaksın..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.