Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl harbiden kıss... sarılıım sana kocamann oyh.. hıh çatlasın o memati..
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl ssarıl sarıl ona bomba düzeneği yerleştirdim bir taşla kuş katliamı yapıcam :D
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl ulen memati... varyaa..... sarılırım.. sarılarak ölelim... hıh.. gözümü korkutamassın
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl biliyom biliyom gelcen sen.. geleceğin varsa göreceğin de vardır öldürmeye niyetlisin sen beni
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl gülmekden ölmede gerisini ben halledirim pimi çekilmiş bomba he dur sen estikcenin yanına oturayım
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl kaçıyorum ben.. aa tanışıyo muyuz.. etkisiz hale gel sonra görüşelim..
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl neyse cadılar ben gider güzellik uykusuna yatıcam dermişim iyi geceler size sizleri seviyorum
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl bende seviyorum sizi.. hadi ii geceler.. güzellik uykusu mu canavar uykusu mu üsttekini canavar yapardım dicem de öyle zaten
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl iyi geceler larsie kardeşimi severim tabi bu arada kelebeğim tüm güsellikleri ben almışım dimi :P
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl bıraktığından fazlası olamaz zaten bir insanda...ben de seni mübaşire çevireyim
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl bende seviyorum sizi.. hadi ii geceler.. güzellik uykusu mu canavar uykusu mu üsttekini canavar yapardım dicem de öyle zaten canavar uykusu he geceleri rüyama giriyosun nasıl planlar yapsam diye düşünüyorum ahh ahhh bi yakalarsam seni
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl bugun dogum gunun dıye senı bugun affettım bırseye cevırmeyeyım bugunluk
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl çok sağol zaten herşeye çevirdiler bende dopum günüm diye affettim seni (:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.