Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 17 yıl Hmm... Seni.... Seni ßir Cadı'ya Çevirirdim..Sende ßiriLerine ßişiLer Yapasın Diye..
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl kime davulcuyu rehin alıp,boğazına tokmağını dayamış,durum vahim görünüyor olsa da aslında son derece mağdur olan kantocuya
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl bir zamanlar tiye alarak seyrettiğiniz o mağdur ve mağrur kantocu artık bi süperstar.. ve meydan okuyor hayata..yaşananlara ve o ......... ramazan davulcusuna.. ve senide manikürcüsüne çeviriyor.. (Leylam..)
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl bütün bunlar ne vakit oldu,hayat ne çabuk geçiyor ay ! çok pardon elimden kaçıverdi makas estetik operasyon vakti gelmiş süperstara
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl di mi ..di mi..zaman kuş misali..e sende öyle.. takma tırnaklarıma yaptıkların unutulmıycek.. -uşaklarrrrr..derhal götürün şu kızı gözümün önünden..!!!!- ayyy çok gerginim..sinirim bile belli olmuyo.. süperstarın aşçısının ultra gobekli hanımına...
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl bir zamanlar fakir,beceriksiz ama gururlu bir manikürcü kız vardı.. işte şu an karşınızda duran genç ve fıstıkımsı aktristin gözleri size onu anımsatmıyor mu çok kıskanıp cildini ütületmeye giden süperstara
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl evet bu gözler bana birini anımsatıyo aslında..ilham perimi.. kıyamam ben sana...sen yine benim gökkuşağım ol..
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl iyi bari ben de sana kıyamadım,sen süperstar olabilebilirsin ama estetikli değil,zira ihtiyacı asla olmayanından sen de yağmurum ol benim,yine,yeni yeniden..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.