Φ ...CybeЯMurdeЯ... Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Hmm... Seni.... Seni ßir Cadı'ya Çevirirdim..Sende ßiriLerine ßişiLer Yapasın Diye.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 fiber optik kablo Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 rakı şişesindeki balığa Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Nurhan Damcıoğlu'na ona gününü gösterezeim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 kime davulcuyu rehin alıp,boğazına tokmağını dayamış,durum vahim görünüyor olsa da aslında son derece mağdur olan kantocuya Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 mecnun'a çeviriyimde onun için neler çektiğini anlasın.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 bir zamanlar tiye alarak seyrettiğiniz o mağdur ve mağrur kantocu artık bi süperstar.. ve meydan okuyor hayata..yaşananlara ve o ......... ramazan davulcusuna.. ve senide manikürcüsüne çeviriyor.. (Leylam..) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 bütün bunlar ne vakit oldu,hayat ne çabuk geçiyor ay ! çok pardon elimden kaçıverdi makas estetik operasyon vakti gelmiş süperstara Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 di mi ..di mi..zaman kuş misali..e sende öyle.. takma tırnaklarıma yaptıkların unutulmıycek.. -uşaklarrrrr..derhal götürün şu kızı gözümün önünden..!!!!- ayyy çok gerginim..sinirim bile belli olmuyo.. süperstarın aşçısının ultra gobekli hanımına... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 bir zamanlar fakir,beceriksiz ama gururlu bir manikürcü kız vardı.. işte şu an karşınızda duran genç ve fıstıkımsı aktristin gözleri size onu anımsatmıyor mu çok kıskanıp cildini ütületmeye giden süperstara Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 evet bu gözler bana birini anımsatıyo aslında..ilham perimi.. kıyamam ben sana...sen yine benim gökkuşağım ol.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 iyi bari ben de sana kıyamadım,sen süperstar olabilebilirsin ama estetikli değil,zira ihtiyacı asla olmayanından sen de yağmurum ol benim,yine,yeni yeniden.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 fındık ol sen leyla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.