Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl bende çok durmucam seni görmeye geldim dermişim sen yermişsin seni parantezlerine ayırırım bak
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl karnımı doyurdum.. yemem ben parantez ayhh sevsinler bende sana bir çarparım..çarpım tablosunu yıkçak şiddette yani değnek çarpar
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl topic ne topiği acaba sormak isterim büyücü.. ee bi kazanla iş yürümüyor
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl çalı süpürgen nerde uçabiliyon mu sen kaça basıyon abla bu alet neyse senle yarın görüşelim yarın mühim işlerim var
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl ne gibi merak ettim.. son model balta mı alıcaksın kendine savunma amaçlı
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl neyse kızlar sohbetinize doyum olmaz zeynebcim sen not al sen estikceye yapıcaklarımı msneden iletirsin birde sen estikce msne kullanıyon demi sen
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl kelebeğim serkanı kısdırmaya gelmez benden demesi sonuç felaket olur yıkıntılar gözükmez bile
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 17 yıl kesen bişey çıkar... büyücü olsam keskin bıçağa dönüştürürdüm onu..kesmek nasıl bişiy öğrensin mematicim diye
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl prensese......bir gün prensini bulsun diye. prenses demek.. sende kraliçe ol o zaman ben seni isterim kraliçe.. bulucak bulucak bi okus pokus de bakim sen aman sen deme sakın.. değnek falan şimdi gözümü çıkarırsın bulucak mıyım.. sen ne bilion hem... alt tarafı değnekli büyücüsün (:
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl o değneği kafana vurursam görürsün 1500 yaşındaki birinle nasıl konusuyon sen
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl dedecim pardon yaa.. vallah bilmeden oldu... yoksam sen değneği baston niyetine mi kullanıyosun.. vah dedecim vahh... seni 25lik delikanlı yapıyım o zaman
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl dett... ben ona sarılırımm ama ona da bişey diyemessin memati bozma kafamı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.