Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl evet su 2 senedır ust uste kaldım bır egıtımcı olarak sence ben ıyı bır ogrencımıyım yoksa kotu mu ?
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl bu durumuna bakılacak olursa sanırım pek iyi sayılmazsın ya da şanslı değilsin hiç başını alıp uzaklara gitmek istedin m
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Hayir diyebilirim Hic turkish-media benim olsa diye düsündünmü?
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl sordum ama mantıklı bır cevap alamadım hayır dusunmedım sans oyunları oynarmısın?
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl süper sphagetti yaparım italyannardan bile ii içki içermisin ?
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Belli oluo fazlasıyla hemde Hayır Shakira'yı sevio musun ( erkekse tabi yazcaktır )
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Öğrencilik işte bıktım valla ömrüm okumakla gecio Ferrarin var mı
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl yok be yaw kırarım o şişeleri ben gelemem öle cambazlığa tom cruise u seviosun
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl hayir motorola aklina esince cekip gidermisin kimseye haber vermeden
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl duruma göre değişir ama vazgeçemem sanırım. çocukları sever misin ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.