Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 senide daktilo tuşlarına çeviriyom.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Turna olsun hadi.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 babamı çamaşır ipliğine çevirirdim.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 seni kulaklığa çevirdim (kulaklığım bozuldu da ) Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 seni kulaklığa çevirdim (kulaklığım bozuldu da ) klimaya çevirsem ne iyi olur ama.... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 çikolatayaa çewirirdiim canımm çok çektii.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 çilek olsun ben yiyim onu şelinimi Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 yapmacık insanların olmadığı bir dünyaya çevirirdim... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 seni bi prensese çevirirdim.. gerçi birilerinin prensesisidirde ben seni bu ülkenin prensesine çeviriyorum kıymetini bil abinin tımam mı Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 seni bi prensese çevirirdim.. gerçi birilerinin prensesisidirde ben seni bu ülkenin prensesine çeviriyorum kıymetini bil abinin tımam mı aammman istemem böyle bir ülkenin prensesi falan olmak istemem... yine de sağ olasın... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 bu ülkenin güzel insanlarıda var küstüm.... ne demiş şair korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak yurdumun üstünde tüten en son ocak o son ocakda güzel insanlar bu memleketin temelleri hadi seni o son hanenin prensesi yapıyorum itiraz etme düverimmmm Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 bu ülkenin güzel insanlarıda var küstüm.... ne demiş şair korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak yurdumun üstünde tüten en son ocak o son ocakda güzel insanlar bu memleketin temelleri hadi seni o son hanenin prensesi yapıyorum itiraz etme düverimmmm bak bu olur.... sende kötü insanlardan oluşan asileri bastıran komutan ol... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 gün gelir meydan yiğide kalır demişler biz meydanı bulamadık hala... sunu biliyorum ki güzel insanlarla sadece cennetde buluşaçagız.. inşallah Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 gün gelir meydan yiğide kalır demişler biz meydanı bulamadık hala... sunu biliyorum ki güzel insanlarla sadece cennetde buluşaçagız.. inşallah su böreğine çevirirdim...kendi kendini yerdin... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gerçekten torunuma çevirirdim.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gerçekten torunuma çevirirdim.. bende göbeksiz bir versiyonuna çavirirdim... göbekli bi dedem olsun istemem şahsenn... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Hayırlı evlata çevirirdim.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 seni olduğun gibi bırakırdım sen böyle sadeliğinle güzel bir renk olmuşun foruma ... su böğreğinide karıştırma lütfen... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Hayırlı evlata çevirirdim.. küstük müü.... neyse bi lolipop al da barışalım hadii... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 küstük müü.... neyse bi lolipop al da barışalım hadii... Yoo küsmedik.. Lolipop kesmez seni tatlım.Bak sana neler yaptım,ye hadi.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yoo küsmedik.. Lolipop kesmez seni tatlım.Bak sana neler yaptım,ye hadi.. karnım tok ama dolmayada hayır demek aptallık olurduu....ellerine sağlık. yemek budur işte suşi de neymiş... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Japonlar pişirmeye üşeniyo aslında,yoksa yenirmi öööle çiğ çiğ demi.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Japonlar pişirmeye üşeniyo aslında,yoksa yenirmi öööle çiğ çiğ demi.. amman joponlar uzak dursun ne yedikleri belli değil zaten..ne kurufasülye pilav biliyorlar ne de cacık... su böreği ve çiğ börekte cabası... yaw senin imzana ne oldu böyle... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Erotik geldi herhal de..O benim duvarımda asılı resim yaw.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Erotik geldi herhal de..O benim duvarımda asılı resim yaw.. belkide ...neyse sende duvarındaki her res mi koyma buraya... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.