Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl ama sonra uyandırmak için çok uğraşabilirsin bence bende seni uyuyan güzele çevireyim bari
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl bana acıdın demek sabahtan beri kurbağa oldum ben sonrada acıdın da beni güle çevirdin ölemi ok bende seni devetabanına çevirdim oda çiçek öle deme ama
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl korkuyorsun madem nasıl besleneceksin bence sen kedi değil fil ol bak onlar vejeteryan
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl ama sen uzun kuyruklu dedin bence benim ebatlarımda kuyruğumla orantılı olacaktır bence ben senden iri olurum ve bak bakalım kim kimin öğle yemeği oluyor o zaman
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl vay be ne iştah varmış sende de peki sende kedi değilde çekirge ol
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl iide daha büyük bişey olursa ben fare olarak seni nasıl yiyeyim ki gecenin bu saatinde anca bu kadar tamam vazgectim babun ol
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.