Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Sevdiğin için dökülen göz yaşı benim için dünyalara bedel . Ben asla dayanamam göz yaşına Ben de seni ay ışığına çevirirdim o zaman... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 buz gibi souk suya çewiriyim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Geceye çeviriyorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gökyüzüne çeviriyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 aksesuarım olarak yıldızlara çeviriyom Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Bende o yıldızları kaydırıyorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 yıldızlar durmaz yerinde hep kayar seni rüya'ya çevirirdim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 ha kaydırdığın yıldızların yerine seni yıldıza çeviriyorum AYSUM'A Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 seni bahar'a çeviriyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 bende sonbahara çeviriyom Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 seni neşeli birine çevirirdim . somurtkan şey Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 kederli birine çeviriyom Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 bacaksız bukalemuna Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 alaaddinin sihirli lambasına heralde böle yazılıyo Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 alaaddinin sihirli lambasına heralde böle yazılıyo şekerim; dile benden ne dilersen diyo sana bizim cin Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 aaa ciddimii o zman beni bi zahmet istanbula ışınlasın tatile gitmek istemiyommmm da adsl ara kablosuna biraz önce koparttımda.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 aaa ciddimii o zman beni bi zahmet istanbula ışınlasın tatile gitmek istemiyommmm da adsl ara kablosuna biraz önce koparttımda.. nasıl becerdin gıs onu.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 aaa ciddimii o zman beni bi zahmet istanbula ışınlasın tatile gitmek istemiyommmm da adsl ara kablosuna biraz önce koparttımda.. saniye farkıyla kaçırdın tatlım bizimki güzel bi kıs cin gördü onun peşinden gitti malesef dileğini gerçekleştiremicess..üsgünüm Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 tühhhh netcem ben şimdi ayy.. hamster a çok sewerim ben onları yaa Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 hamster a çok sewerim ben onları yaa aman diyim çevirme de sevme de , tamam çok şirinler de ben halimden çok memnunum ben senii... küçücük bi kediye çevirdim gel pisi pisi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.