Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 gelişmiş denmez onlara kankim... seni christina millian'a çeviririm.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 çevir canem bak bu elisha çok tatlı yf yakında avatarımı bunlan değiştircem Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 evet baktım resmine..) ama ondan daha güzelleri var ameriakada ingilterede falan...ama avatar için güzel..) Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 4 başlı ejderhaya Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ıyy kurbağa larvasına Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 modem'e mbenimki bozuldu da Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 mısır püskülüne çeviriyom seni Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 avatar değişmiş oh be... bulaşıkçıya Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Jaws a çevirirdim ama neden çevirirdim onu bilmiyorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 seni gözyaşına çevirirdim . Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 seni gözyaşına çevirirdim Neden? nedenini de sölee O zaman ben de seni çapağa çeviririm Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 kLimaya çevirirdim bari bi işe yarasın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Neden? nedenini de sölee O zaman ben de seni çapağa çeviririm sevdiğinin gözlerinde olursun herzaman! ağlasada senin için ağlar sadece ... kLimaya çevirirdim bari bi işe yarasın iyi olur bak burası çok sıcak serinleriz biraz... '--CeLiNe--' sende deniz ol ozaman Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 sevdiğinin gözlerinde olursun herzaman! ağlasada senin için ağlar sadece ... Böyle bir cevap beklemiyordum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Böyle bir cevap beklemiyordum Demek ki sen daha gözyaşının değrini bilmiyorsun . Sevdiğin için dökülen göz yaşı benim için dünyalara bedel . Ben asla dayanamam göz yaşına Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.